Bu yoruma katılıyorum.ailenizi biktirmissiniz. dönün once kendi davranislarinizi gozlemleyin. benim buyuk de kucuge cok bulasir. o zaman gercekten insanda sabir kalmiyor. durduk yere cocugu yere dusurur ornegin. zaten kucuk olan kucuk oldgu icin oyalamak icin canimiz cikarken bir de buyuk durduk yere bulaşınca sabrim cok tukeniyor. 20 yil bu durumu cekemezdim herhalde.
koskoca kiz olmussunuz universiteye gidiyorsunuz huzursuzluk cikacagini bile bile neden kardesinizle uğraşıyorsunuz. aileniz de bu sebepten sabir kalmadigindan onlarin da dengeleri sasmis.
ustelik surekli eleştiriyormussunuz. kabugunuzdan.cikip kabugunu beğenmemek denir buna.
siz once saygiyi ogrenin. birakin onlar haksizlik yapmis olsun. ama siz once bir ergen kafasindan çıkıp yetiskin gibi davranın.
Alttan alta böyle bir psikolojileri mi var acaba diye düşünüyorum özellikle annem için
Babamın böyle davranmasındaki tek sebep bu değildir demek istiyorum
Esasen buna cok ihtimal vermiyorum ama akil sagligim pek de yerinde olmadigi icin acaba olabilir mi diye dusunuyorum ihtimal vermesem de vesvese gibi bir sey
En çokta siz koymuyorsunuz .Bilemiyorum ben de. Hani kilolu insanları ezme, aşağılama gibi şeyler vardır ya, bazen ondan mı beni bu kadar eziyorlar aşağılayıp yalnızlaştırıyorlar diyorum. Ben de laflarına cevap veririm her şeyi eleştiririm küfür de ederim ondan olabilir. Peki ben bu hale nasıl geldim orası da muamma. Kimse elini taşın altına koymuyor...
Oraya gitmek bir çözümdür kusur değil çözüm de 2seansta olmaz. Ayrıca sklinik piskoloğa gitmelisiniz kendi sağlığınız içinPsikiyatrist de sizin gibi onlarla da görüşmesi gerektiğini söylemişti. Sayelerinde oraya da gittim ama çare bulamadım.
Gittim ailemlede görüşmek istedi onlara söylemedim demiştin. Güzelim herşey birden bu hale gelmemişki bir seansta çözülsün.Psikiyatrist de sizin gibi onlarla da görüşmesi gerektiğini söylemişti. Sayelerinde oraya da gittim ama çare bulamadım.
ay lütfen böyle düşünmeyin. allah size de bana da nasip etsin sağlıklı hayırlı mutlu bir bebişbabam bana evlat yuzu gormezsin insallah diye beddua etmisti.
gercekten de gormedim. arada dusunuorum acaba beddua mi tuttu diye. hoş suan yalnizim ama. yasimda ilerliyor bu saatten sonra da evlat yuzu goremem gibi geliyor.
Dalga geçmedim tuhaf olmuş dedim. Bazen dışarıdan bir gözün eleştirmesi gerekir ya o amaçla. Lafın altında kalmıyorum nefret ediyorum bu huyumdan. Susayım cevap vermeyeyim diyorum ama sen sen sen diye her şeyden beni sorumlu tutmalarına dayanamıyorum.Kardeşim olacak şeklinde hitabınızdan anladığım kadarıyla,kardeşinize sevgi beslemiyorsunuz. Belli ki siz de lafın altında kalmayıp,ailenizi zorluyorsunuz. Biraz sevgi dolu olmayı deneyin,babanızın sakalı ile dalga geçmeyi bıraktığınız gün sevgi göreceğinizi tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?