- 30 Mayıs 2017
- 489
- 22
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
Merhaba önceden konu açmıştım aynı meseleyle ilgili üstünden nerdeyse bir sene geçecek aynı stresle aynı konuyla buraya gelmek zorunda kaldım. 22 yaşında ailemle yaşıyorum ve ailem ev masraflarını kendileri alır harcar ama ben kişisel tüm ihtiyacımı kendim karşılarım babam işe giridğimdsn beri (yaklaşık iki senedir) sürekli para biriktir paranı harcama diye baskı kurar son aylarda özellikle bankada ne kadar param olduğunu sormamıştı bugün işe bırakırken sordu ve ben biriken miktarı söylediğimde çok kızdı sen o kadar parayı ne yaptın şimdiye kadar çok birikmiş olması gerekiyordu bilmem ne dedi adama cevap veremiyorsun geçmişte kaç defa beni dövdüğü de oldu şimdide aynı arabada bağırdı çağırdı en son deid ki yarın bankaya gidip ekstre ni çıkartıp bakıcam bakalım o kadar birikmiş olması gereken para nereye harcanmış acaba dedi sonra da en son kartına el koyucam dedi bende vermicem dedim bana yine bağırdı artık napacağımı şaşırdım adam sanıyo ki hiç harcamayım hep biriktireyim geleceğim için ben napcam bilmiyorum bu olayın stresi altında çok üzülüyorum eziliyorum adamla tartışmaya bile girilmiyor çok mutsuzum annem de bişey yapamaz ona da baskın çıkıyor hayatımı istediğim gibi yaşayamayız şekillendiremiyorum ölmek istiyorum sırf bu adamın stresinden baskısından ötürü artık dayanamayıp eşyalarımı alıp işyerinde yatıcam artık düşünmüyor değilim kafayı yicem lütfen bana fikir verin yarın bankada bile üstüme yürüyebilir ekstreleri gördükten sonra sen makyaja bu para verdin bilmem ne diye
(