Az dert vardı başımda birde bu cuk oldu 🙃

Ah ah arkasından cok mesele cıkar inanın.

Teşekkür ederim canım bilgi için eskiden gerçekten mal mülk edinmek bi tık daha kolaymış şu zamana göre , özel olabilir diye hastalığın ne diye sormayacağım inş tamamen iyileşirsin şu anda da devam ediyorsa konunuzda da kesinlikle siz haklısınız bu saatten sonra hayatta çekilmez kayın aile ile birlikte yaşamak ve sorunlar hiç bulaştırmayın inş kolayca çözülür

Zaten hep şimdiye kadar bunu söyledik kendi aramızda çocuklar eglenir oynar temiz hava almak için kalırız vs diye ..

Konteyner ve prefabrik taşınabiliyor ve betonarme yapılan bir eve göre çok çok uygun fiyatları var

Kayınpeder 20 yıldır oturduğu kiradan cikip artık bizim kiracimiz olmak istiyor ve bunu nasıl dusunduyse bu fikri kimsenin haberi yokmuş eşime söylemiş ilk ...

Herseyi gecin ilerde cikin diyemeyeceksiniz. Siz kendi aile mahreminizi isteyeceksiniz gitmeyi dusundugunuzde ama olmayacak.

Eşimin arsasına biri bu sekilde tesebbüste bulunmuştu (sürmüş, artık ekecekmiydi neydi) derhal suc duyurusunda bulunduk. Avukatı suc duyurusunda bulunmazsa adam iki üç yıl sürse ekse ilerde hak talep eder. Bu arsa bostu sahipsizdi ben ektim biçtim aha bu da agaclarım o kadar emek ettim büyüttüm dediğinde adamı yani işgalciyi cıkaramama durumu oluyormuş. Ya da isgalci ben ektim bana burayı kiraladı az nlastık parayı elden verdim dese al basına belayı.
Bunlar yasadığımuz seyler davası sürüyor hala.
Hele burada konu aile içinde. O ev konursa o arsa gider.

İltihaplı romatizmam var canım onlarla sorun yaşadıgimiz dönemlerde ilerledi şuan 30 uasinda kamburluk evresine girmiş bulunmaktayım

Tedavim de ignelere baslanacak ilk mesajimda anlatırken bahsetmemistim ama eşime ilk lafım su olmuştu tabi ignelere baslayacagim ya artık stres olmam diye mi düşünüyorsun dedim bu olay için ..eşimde işi girgira muhabbete çevirdi

Artık stres anında yanmalarim enseme boynumu vuruyor aniden

Herseyi gecin ilerde cikin diyemeyeceksiniz. Siz kendi aile mahreminizi isteyeceksiniz gitmeyi dusundugunuzde ama olmayacak.
Heh işte mevzu bu tut ki 10 sene bişey yapmadık adam geldi 73 yaşına ben o adama nasıl çik diyeceğim o zaman asıl ozaman diyemem

Benim o arsayı almaktaki niyetim zamanla yaşadığımız yerin gozdesi olacağı söylendi..degerlenincr satıp memleketten sifir daire alırız diye düşünüyordum ama eşim sadece cocuklar için olduğunu dusunuyor niyetlerimiz farklıymış

Yaslı insan bikac yıl kalacağı eve konteyner de olsa masraf etmez. Konteyner yaptı dıyelım en basıtı 30000tl e bu adam buraya ekıcek bıcecek vs derken yerlesık duzen olucak. Sizde üç yıl sonra ev yapmak yada satmak istediniz. Baba bi zahmet şunu yık bahceyi boz arsanın sahıbı geldi dıyemezsınız. baba evi bozalım sanada daire veririm diyip cıkarmak gerekir ki ancak öyle çıkar, yaslı ınsanı yurdundan ettı dıye kötü evlada cıkar adınız demedi demeyin. He daireyi gözden cıkardıysanızda ortakçılarıda unutmayın. Baba evı tüm çocuklara kalır.

Zaten kayinpederin bu fikri su olaydan sonra ortaya çıktı arsanın etrafında sadece bir tane ev var.

Yerleşim yok şuan ...arsanın hemen önünden su gectigini duyar duymaz bu fikri sundu acaba çok mu büyük bir kurtla karşı karşıyayız diye düşündüm bir üyenin de dediği gibi

Arsa bize ait şuan tutki Allah göstermesin biz öldük eşimle, çocuklarıma kalıyor tüm herşey onların şuan bişey talep etmesi mümkün değil ..

Kendinize dikkat edin Allah korusun kalbinize filan zarar vermiyor demi bu hastalık siz kendi keyfinize bakın inş eşinizde anlar vazgeçer

Kesinlikle niyetler farklıymış. O nedenle tekrar biraraya geldiğinizde net sizin konusmaniz gerekecek zira hayırda deseniz esiniz tek konuştuğunda evet diyecek belli. O nedenle konuşmada sizinde bulunmanız gerekir

Kendinize dikkat edin Allah korusun kalbinize filan zarar vermiyor demi bu hastalık siz kendi keyfinize bakın inş eşinizde anlar vazgeçer
Yok yok tamamen eklemlere zararı var ileri evrelerde ciğeri ve kalbi etkiliyor ..benim şuan sadece omurgami(ankilozan spondilit ) tuttu 2 yıl önce kamburluk başladı dedi doktorum. ..

Yok yok tamamen eklemlere zararı var ileri evrelerde ciğeri ve kalbi etkiliyor ..benim şuan sadece omurgami(ankilozan spondilit ) tuttu 2 yıl önce kamburluk başladı dedi doktorum. ..
Oh bi nebze rahatlatıcı Kandil günü inş şifa bulursunuz

Oh bi nebze rahatlatıcı Kandil günü inş şifa bulursunuz
Çok çok teşekkür ederim ...bu hastalığın ilacı her hastalıkda da olduğu gibi moral ...stresten uzak olmam lazım inşallah daha fazla stres olmam bu ara

Anladım. Yanı ne bileyim ben olsam kendim konusurdum... Ama sen ben yapamam diyorsan Baska bir care dusunecksın. Allah yardımcın olsun

Anladım. Yanı ne bileyim ben olsam kendi

m konusurdum... Ama sen ben yapamam diyorsan Baska bir care dusunecksın. Allah yardımcın olsun
Yok ben konuşurum da ..nasıl diyeyim eşim su kafadadir benim hani ben çıkıp yorum uaparsam onu ezip geçmiş gibi olurum (onun fikri tabi bu )

Ben açık sozluyumdur öyle kıvırıp çeviremem eşimde bundan korkuyor sanırım

Çok geçmiş olsun, hastalığınız ankilozan spondilit mi? Konu dışı soruyorum kusura bakmayın. Nasıl bir tedavi izleniyor, neler yapıyorsunuz bana özelden yazma ihtimaliniz olursa çok çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…