Babam kızkardeşimi dövmüş........

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
ben dünden beri çok üzgünüm kızlar 23 yaşında kızkardeşim eşinden ayrılmak üzereydi babamlarda kalıyodu bi akşam eve geç gelmiş diye babam dövmüş şimdi eşine döndü kardeşim :gitme:dün konuştuk telefonda canım çok acıyo abla dedi çok kızdım babama şimdi ben ne yapmalıyım sürekli ağlıyorum:çok üzgünüm:

bunun sebebi ne canım,dövmek olurmu yaa nedeni de olsa kocaman evlibarklı kız,neden döverki..
kardeşine çok üzüldüm baba evinde dayak yiyince eşine dönmüş,canım yaa sığınacak bi liman arıyo.eşine söylemeseydi babam dövdü die,nasıl imdi eşiyle arası peki?

"sahıpsıze vurmuslar vay arkam demıs"
ne olursa olsun kadınlar yaslanacak bır agac arıyorlar tabıatları geregı
bır destekcısı olsun ıstıyorlar ama maalesef kı bazen olamıyor

ben 23 yaşında evli barklı kadınken babamdan dayak yesem gider şikayetçi olurdum.
baba falan bakmam, madem şiddet uyguluyor cezasını çeksin..

Aayy ya zaten eşinden boşanmak üzereymiş, dağ diye dayanabileceği babasından böyle bişey görünce nasıl olmuştur kim bilir :çok üzgünüm:

Eşinden ayrılmak üzere hımmmm..

Eve qec gıtmesının sebebı neymıss.Oh bosanıyorum gec saatlere kadar gezeyım tozayım fıkrınınemı kapılmıs ..O Yastakı evlı bayanı baabasıda canı ıstedi diye dövmez heralde ... Gec derken ne kdar gecmıs 9 damı 11bucukdamı ?
Eşinden neden bosanıyormus ???

Ayrıntılar olsa daha bı anlıycam meseleyıı ?

eşine söylemiş canım gelip almış seviyo eşini zaten aralarıda iyi şu an

masallah babaya!!! kutlamak lazim
baba el kaldirirsa koca el kaldirirsa vay kadinlarin haline vay:1no2:

baba böyle yaparsa eşide bu sahipsiz diyerek daha beterini yapabilir. çevremde çok örnekleri var.
her ne olursa olsun şiddete karşıyım. şayet ben böyle bi durumla karşı karşıya kalsam direkt gider rapor alır polise şikayet ederim.

arkadaşlarıyla dolaşmış gece 1de gelmiş ,okadar dövmesi gerekmezdi eşinden neden boşandığını niye sordun anlamadım burda sorun babamın dövmesi lmaz:

eşine söylemiş canım gelip almış seviyo eşini zaten aralarıda iyi şu an

Şu durumda, eşiyle aralarında ufak bi sorun çıktığında, eşi onu ezmez inş. :1no2:
Babasının evine gitti geri bana döndü, arkasında kimse yok, istediğimi yaparım gibsinden düşünmez inş..

kardeşin çok yanlış yapmış babanın dövdüğünü kocasına söylememeliydi:1no2:kocası ne kadar seviyorum desede bigün onu başına kalkıcak bi kavga anında zaten seni babanda dövmüştü kimse sahip çıkmaz deyip dövebilir eşi böyle şeyleri asla kocaya söylemeyeceksin sahipsiz bulunca destek olmuyolar bi tekmede onlar vuruyor. ayrıca boşanma aşamasına gelinmiş nasıl oluyorda eşi zaten seviyo dedin o zaman niye ayrılıyorlarki:sm_confused:

cok üzldüm kardeşiniz için koskaca evli barklı kızı geç gelmiş diye el kalkar mı yaaa ALLAH evinde huzur versin inşalak eşiyle arasıda düzelir inşallah

Madem eşini seviyoo oda bı telle gelıp alabılıyomus .Neden bosanmayı dusunuyodu kız kardesın ....
Valla karısık bı mesele ..Sıkıyı gorunce ordan oraya kacan bı tıpmı kız kardesınn ..

İster kızın ıster katılın arkdaslar ama ben pek anlıyamadım meseleyı ...Evıne donmek ıcın babasından dayak yemesımı lazmdı ... Madem sevıyodu ıyı gundede kotu gundede evınde durup ılıskısıne cozum arasaymıs..

dayak hiçbir şekilde onayladığım birşey değil.şiddetin sebebi olamaz ama anlamadığım nokta
kardeşiniz aynı şekilde kocasıyla birlikte iken de gece 1lere kadar arkadaşları ile gezip eve o saatte dönüyorsa babanın yaptığından daha beter yapar kocası...

Ohhh bıde arkdaslarıylaa qezmıss qece eve 1 de gelmıss guzel valla hemde bosanma arıfesındekı bır bayan yapmıs bunu yuksek ıhtımal evdekılerden de habersız olsa qerekkı babası sert tepkı gostermıss .... Ben yakıstıramadım ...

Evlı bı bayanın( yalnız ) takılacagı mekanlar saat 11 de kapanıyo canımcım... Senın kız kardesın arkdaslarıyla dısco bar felan takıldıl heralde ..

ya arkadaşlar ister 1 de gelir ister 12 de. eşinden ayrılmak üzere diye dışarı çıkmayacak mı. 23 yaşında bukadın. barada gider. ne varmış barda diskoda. edebinle eğlendikten sonra..
bir arkadaşınının evindede oturmuş olabilir sohbete dalmışlardır...
vede son söyleyeceğim. hiç bir yapılan hata ki bunu hata olarak görmüyorum şiddeti ve kaba kuvveti haketmiyor..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…