Babam kızkardeşimi dövmüş........

hayır siz tek başınıza arkadaşlarınızla eğlenemezsnz.
bekarken gezemezsnz. insanlar, bekar kızın ne işi var gece yarısı dışarıda, derler.ohaoldumsmile
evliyken gezemezsiniz. eşi olmadan bir kadının arkadaşlarıyla akşam gezmeye gitmesi yakışık almaz.ohaoldumsmile
kadınlar bekarken babalarına, evlenince kocalarına bağimlıdırlar çünkü.
sz evinzde oturup, belki kırk yılda bir eşiniz szi gezdirir diye umarak yaşamalısınız.
neden?
çünkü biz insan değiliz. kadınız sadece.klava:
bu zihniyette kadınlar olduğunu görünce kadınlığından utanıyor insan.
en azından szn gbi düşünen bayanları görmek çok güzel.tebrik ederim sizi.:içelim:

ya öyle şaşırdım ki bi an dedim ki hayatı dört duvarla çevrili bi yerde geçirip sadece yemek temizlik çocuk v.s işlerle uğraşmaktan hayatın varlığını unutmuş bunlar demek ki yoksa böyle düşünmeleri imkansız yani benim aklım almıyor eşlerine sonsuz haklar tanıyorlar ama kendilerine gelince 'ben şunu da yapabiliyorum şu saatte de eve gelmişliğim vardır' cümleleri geçiyor ya tuhafmı ki bunu dile getirme ihtiyacı duyuyorsun tabiki yapacaksın tabiki çıkıp tek başına eğlenip gezeceksin sen köle değilsin o evde değil mi adamın çamaşırını yıkayıp ona yemek yapmak, sadece o istediğinde evden dışarı çıkmak, istemediğinde dizinin dibinde oturmak için evlenmedin ( ha evlilikten beklentileri buysa lafım yok alan memnun satan memnun ) evlilikten beklenen şey mutluluktur mutlu olamıycaksam hayatım kısıtlanacaksa neden evleneyim ki ? tuhaf yani çok tuhaflar ...Velhasıl farklı düşünüyoruz onlarla yerimseniben

ya şu kadın erkek diye ayıranlara var ya ifrit oluyuyorum klava: evlilikte kendilerine yapılan haksızlıkları kendilerinin yarattığının farkında değiller, böyle düşünerek daha çooooook eşleri tarafından haksızlığa uğrarlar :mymeka: adama o güveni sen veriyorsun çünkü her söylediğini yaparak sözünden çıkmayarak, adamda senin üzerinde sınırsız hak sahibi oldugunu sanıyor o bi yere giderken senden izin almıyorsa sende almıycaksın o akşam yemeğine yada gece arkadaşlarıyla eğlenmeye giderken sana sormuyorsa sende sormıycaksın :mymeka: izin alma tabirine karşıyım ben bi kere o sana haber verir görüşünü alır sende ona olan saygından ona söylersin ama hepsi bu kadar yok koca izin vermezse bi yere gidilmezmiş yok yanında eşin yokken bi yere çıkılmazmış hele de akşam helede kadınbaşımıza cık cık cık yapılacak şey mi yollu derler sonra evli kadının ne işi varmış gece gece dışarda kim bilir nerden geliyordur o şimdi (?) kadın dediğin kocası evde olmadan yemeğini hazır eder, evini temizler, çocuklarına bakar (ev işini yapmayıp kendine bile vakit ayırsa suçtur) dışarı çıkacaksa en fazla komşuya gider :mymeka: eğlenme mi? haşa o ne ki? kadın eğlenmeye mi gidermiş? :mymeka: böyle düşünüyorlar ya ne diyim ben bunlara ahhh ne diyim :bbo: vallahi utanıyorum böyle bir toplumda yaşamaktan

yakamozcum burada hep görüyoruz ki zaten bu zihniyette bayanları
kocaları gece arkadaşıyla çıkar ,gezer
sorun değildir
ama kadın çıkamaz
e bu doğaldır garip de değildir.
sonra kocam eve geç geliyor diye konular açılır
sonra biri çıkar kocam beni aldattı affettim der
bu bayanlar da affet zaten çocuğun var der
sonra bir bayan çıkar her erkek kadını aldatır zaten ,sadece bayanların bir kısmı farketmez der,çünkü verdikleri tavizler onları bu noktaya getirmiştir
gece çıkan kadın fahişedir ,hava kararınca yapılsa yapıls o iş yapılır çünkü!
vs.vs.vs.

vallahi ben o kadar çok bu şekilde gördüm ki kk bayanlarının yüzde doksanını bu düşüncede kabul ediyorum artık, yada böyle düşünmeyenler istisna ilginçtir ki tablo böyle CADIARZU ve öyle bu durumu kabullenmişlerki kendilerine ve hemcinslerine yapılan haksızlığı savunur hale gelmişler şaşırmamak lazım ama ben hala şaşırıyorum olayın bu boyutta olmasına CADIARZU dediğin gibi hava kararınca dahi eve gelinse neler düşünülüyor ve sırf toplumdaki geri kafalılar böyle düşünüyor diye onlarda kendi hak ve özgürlüklerinden vazgeçiyor :umursamaz: bu düzen o yüzden böyle devam ediyor ... Toplum farkı kültür farkı dedikleri bu olsa gerek bi yerde sabahlara kadar herkes dışarda iken, herkese normal gelir, diğer tarafta saat 5 ten sonra dışarı çıkana perde arkasından bakılır buda bunun gibi... Toplum hoşgörüsüne uyarak yaşanmaya alışılmış tabuları yıkamamışlar hala ... Kocası izin verse git dese koşarak gider ama başkası gitse aa hemde o saatte gece gece hemde kadınbaşına dışarımı çıkılır derler ... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Valla biran gidip babanı pataklayasım geldi desem yalan olmaz.Çok üzüldüm gerçekten.:'( Yazık kardeşine tabii sanada.İstemediği kocasına döndürmüş olur mu yaa nasıl yürek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…