Babaanne...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kv çocuklara bakmak sana yardımcı olmak zorunda değil ki. Babaannenin görevimi toruna bakıp büyütmek. Onların işi torun sevmek. Sağlıklıysa, canı istiyorsa bakar. Evladını büyüt yıllarca, evlensin bide gelin çalışıyor diye çocuğuna bak 55-60 yaşından sonra, yemekleri yoktur akşam da yemeğe al, bu anneler ne zaman rahat edecek acaba!

Annende bakıyorsa senin hatrına bakıyor, damadının iyiliği için değil heralde. Kv bakmıyor diye babaanne kelimesini duymayı haketmiyor mu yani??
Annen yanlış yapmış. Zaten devamlı anneanne ile çocuk. Babaanne de dese ne olur yani. Sadece senin annenin torunumu bu.
Benim abimin kızına da Allah razı olsun anneannesi bakıyor. Bekar teyze var evde.
Annem kanser tedavisi gördü. Bir saat bile bakamıyor. Ben evliyim. Doğal olarak biz değil onlar bakıyor çocuğa. Yemeklerini de orada yiyorlar. Abimin hatrınamı?? Tabiki kızı evde yemekle uğraşmasın diye.

Teyzesi hala demeyi öğretiyor yeğenime. Biz bakıyoruz illa da teyze desin demiyor. Bende teyze dedirtmeye çalışıyorum. Geçinip gidiyoruz ne güzel:) kimsede kimseye laf sokmuyor.

kızın hatırı oluyor da oğlun olmuyor mu? anneanne kızı için bakıyorsa babaanne de oğlu için baksın.canı isterse bakarsa ki kimse isteyerek KV sine çocuk baktırmaz o küçük yavrucuk perişan olmasın diye istenir gelinin de canı isterse çocugu gösterir.işi gücü yok da ona çocuk mu götürecek.malum yemek bulaşık bir de babaannenin oğlu var başında.

EsiniZin yaptigi kiskanclik ama annenizde lafini esirgemeyerek haksiz duruma düsmus biraz..annenize yakisan susmakti.sizin esinize soyledikleriniz esinize batmaz ama annenizin dediklerini hic haz etmemistir eminim.

anne 2 yıl ücretsiz izin alamıyorsa bi zahmet anneanneler de babaanneler de elini taşın altına koysun, ufacık bebeyi ne idüğü
belirsiz bakıcının eline bırakmasın, değil mi? ha anne 2 yil izin alabiliyorsa zaten kimse bakmasın ya alamıyorsa ne olacak???

Ben eşinizin hatalı olduğunu düşünüyorum. Anneniz ya da Kardeşiniz öyle dediğinde eşiniz "annem çocukları görmek istiyor biraz hasret gidersinler sonra size de göndeririz" diyr bilirdi ya da hiç sesini çıkarmaz o gün geldiğinde konuşur anlaşırdınız
Emek veren anneniz eşiniz de de bunun kompleksi oluşmuş sanırım. Anneniz hiç konuşmasaymış keşke eşinizin yaptığı hdsizliğe karşı...
Olan olmuş gerçi bundan sonra annenize eşinizin pişman olduğunu söyleyin bence sürekli eşinize de gelsin babaanneleri baksın 3 ay annem de dinlensin deseniz
Gelir mi babanne?

bana kalırsa siz haklısınız.hanımlar kayınvalideler yeri geliyor neler diyor.hepinizin kayınvalideyi savunası gelmiş anlamadım gitti.

kadın ölüm döşeğindeyken kocama kız baktı diyor.bence konu sahibi gayet haklı anneside haklı.belki polemiğe girmese daha iyi olurdu.

bence eşiniz eve geldiği günlerde anneniz kendi evine gitsin.hem başbaşa kalmış olursunuz.hemde eşiniz annenizin yoklugunun nasıl zor oldugunu anlamış olur.

