Okuyorum 2 senem kaldı. Bu sene de kpssye gireceğim atanıp giderim inşallah. Bakalım bu beddualardan sonra atanabilirsem...Bedduaya takılma, eden için daha tehlikeli döner malesef eden kişiyi bulur beddua..
Onun dışında aileniz evet sorunlu malesef bu kesin. Bence susmayı deneyin kitap okuyun ve size karşı biri saldırıyorsa konuşmayın cevap vermeyin. Kardeşinize kime olursa olsun sabredin. Emin olun cevap vermeyen biriyle kavga edemez hiç kimse. Sinirlenemez de. Etlie sütlüye karışmadan yaşamaya çalışın. Okuyor musunuz ? Okumuyorsanız muhakkak bir işe girmenizi öneririm
Psikiyatrist de sizin gibi onlarla da görüşmesi gerektiğini söylemişti. Sayelerinde oraya da gittim ama çare bulamadım.babanın yaptıkları hoş birşey değil yani ama ben birde anne babanı dinlemek isterdim.olaylari objektif degerlendirmeknicin karşılıklı iki tarafi dinlemeyi severim
Psikiyatrist de sizin gibi onlarla da görüşmesi gerektiğini söylemişti. Sayelerinde oraya da gittim ama çare bulamadım.
Atanırsın atanırsın. Sana haksızlıkla edilen bir bedduanın Allah katında yeri ne olabilir? Sen ne hissediyorsan ne kadar üzülüyorsan Allah hepsini görüyor böyle düşün. Sen sadece haksızlık etme ailene karşı yeter. Sana yapılanlara da sabret muhakkak karşılığını alacaksın. Sabret, her daim sabrın sonu selamettir. Bazı yazdıklarından kardeşine bağırmandan tepkilerinden tam sabır gösteremediğini gördüğüm için üzerine bastırarak söylüyorum. Cevap verme, tartışmaya girme, kızdıracak şeyler yapma, sana yapılırsa önemsizse takılma, çok önemliyse güzelce söyle yada kendin bi şekilde çözmeye çalış sorunu.Okuyorum 2 senem kaldı. Bu sene de kpssye gireceğim atanıp giderim inşallah. Bakalım bu beddualardan sonra atanabilirsem...
Bilemiyorum ben de. Hani kilolu insanları ezme, aşağılama gibi şeyler vardır ya, bazen ondan mı beni bu kadar eziyorlar aşağılayıp yalnızlaştırıyorlar diyorum. Ben de laflarına cevap veririm her şeyi eleştiririm küfür de ederim ondan olabilir. Peki ben bu hale nasıl geldim orası da muamma. Kimse elini taşın altına koymuyor...sence neden davranislari boyle peki? sen neden olduğunu düşünüyorsun bir fikrin var mi? gerçekten çok merak ettim.
Alay etmem ama eleştiririm çok. Saygısız da konuşuyorum çünkü artık sabrım kalmadı.Neden bagirdiniz kardesinize ?
Hep böyle sorun mu çıkarırsınız ?.
Babanızla alay edip , saygısız mi konuşursunuz ?
Bunu ben de düşündüm ama ona benziyorum çok.Babanız gerçek babanız olmayabilir mi? Çünkü gerçek baba böyle bir sey yapamaz saçının teline kıyamaz ne garip aileler var cok sasırıyorum
İşte beni ilgilendirmemesi lazım ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum o yüzden. Beni her şeyden yoksun bıraktıkları için gereksiz bir biriktirme tasarruf huyum çıktıKonunun basinda siz haksizsiniz
15 yasindaki genc bir cocuga neden satastiniz? Size ne yedigi yemekten?
Babanizin yaptigi , fiziksel ve psikolojik siddet zaten tartisilamayacak derecede yanlis
Ancak sizin de bakis aciniz ve davranislariniz normal gelmedi bana
En onemlisi ailenizin tasarrufundan size ne?
Benimde 2 cocugum var , onlarin ihtiyaclarini gideririm , gerisi tasarufu birikimi vs onlari ilgilendirmez
Bilemiyorum ben de. Hani kilolu insanları ezme, aşağılama gibi şeyler vardır ya, bazen ondan mı beni bu kadar eziyorlar aşağılayıp yalnızlaştırıyorlar diyorum. Ben de laflarına cevap veririm her şeyi eleştiririm küfür de ederim ondan olabilir. Peki ben bu hale nasıl geldim orası da muamma. Kimse elini taşın altına koymuyor...
Zaten kilo vermeye cabalıyorum şu an. O lafından sonra iyice canım sıkıldı. Bir ayda 6 kilo verdim acaba vermedim mi tartı mı yanlış gibi saçma sapan şeyler düşünmeye başladım. Zaten takıntılı biriyimKonunun 2 tarafı var bence sanırım evde huzursuz birisiniz insanlar bıkmış.. ergenliği ağır atlattıysanız hatta atlatamadıysanız ailenizin tepkileri doğal. Kilo ile ilgili ailenizin muhakkak bişeyler yapmış ve size olan inançları bitmiş gibi. Ama sizin sağlığınız sizin kilonuz sonuçta artık yetişkin bir birey olup sorumluluk alıp başta sağlık için zayıflayıp muhatap olmamaya çalışın onların birikimi sizi ilgilendirmez çalışın atanın ve kendi hayatınızı yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?