tartılmamak için kendimi zor tutuyorum. ama cumaya kadar sabır :)
inşallah tartıda eksik çıkarım.
az bile versek üzülmeyelim. 1 kilo bile düşünün ki vücudunuzdan o markette satılan margarinlerden 4 tane gitti demek. onları yan yana koyunca vaaayyy diyor insan benden bu kadar ağırlık mı gitti. :)
Teşekkür ederim,evet,doğru diyorsun...diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum :) uzun yıllar spor yaptığım için çok zor kilo veriyorummenün güzelmiş canım herşeyden küçük bir parça almak lazımki aklımız kalmasın....
+
Teşekkür ederim :)günaydın :) yediklerin çok iyi. kaçırmamışsın süper. ara ara nefsimizi körlemek lazım bir lokmadan hiç bir şey olmaz.
Afiyet olsun,menün güzel :) bir arada bu diyeti bende merak etmiştim,ama sonra vazgeçtim...güzel sonuçlar alırsın inşallah :)bende yaziyim listemi....
yarımdan az simit 10 kb
1 ufak parça peynir 0 kb
5 siyah zeytin 3 kb
maydanoz dereotu 2 kb
1 acı sivri biber 3 kb
1 domates ufak 4 kb
şekersiz çay
22 karbonhidrat almışım sabah.
1.5 litrede su içtim
İnşallah!evet,aslında haftada 750gr-1000 gr arasında vermek iyimiş...tartılmamak için kendimi zor tutuyorum. ama cumaya kadar sabır :)
inşallah tartıda eksik çıkarım.
az bile versek üzülmeyelim. 1 kilo bile düşünün ki vücudunuzdan o markette satılan margarinlerden 4 tane gitti demek. onları yan yana koyunca vaaayyy diyor insan benden bu kadar ağırlık mı gitti. :)
kızlar resmimi değiştirdim. 25 kilo fazlayım bu halimden burda 90 kiloydum.
Teşekkür ederim,evet,doğru diyorsun...diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum :) uzun yıllar spor yaptığım için çok zor kilo veriyorum
evet haklısın vücut spora alışınca böyle oluyor ama olsun yürüyüş yap azda olsa işe yarayacak :)
Teşekkür ederim :)
Afiyet olsun,menün güzel :) bir arada bu diyeti bende merak etmiştim,ama sonra vazgeçtim...güzel sonuçlar alırsın inşallah :)
İnşallah!evet,aslında haftada 750gr-1000 gr arasında vermek iyimiş...
ben bu diyeti seviyorum :) açta kalmadığım için daha kolay oluyor diyet yapmak. ama sağlıklı olan haftada 1 kilo tabi ki.
Maşallah,çok güzel bir bayansınbu azimle 90nın altında da düşeceğinden eminim
1 saat yürüdüm geldim...ara öğünüm:1 portakal...
Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,3 köfte,salata,ayran
Ara:1 bardak yoğurt....
İnşallah bugünü da kaçamak yapmadan atlatırız
Öğlen 10 tane lahana sarması...ara olarak 2 bisküvi ...Akşamda 3 köfte ve bol salata yemeyi düşünüyorum...
çok iyi listen yoğurtta ekle yanına ya da ayran daha iyi olur akşama canım :)
nursehulya canım araştır bu diyeti ben sana yardımcı olurum burdan. :)
Afiyet olsunÖğlen 10 tane lahana sarması...ara olarak 2 bisküvi ...Akşamda 3 köfte ve bol salata yemeyi düşünüyorum...
çoook teşekkür ederim.inşallah vericem bu kiloları :)
:
menü süper olmuş sakın kaçamak yapma cumaya kadar sabır :)
Afiyet olsun!menün süperbende bu gün yediklerimi yaziyim :)
öğle
1 tabak kıymalı yağsız ve pirinçsiz ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 fincan şekersiz kahve
2 saat sonra yarım fincan süt yarım fincan suyla nescafe
1 litre daha su içtim.
Çok çok tebrik ederimamaaaa dayanamadım tartıldım kızlar
cumayı bekleyemedim veeee çok mutluyum şu an tok karnına tartılmama rağmen 112 kilo ya düşmüşüm. mucize gibi...
adet oldum onunda illa farkı vardır :) olmasa bile bir haftada tam 3 kilo daha gitmiş.
böyle devam demekki azimle isteyerek yapınca oluyormuş. sizde sakın bırakmayın. devam
İyi bir seçimMenüme yarım tabak çorba eklendi..aklımda yoğurt yicem ara öğün yapıcam akşama...
Menüme yarım tabak çorba eklendi..aklımda yoğurt yicem ara öğün yapıcam akşama...
İnceledim bayağı mantıklı geldi ..yarından itibaren bende başlicam karbonhidrat saymaya...undan şekerden uzak kalmak çok mantıklı...
Afiyet olsun
verirsin :) bir kere verdin,yine verebilirsin
Afiyet olsun!menün süper
Çok çok tebrik ederim
İyi bir seçimafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?