Buarada önceden beridir babanne ve anneanne torun bakarmış! Görevleri olmasa da zorunlulukları olmasa da bence bakmalılar... Önceden aynı evde otururlarmış gelin iş yapar babanne torun bakarmış...Şimdi de gelin işe gidiyor onlarda sağlıkları yerindeyse bakıversinler ne olacak
Bakıcı fiyatlarına yetişemiyorsun yetiştin hadi güvenemiyorsun babanne ya da anneanne gelse baksa az bişey mi????
Hayat öyle bakamayacağın çocugu doğurma gibi saçma bir cümleden ibaret değil malesef

Yok annem eşimin ailesiyle ilgili hiç yorum yapmaz gelmek istiyorlarsa ben gideyim onlar kalsın da der ana eşim sebebini bilmiyorum ama annemin gözüne sokmak istercesine üstüne basa basa iki gündür böyle deyince rahatsız olmamak elde değil

nasıl ki bayanlar için k.valideyle yaşamak zordur
siz de annenizi yanınıza almışsınız ve tabii ki eşiniz içinde bu zor olacaktır.
sonuçta çocuklarınıza bakıyorda olsa anne kız bi araya gelip babaannesine gitmesine bu kadar karşı çıkmamalısınız.
aynısını kayınvalideniz ve eşiniz yapsa burda herkes yine aynı tepkiyi verirdi.
karakteri kişililği ne olursa olsun o kadın çocuklarınızın babaannesi ve elbette eşiniz ne zaman isterse görüşecekler.

Çok hatalısınız. Annenizin özellikle eşinizin annesi hakkında söz söylemesi lafa girmesi eleştirmesi çok hatalı ne olursa olsun o insan eşinizin annesi ve tabii ki annesine kimse laf söyletmez kaldı ki siz ne yaşamış olursanız olun o çocuk kaynananızın da torunu ve görmeye hakkı var sanırım yakında oturuyor size birşey yapmadı diye torununu görmeye hakkı yok mu? anneniz neden siz de kalıyor onu da anlamadım kendi evi yeri yok mu, çok mu yaşlı. Hem evinizde kalıyor hem de eşinizin annesi hakkında haddini aşan sözler söylüyor karışmaması gerekir. Ne demek ne kadar ekmek o kadar köfte bu ne kötü bir kelimedir. Ortada olan bir mal değil bir çocuk. Annenizi haklı görüyorsunuz bir de ve eşiniz belki de annenize minnet etmek istemiyor siz getirmişsiniz ama anneniz torununa baktığı için herşeyi söylemekte hak görüyor kendinde. Eşiniz bozulmakta sonuna kadar haklı.

Annemler gidelim dedikçe eşim resmen göndermemek için elinden geleni yapıyor
Annemlerde çocuklarla bana kıyamıyor

Eşim son iki senedir hiç bir dengeyi kuramadı koruyamadı

Götürmesin demiyorum ki nispet yapar gibi inatlaşarak bunu dillendirmesin gerektiğinde gidiliyor zaten
Ailem de asla karışmaz kim nereye gitmiş
Kaldı ki geçen hafta götürdük babaanneye 1 saat tutamadık çocukları Çığlık çığlığa zor çıktık evden

Daha önce de konu açmışsınız eşim beni otele götürme istiyor anne baksın gece çocuğa demiş yarananamış otele götürmek istiyor diye cinsellik için istiyor demişsiniz. O herneyse de burada annem 19 aydır yanımıza yerleşti diyorsun daha 1 ay önceki konunda babam da var demişsin, anneme gece çocuklara bak otele nasıl gidicem nasıl derim demişsin ee annen siz de kalıyorsa gece bakması neden sorun oluyor? baban hayattaysa anne nasıl sizde bir fiil kalabiliyor da çocuklara bakabiliyor babanızın da ihtiyaçları yok mu yemek temizlik gibi annenin kendi evinde?

