- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
ben bir tane burs alıyorum bir de kykdan. kyk olanı biriktiriyorum, bir de burstan arta kalıyor. o yüzden biliyor yani.. şimdi 2 binlira bir şey verdikten sonra da istemek benim için çok zor, vermicem de diyemiyorum kırılırsa diye. o kadar büyüttük ettik şiimdi para saklıyor desin de istemiyorum çok kararsız kaldımsende başka bişi alcam de ee biazcık haklı tehlikeli oldugundan adamcagız istemmıyor olabilir
benimde vardı gizli gizli biriktiriyodum ben sende keşke söylemeseydin sonra istemesi bi acayip olru haklısın
dolar üzerinden.
ben bir tane burs alıyorum bir de kykdan. kyk olanı biriktiriyorum, bir de burstan arta kalıyor. o yüzden biliyor yani.. şimdi 2 binlira bir şey verdikten sonra da istemek benim için çok zor, vermicem de diyemiyorum kırılırsa diye. o kadar büyüttük ettik şiimdi para saklıyor desin de istemiyorum çok kararsız kaldım
babamın hesabında biraz para var, o da faize istersen kendin aç yatır ama çok bir şey vermezler getir bende dursun diyor.2000 2500 liranın aylık faizi ne olacak ki sanki? anne babada olsa para alışverişine girmemek en mantıklısı. zaten sonra istesem de vermez diyosunuz.
ben faize yatırdım bozamıyorum deyin.
motor alcam deyince cinleniyor iyice.
niye korkucan canimmotor almak senin hayalin degilmi.. bunu sölüyceksin baba benim hayalim motor almaktir bunun için para biriktirdim. alcam lazim oluyor de bu kadar basit.. kırılmıycaktir sen kabul etmedikten sora hiç bişey yapamazlar. emin ol.kırılırsa diye korkuyorum aslında
babamın hesabında biraz para var, o da faize istersen kendin aç yatır ama çok bir şey vermezler getir bende dursun diyor.
Ben TL olarak atıyorum,azıcık bilgi verir misin canım? Dolara mı çevirip yatırıyorsun,uzun vadede daha mı karlı olur?
yok kumar oynamaz, borç da yok şükür.babanda kumar borc gibi sorunlar varsa hiç bulaşma bence.
artık altın alıyorum dolar almıyorum ki bahanem olsun diye.babanın paranın üzerine yatacağını hissediyorsan altın hesabı aç yatır paranı
ya çok istiyorum biraz da biriksin alcam inşallah. parama bir şey olmazsaMotor al o zaman. .
ya çok istiyorum biraz da biriksin alcam inşallah. parama bir şey olmazsa
bankaların altın hesapları var. oraya kayıt ol senin bankan neyse onun altın hesabı vardır kesin. altın alma çalınma ihtimaline karşıartık altın alıyorum dolar almıyorum ki bahanem olsun diye.
ya benim tanıdığım döviz almayı düşünüyo ne dersin alması iyi olur mu malum piyasanın hali ortadavar var birikim hesabı adı altında herbir cacığı var en paranında
konu sahibi babanın hesabı tl mi ki ? dolar çok düştü zaten bozdurup vereceksende çok zarar edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?