- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
haklısınız. anneme söyledim şimdi dediğiniz gibi. eğer istediğimde vermicekse paramı vermem dedi. ben babana derim öyle paranın üstüne yatmak olur mu o senin paran dedi.Nasil kucucuk para?
Calismis didinmissin.
Her kurusu degerli.
Bende anneme veriyorum parami ama, geride istiyorum lazim oldukca.
Annen babana bu konuda guvenmiyosan verme hic.
Babana verince annenede citlatamazmisin "anne babama soyle parami verebilirmi" diye?
Ayrica neden cekinesin anlamadimki.
haklısınız. anneme söyledim şimdi dediğiniz gibi. eğer istediğimde vermicekse paramı vermem dedi. ben babana derim öyle paranın üstüne yatmak olur mu o senin paran dedi.
Vadeli hesabı var ben kullanıyorum şahane bir şey, dolar da koyabilir ayrıca euro da..kaç yaşındasın,
kendin hesap açıp yatırsan?
enpara gibi sadece internet şubesi kullanan bankalar hesap işletim ücreti almıyor.
ama vadeli hesap var mı onlarda bak ona emin değilim.
ben bir tane burs alıyorum bir de kykdan. kyk olanı biriktiriyorum, bir de burstan arta kalıyor. o yüzden biliyor yani.. şimdi 2 binlira bir şey verdikten sonra da istemek benim için çok zor, vermicem de diyemiyorum kırılırsa diye. o kadar büyüttük ettik şiimdi para saklıyor desin de istemiyorum çok kararsız kaldım
Arkadaşlar ben harçlıklarımla biraz da annemin yardımıyla 2binim biraz da küçük altınım var. Param dolar şeklinde. Babam istiyor ben bankaya aylık faize koyayım diyor.( kendi hesabı var) ben şimdi yok diyemiyorum desem mi bilmiyorum gerçi çok az bir şey ama ben kendim biriktirdiğim için kendime motor almak istiyorum. Babama verirsem ben isteyemem. İstesem de motor almak için vermez.. Şimdi veriyim mi babama parayı? Küçücük para için üzmiyim diyorum ama kararsızım
motor alcam deyince cinleniyor iyice.
2,89 şu an, bi düşüneyim ben
Teşekkürler
Akşam eşime soracaktım unutmuşum ya tühNaptınız aldınız mı? 2.92 oldu dolar
Naptınız aldınız mı? 2.92 oldu dolar
Ver aileni para yüzünden kırma
nooption şaşırdım mesajını görünce, dolar daha düştü diye haber vardı dün akşam.
şimdi enparadan baktım da 2.86dan satıyor.
Ha faiz, ha altın ne fark eder ki.. Altının da yükselince, paranın değeri artıyor.. Faize yatırınca da artıyor.. Arada hiçbir fark yok.. Ülke parasının hiçbir değeri yokki. Dolar olmuş, 2.85 Euro olmuş 3.20.. Enflasyon zirvelerde.. Eee birikimciler ne yapsın?Oncelikle sunu soylemeliyimki faiz yemek karina ates doldurmaktir.
2000geliri ne olurki degermu 3.5tl icin
bence kendinize bi altin hwsabi acin ve 3.5 uyakari cikinca bozdurun dusunce bidaha alin en iyisi bu veya dolar.
Merhabalar.Ha faiz, ha altın ne fark eder ki.. Altının da yükselince, paranın değeri artıyor.. Faize yatırınca da artıyor.. Arada hiçbir fark yok.. Ülke parasının hiçbir değeri yokki. Dolar olmuş, 2.85 Euro olmuş 3.20.. Enflasyon zirvelerde.. Eee birikimciler ne yapsın?
Eee altın da ticaret yapıyorsunuz diyorsunuz da, yine de kar elde etmiş olmuyor musunuz? Ticarette kar işi değil midir? Ha kar, ha faiz ikisi de aynı.Merhabalar.
Altının düşme ve yükselme durumu mevcuttur.Faize yatırdığınız paranın düşmesi söz konusu değil.Ayrıca altın aldığınızda ve bozdurduğunuzda bir nevi ticaret yapmış olursunuz.Tabi bunları vadesiz hesapta yapmanız gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?