- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
21 yaşındayım.Babana güveniyor musun?
Kaç yaşındasınız?
Kendine hesap aç koy ..
Sağolun kızlarbankaya tl yatırıp ordan alabilirsiniz .. en paranın makas aralığı dardır gündüz vakitlerinde..
yarına kadar dolar almak mantıklı yarın akşam fed den sonra artma beklentisi var..
ya benim tanıdığım döviz almayı düşünüyo ne dersin alması iyi olur mu malum piyasanın hali ortada
hmm yok uzun vadede düşünüyolarvalla büyük rakamlardan bahsediyorsan o riske benim lafımla girilmez:)) ama dediğim gibi bugün alıp perşembe yükselecek gibi duruyor perşembe satabilir kısa vadede..
Bende kızım için yapayım ( : güzel fikirmişDaha çok faiz gelsin diye yapıyor sanırım ama gerek yok. Kendi adına hesap açıp her ay paranı ekle bence.
Benim kızımın da hesabı var, henüz 3 yaşında. Bayram harçlıklarını hep onun hesabına atıyoruz
hmm yok uzun vadede düşünüyolar
Peki kur kaça düşerse TL yi dövize dönüştürelimuzun vadede her zaman kazandırır döviz..
hmm o zaman öyle yapar çeyiz için birikimiymiş çünkü daha ortada söz yok nişan yok baya zaman geçer o zamana kadar oda istiyodu ama anlamadığı işler diye yapamıyoduuzun vadede her zaman kazandırır döviz..
Peki kur kaça düşerse TL yi dövize dönüştürelim
Peki kur kaça düşerse TL yi dövize dönüştürelim
2,89 şu an, bi düşüneyim benvalla dediğim gibi uzun vadede bozdurmak gibi bir derdiniz yoksa şimdi alabilirsiniz ..
ben 1 kuruşumu bile TL de bırakmıyorum şahsen.
döviz kuruna bakmadan param varsa direk döviz alıyorum.
çok mantıklı değil belki ama TL hiç güven vermiyor dediğim gibi.
Nooption ne dersin?
yani döviz düştüğünde döviz almak daha mantıklıher eline gelenle alıyorsan maliyetin değişiyordur sürekli..
her eline gelenle alıyorsan maliyetin değişiyordur sürekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?