Aysebru nun diyet serüveni

tartılmamak için kendimi zor tutuyorum. ama cumaya kadar sabır :)
inşallah tartıda eksik çıkarım.
az bile versek üzülmeyelim. 1 kilo bile düşünün ki vücudunuzdan o markette satılan margarinlerden 4 tane gitti demek. onları yan yana koyunca vaaayyy diyor insan benden bu kadar ağırlık mı gitti. :)

kızlar resmimi değiştirdim. 25 kilo fazlayım bu halimden burda 90 kiloydum.

Son düzenleme:

Bencede 100 gram bile gitmiş sayılıyor bende inceleyeceğim karbonhidrat diyetini..

menün güzelmiş canım herşeyden küçük bir parça almak lazımki aklımız kalmasın....

+
Teşekkür ederim,evet,doğru diyorsun...diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum :) uzun yıllar spor yaptığım için çok zor kilo veriyorum
günaydın :) yediklerin çok iyi. kaçırmamışsın süper. ara ara nefsimizi körlemek lazım bir lokmadan hiç bir şey olmaz.
Teşekkür ederim :)
Afiyet olsun,menün güzel :) bir arada bu diyeti bende merak etmiştim,ama sonra vazgeçtim...güzel sonuçlar alırsın inşallah :)
İnşallah!evet,aslında haftada 750gr-1000 gr arasında vermek iyimiş...
kızlar resmimi değiştirdim. 25 kilo fazlayım bu halimden burda 90 kiloydum.

Maşallah,çok güzel bir bayansınbu azimle 90nın altında da düşeceğinden eminim

1 saat yürüdüm geldim...ara öğünüm:1 portakal...
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran
Ara:1 bardak yoğurt....
İnşallah bugünü da kaçamak yapmadan atlatırız

Öğlen 10 tane lahana sarması...ara olarak 2 bisküvi ...Akşamda 3 köfte ve bol salata yemeyi düşünüyorum...

çoook teşekkür ederim. inşallah vericem bu kiloları :)

1 saat yürüdüm geldim...ara öğünüm:1 portakal...
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran
Ara:1 bardak yoğurt....
İnşallah bugünü da kaçamak yapmadan atlatırız

menü süper olmuş sakın kaçamak yapma cumaya kadar sabır :)

bende bu gün yediklerimi yaziyim :)

öğle
1 tabak kıymalı yağsız ve pirinçsiz ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 fincan şekersiz kahve

2 saat sonra yarım fincan süt yarım fincan suyla nescafe

1 litre daha su içtim.

amaaaa dayanamadım tartıldım kızlar

cumayı bekleyemedim veeee çok mutluyum şu an tok karnına tartılmama rağmen 112 kilo ya düşmüşüm. mucize gibi...
adet oldum onunda illa farkı vardır :) olmasa bile bir haftada tam 3 kilo daha gitmiş.

böyle devam demekki azimle isteyerek yapınca oluyormuş. sizde sakın bırakmayın. devam

nursehulya canım araştır bu diyeti ben sana yardımcı olurum burdan. :)

İnceledim bayağı mantıklı geldi ..yarından itibaren bende başlicam karbonhidrat saymaya...undan şekerden uzak kalmak çok mantıklı...

Son düzenleme:
Öğlen 10 tane lahana sarması...ara olarak 2 bisküvi ...Akşamda 3 köfte ve bol salata yemeyi düşünüyorum...
Afiyet olsun
çoook teşekkür ederim. inşallah vericem bu kiloları :)

:

menü süper olmuş sakın kaçamak yapma cumaya kadar sabır :)
verirsin :) bir kere verdin,yine verebilirsin
Afiyet olsun!menün süper
Çok çok tebrik ederim
Menüme yarım tabak çorba eklendi..aklımda yoğurt yicem ara öğün yapıcam akşama...
İyi bir seçimafiyet olsun

Menüme yarım tabak çorba eklendi..aklımda yoğurt yicem ara öğün yapıcam akşama...

yoğurt daha doğrusu kalsiyumlu gıdalar diyete eklenince verilen kilonun daha çok yağdan gittiğini biliyorum. ara öğün helede yatmadan yenirse daha faydalı.

İnceledim bayağı mantıklı geldi ..yarından itibaren bende başlicam karbonhidrat saymaya...undan şekerden uzak kalmak çok mantıklı...

ben bundan çok fayda görüyorum. bu hafta 3 kilo daha gitti.
sayarak sebzede yiyorum mesela. sabah kahvaltılarıma yarım simit bile ekliyorum. sana örnek listelerde hazırlarım. aklına takılan herşeyi sorabilirsin.
ekmek şeker un zaten çokta faydalı gıdalar değil.

akşam menüm

ızgara tavuk yakında gıdaklamaya başlarsam şaşırmam... ama baharatlarla güzel oluyor.
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yağsız piriçsiz pırasa

1 bardakta light cola içtim.

2 büyük bardak su tabi.

kızlar hangi ildesiniz yaşlarınız kaç hiç sormadık onları birbirimize :) diyete bir odaklandık herşeyi unuttuk :)

13. günün sonunda 8 kilo vererek kendi rekorumu kırdım galiba. tabi kilo fazla olunca gidenin ilk zamanlar bu kadar çok olması normal. birde görüntüm bu kadar çok kilo verdiğimi belli etse keşke... sanırım daha 5 10 kilo vermeden çok çok belirgin olmayacak. genede inceldiğimi farkedenler var. eşimde bunların içinde... 2 rakamlı kilolarımı özledim hatta 99 u bile özlemle anıyorum

şimdiki halimin resmini koymak istemedim buraya... evin muhtelif yerlerinde özellikle buzdolabında ince olduğum zamanların resmi var. onlara bakıp daha çok hırslanıyorum.
motive olmanın yollarından biri...
bir diğeri de zavallı kardeşimi bütün günü diyetten konuşup şişirmek zavallım o dinledikçe şişiyor sıkıntıdan ben de zayıflıyorum :)))

Gözün Aydın tebrik ederim bi şey sorcam msjın sonu sayılar koyuyorsun ya mesala ( örnek :56) gibi onların anlamı nedir siteyi anlamadım daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…