Konuyu dikkatle okumadınız sanırım annem ihtiyacı olduğu için değil eşim evde olmadığı için bana destek olarak kalıyor ki bunu yapsın diye eşimin bi yalvarmadığı kaldı çünkü kendi annesi asla ve asla oğluna destek olmuyor

Annem çocuğu gösterme yada kime gideceğinize ben karar veririm demedi ama benim annemin bu kadar emeği varken benim aileme gitmeden seninkilere gidemez diye bi Şart koyamaz kimse bana

Annemler gidelim dedikçe eşim resmen göndermemek için elinden geleni yapıyor
Annemlerde çocuklarla bana kıyamıyor

Eşim son iki senedir hiç bir dengeyi kuramadı koruyamadı

O zaman eşinizle dışarıda bir yemekte başbaşa konuşun bu konuyu isterseniz ailenizin yanında konuşmanız uygun olmaz çünkü yine bir tatsızlık çıkabilir. Açıkça ona annenizin çocuklara bakmasını isteyip istemediğini bundan rahatsız olup olmadığını sorun eğer rahatsızlık duyuyorsa tamam annem bakmasın zaten onlarda bizde rahat değillerdir tüm düzenleri altüst oldu hem bu şekilde birbirinizle atışmanızda hoşuma gitmiyor peki bu konuda başka çözümün nedir diye sorarsanız o da belki bu konu hakkında rahatsız olup olmadığını sizinle başbaşa olduğunda daha rahat dile getirir.

Konuyu gayet iyi okudum hanımefendi, konu oğluna destek olup olmaması değil, babasının çocuğunu babaannesine götürmek istemesinde annenizin sözle müdahele etmesi ne kadar ekmek o kadar köfte gibi, işte sanki ilgilendiği mi var gibi kendi düşüncelerini aktarması. Zaten demiş oluyor dolaylı yoldan direkt gösterme gitmesinler demesine gerek yok yani ne anlama gelir ne kadar ekmek o kadar köfte demek, onlar size yardım etmedi emek vermedi çocukları görmeye de hakları yok demeye getiriyor işte bu anlamdan başka anlam çıkmıyor ki. Ayrıca neden sizin ailenize gitmeden benim aileme gidemez diye şart koşamaz diyorsunuz zaten çocuklar sürekli sizin annenizin yanında ayrıca öyle bir şart koşmamış ki babaanneye gidicez demiş herhalde bir iki gün üst üste dediği halde siz göndermeyince ısrar etmek zorunda kalmış aileniz zaten sürekli görüyor torununu babanız varken anneniz neden sürekli sizde. Kocanız ne yapsa kabahat ikiz çocukların sorumluluğunu alamamışsınız, psikiyastriste bile gitmişsiniz sürekli birşeyleri takıp burada konu açıyorsunuz. Eşiniz tatikl otel önermiş onu bile kötü niyetli algılamışsınız.

Sizin durumunuzda bizimki çok farklı hasta olsa gelsin ona da bakalım ama terbiyeli olsun ben hastayken oğluna yeni eş aramasın

Annem çocuğu gösterme yada kime gideceğinize ben karar veririm demedi ama benim annemin bu kadar emeği varken benim aileme gitmeden seninkilere gidemez diye bi Şart koyamaz kimse bana
Annem sıcak yatağından Kalkıp çocuğuma bakarken de çocuğu sayılı Görmüş babaanne demeye zorlayamax

Babaanneye şuan götürmek istemiyor hayatı boyunca hiç bir zaman benim aileme gitmeden senin ailene gidemez diyor
Evet psikiyatriye gittim bu utanılacak bişey değil
Bence siz de gidin!!!
evet haksa hakları yok ben ölümle pençeleşirken torununa üvey anne arayana çocuk göstermem bile eşimin hatırı olmasa
Annem de babam da kocamın beceremediği işleri halletmek için bizde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…