Ayrılsınlar mı ? Bu düşüncedeki kızla evlenilir mi ?

Of valla sizi ne geriyor şu erkek kardeşlerin ilişkileri anlamam daha geçen birinin konusu vardı böyle
Görümcelik güzel bir şey olsa gerek hiçbir zaman tadamayacağım kimsenin ilişkisine karışamayacağım.....

Tamam ne güzel işte bak kardeşin akıllı kız da okumuyorsa çalışsın hem isteklide

Haklısınız bende öyle düşünüyorum hani ilerde aralarnda ki fark mevzusu artar mı.. Kız da mesela diyormuş senin yanına gelirim, akşamları erken gelirsin beraber vakit geçirriz gibisinden.. Yoksa kardeşimin ilişkisine karışma gibi bır amacım yok. Tabıkı kendı kararı kendı hayatı.. Ablasından fıkır ıstedı bende onu dırek bır seye yonlednırmek ıstemedımm

"Çift maaş OLAYIM" demesinden belli kardeşinin kriteri. Ayy hiç sevmiyorum böyle düşüncedeki erkekleri. Bankkart=kadın

Bu nedir yaa şimdiden çift maaş çift maaş diye tutturmuş bir kardeş.
Öğretmenler odasında ücretli öğretmen olduğunu öğrenince topuklayan kadrolu erkekler geldi gözümün önüne

Çok güldüm bu dediğinize de bız bıraz maddı sıkıntılar cektık aıle olarak bır donem kredı borcları yuzunden sanırım kardesımı o etkıledı..

Bu para hirsi neden ya iste karnımız doyuyor çok şükür bak survivor adasındakilere duş bile alamıyorlar adamlar yani sevgilisiyle arasındaki konuşmayı size anlattığı için ben ona takildim aslında bide ne bu mantık olayı ya aşk sevgi nerde bilmiyorum boşansam kesin erkeklerden tiksinirim ben ya ...hatta bebegim olsun diye evlendim ben zaten... bide kalbimde aşk olmasa hic çekmem ama rabbim her an ask yaratıyor içimde boşanamıyorumda benim heriften

Yapmayın .Çok insan var parası olup ta mutlu olmayan .Sizin için sevmekten birbirine ılımaktan ,daha mı önemli çalışıp çalışmaması.Sizden önce, kızın kendi istemesi gerekir ayaklanırının üzerinde durmayı.Aksi takdir de hiç bir erkek eşini ,eşi istemediği takdirde çalıştıramaz.Her şey para ,maaş değil.Kalpler birlikle olduktan sonra Allah herşeyin rızkını verir. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

"Çift maaş OLAYIM" demesinden belli kardeşinin kriteri. Ayy hiç sevmiyorum böyle düşüncedeki erkekleri. Bankkart=kadın

Hanımefendı kardesımın demek ıstedı esım calısırsa daha bılınclı olur o da eve bıseyler katar bu hem onu hem benı mutlu eder dıyor. Bırde su var gecmıste bıraz aılevı meddı sıkıntılar cektıgımız ıcın belkı kardesımın bılıncı altında boyle bır algı olabılır yada kız arkadaslarının hemen hemen heıpsı calıstıgı ıcın..

Okul biter bitmez evlenecek değil ya,belki ayrılacaklar.
İş hayatından birini tanıyıp evlenecek,bu konular için çok erken bence.

Bence kadında erkekte çalışmalı.O kızı da ailesi boşuna mı okuttu bence çalışmalı kimseye bağlı olmamalı.Ama istemiyorum diyorsa kardeşin ileride ilişkinin gidişatına göre karar verir

Çalismayan bayanlar kültürsüz ve ortamlara ayak uyduramayan bilincsiz mı oluyor. ?

Bende yiyiciyim kanka

Varya kızda kendimi gördüm bide ben eşimde bana sormuştu bende ayni kız gibi cevap vermiştim simdi dusunuyomda kendisi o an issiz olmasa belki benimkide mantık en düşünecekti belkide tek aşık olan taraf benim o sadece mantiktan ibaret ne safim yau

Şimdi kardesım soyle dusunuyor paylasmak ısterım. Abla cıft maas olursak o da cocuguna kendı emegı ıle bıseyler aldıgında daha mutlu olur.. hem calısırsa ıs hayatı ona her gecen gun bılınc katar dıye dusunuyor. Evet maas olarakda cıft maas olursak daha ıyı bır yasam standardı olabılır dıyor. Kızı da sevıyor ama bu dusuncesı takılıyor kafasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…