• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrilmak mi daha zor yada ayrilma kararini vermek mi???

mavis87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.640
2
356
Bir yerde "ayrilik kararini vermek ayrilmaktan daha zor" diye okumustum. Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz? Hangizi daha zor?

Benim fikrimi sorarsaniz ben bi türlü cevayp bulamiyorum...

elbette karar vermek daha zor.
ayrılmayı düşündürecek ve bi karar vermeyi gerektirecek sebep ne olursa olsun o karar aşaması bi sancıdır
burda önemli olan gerçekten istenilen kararın çıkmasıdır
ve insan gerçekten istediği bişeyi yapmakta zorlanmaz

ayrıldıktan sonra cektıklerın zordur

ayrılırken mantıgınla ayrıldıktan sonra duygularınla karar verırsın

bence karar vermek zor, hiç onsuz olamazsın gibi geliyor bu karardan önce,
ama ayrıldıktan sonra da hayatın devam ettiğini görüyorsun hatta bazen iyi ki bu kararı vermişim diyorsun,
onla da canın yanıyor, onsuz yansın daha ii diyorsun, hiç değilse umudum kalmayınca unutmak daha kolay olur diyorsun

ben böyle düşünüyorum.

yasanan olaylara göre degisiyor bence..
ayrilik kararini aldiracak kadar kötü olaylar yasandiysa elbet karari vermek kolaylasir..
ama bazende insan istemeyerekte ayrilik karari verebiliyor...buda zordur

ayrılık yaşamadım ancak ayrılmaya karar verme sürecinde yaşananların daha zor olduğunu düşünüyorum. zaten o kararı verirken ayrılıktan sonrasında yaşanacak zorluklarıda bir şekilde düşünüp kendini hazırlamıştır insan. önemli olan artıları ve eksilerini tartıp o kararı verebilmekte.

Ikiside zor.
Hele hele baskalari bu karari vermenizi sagliyorsa, kalpteki aci anlatilmaz..

bence ayrılma kararı vermek zor.zaten o kararı verince arkasndan herşey kendince gelişio .yanlışmıyım??

Kararı vermek zor...
Kararı verene kadar bin bir türlü azap çekersiniz...
Kararı verdikten sonra düşünecek bir şey kalmaz..

karar vermek kolay ben bi sinir anında karar vermiştim ama ayrılmaya sıra gelince çok zor olmuştu yaaa. hele o koca 2 sene ne çektim bi ben bi Allah bilir. neyseki barıştık sonra.
severken ayrılık olursa böyle olur işte.

bilmiyorum ama banada karari vermek daha zormus gibi geliyor...

kararı vermek dememdeki kasıt zaten belli-tatlicadiarzu-.düşünsene o kararını verene kadar binbir düşünceler içerisine girecek yaşadıklarını kurcalayacaksınn şakkıdı.herşeyi biz süzgeçten geçireceksinn.kafamçokkarıştısonra düşündüklerinin doğruluk payını göreceksinn ve ayrılma zmanı gelmişte geçiyor diyeceksinn:bbo: :) karar verildii şimdi sıra uygulamaktakaydirigubbakcemile4.ayrılacağın kişinin karşısına geçip olmuyor yüretemioruz heyecanımız bitti gibi süslü kelimeler kullanıp son vericeksinnÇok üzgünüm çoook .bence en zor şey bunu düşünmek ve karar vermek emin ol kötükedihüso

çok zor bi soru ayrılık kararı vermek kesinlikle çok daha zor çünkü karşı taraf bıraknca yine ona bi öfkeyle hırsla daha çabuk kendine geliyo insan ama ikiside çok acı veriyo:(

Karar vermek zor bir süreçtir.

İyiyi-kötüyü,doğruyu-yanlışı düşünürken yıpratır insanı.

Kararı verdikten sonra da üstünde durmamak gerek.

karar vermek kesinlikle daha zor.... o aşamayı kaldırabildikten sonra zaten dewamı gelecektir

ayrılmayı gerektircek durumu yaşamak zor.
sonrasındada karar veriliyor zaten.

Back
X