Babam parama el koyacak

Kusura bakmayın ama beni çocukken en ufak şeyde döven annemi döven bağıran ve benim bu yaşıma kadar ezik pasif olmamı sağlayan adama baba demek içimden gelmiyor. Kartımı vermicem ekstreme baktırmicam demekle kabul etmez şiddete başvurabilir. Nasıl Bi çözüm bulacağımı şaşırdım. Ayrı ev işini ciddi ciddi düşünüyorum ancak dediğim gibi ben anneme üzülüyorum aynı evde o adamla kalması ne kadar doğru olacak bilmiyorum

Ayrı eve çıkarsanız yine sizi bulup şiddet uygular mı? Veya annenizden hıncını çıkarır mı? Öyle birisi mi? Çünkü iş yerine gelir bağırır, bankada bile bağırır dediğinize göre bunları yapabilecek biri. Etraflıca düşünün. Ben olsam asla vermem. Ben kazanıyorum. Ben harcıyorum. Siz babanıza maaşınızdan para veriyor musunuz istiyor mu böyle birşey?

Kadın dayak yiyorum çocukluğumdan beri diyor, niye babandan nefret ediyorsun diyorsunuz. Konu sahibi madem işyerinde kalma imkanın var, çık git o evden. Annen de kızı dayak yerken harekete geçmemiş, belki kendi için bir şey yapar ya da yapmaz, o seni bağlamaz.

İster asgari ister 5.000 bin lira al, isterse benzin dök yak, kimse kimsenin parasına karışamaz... Ne bu. Birikim hastalığı mezaramı götürcez.. Çocuğun yok sorumluluğun yok. Çok gördüm canı Bi çikolata isteyip bile almıyan genç yaşta ölüp arkasındakiler o parayı öyke bir yediki...

Babanız despot olabilir ama sizde mutfak masrafına vs katkıda bulunmadan rahat rahat yaşıyorsunuz.Zaten eve harcasanız rahat para harcamazsınız.Ayri eve çıkıp masrafa karışınca anlarsınız geçimin ne kadar zor olduğunu
Masraflara karışıp da babanız bunu yapsaydı haksız olurdu babanız evet ama siz de demekki biraz rahat harcıyorsunuz ki bunu yapıyor gibi geldi.

Bende senin gibiydim. Kesinlikle ne bankaya git nede kartini ver. Korkma sakin artik dayak atmaz diye dusunuyorum. Biriktirdigin paraya el koyacakti zaar.

Kusura bakmayın ama beni çocukken en ufak şeyde döven annemi döven bağıran ve benim bu yaşıma kadar ezik pasif olmamı sağlayan adama baba demek içimden gelmiyor. Kartımı vermicem ekstreme baktırmicam demekle kabul etmez şiddete başvurabilir. Nasıl Bi çözüm bulacağımı şaşırdım. Ayrı ev işini ciddi ciddi düşünüyorum ancak dediğim gibi ben anneme üzülüyorum aynı evde o adamla kalması ne kadar doğru olacak bilmiyorum
Babanızın size vurmaya hakkı yok, şiddete başvurabilir diyorsunuz polise şikayet edin öyle bir durumda, alın darp raporunu şikayetçi olun, böylelikle belki çekinir annenize de zulmetmekten vazgeçer, evden kaçma veya kendinizi öldürme fikri sağlıklı değil, çözümü basit kanuni haklarınızı kullanacaksınız, anneciğiniz keşke biraz kendini savunan biri olsaydı, biraz diş gösterseydi bugün siz de babasından korkan pasif bir genç olmazdınız.
Çalışıp kazandığınız para sizin hakkınız ne annenizin ne babanızın zorla el koymaya hakkı yok, kendi birikiminizi kendiniz yapacak yaştasınız çocuk değilsiniz.

Asgari ücret alıyorsan nasıl biriktireceksin. Babanın beklentisi ne? Giyim, makyaj,kuaför zor tabi? Muhtemel iyiliğinizi düşünüyor ama kötülük yapıyor. En güzel yaşlarınız stres içinde geçiyor. Sizin yaşlarınızda maaşımı aileme veriyordum. Ev yaptırıyorduk. Teselli olsun diye yazıyorum.

Arkadaşlar bbam beni küçükken de kızar çok döverdi ben babamdan hep nefret ettim şimdi de yarının stresini yaşıyorum ve ben napcam bilmyiorum evden çıksam işyerinde kalabilirim ama babam gelir işyerine de bağırır çağırır rezil olurum burda. Aklıma şu geldi yarın onu kabullenip kartımı verip Bikaç ay daha maaşım yatmasını birikmesini bekleyip daha sonra ondan gizlice kartımı alıp birikmiş paramla evden kaçıp kiralık eve mi taşınsam. Çünkü yarın benden kartımı isteyecek ve ben dirensem de sonu ya kavga ya dayak olacak

Ondan gizlice kart almanıza gerek yok ki
Bankaya kayboldu deyip yenisini isteyebilirsiniz.

Ayrıca kart paranızı çekmek için tek yöntem değil ki
Gidip şubeden direkt çekebilirsiniz.

Babanız maaşını bana ver dememiş, kartınızı maaşınızı çekmek için istememiş. Çalışırken biriktirmenizi istemiş olmasına kötü bakamıyorum. Benim de babamın sözüdür: “Çeşme akarken küpünü doldur” diye. Benim gereksiz harcama yapmamı benim babam da istemez.

Bu arada ben de merak ettim bankada biriken paranız ne kadar?

Arkadaşlar vermeyi bende istemiyorum tabi ki ama bu nasıl olacak. Yani vermiyorum kartımı dicem ya şiddete başvuracak ya da neyle sonuçlanır bilmiyorum artık ya

Anneme baskın çıkıyor annemin elinden bişey gelmez kadına üzülüyorum aksine hep o çekti ne olduysa. Kartımı vermicem deyip reddetmekle olmuyor arkadaşlar adam kabul etmiyor, haklısın kızım senin özel hesabın maaşın deyip vazgeçmesi falan söz konusu değil yani. Aklıma çözüm gelmiyor intihar edicem artık ben bu adam yüzünden kartımı alırsa tüm enerjim mutluluğum sönecek. Bari kart annemde dursun dicem bakalım ona bile karşı çıkar. Artık aynı evde yaşamak bile istemiyorum onla
ya ne takıyorsun kafana kartını verme zorla almak isterse benim özelim benim param de. hee dayak mı attı karakola şikayetçi ol darp raporu al

ya ne korkuyorsun bu dayak, şiddet falan şikayetçi ol. dışardan biri senin yanına gelse döverim seni dese her istediğini yapacakmısın. az cesaret ya

Arkadaslar, babanizin niyeti kotu degil tarzi seyler yazanlari goruyorum ve hayret ediyorum acikcasi. Kadini dovuyormus, dovme ihtimali varmis farkinda misiniz? Kadin intihar etmekten bahsediyor, babasinin hep boyle oldugunu, kendisini is yerine gelip rezil edebileceginden bahsediyor? 22 yasinda bir bireyin butcesine ailesi hic bir sekilde karisamaz. Ister biriktirir, ister biriktirmez.. Baba nasihat veriyor olsaydi, bak kizim biriktirmek iyidir seklinde hepinize hak verirdim ama bu durumda asla!
Canim bence ayri eve cikmanin yollarini ara ve de siddet gorursen polise gitmeyi bir dusun. Ben olsam oyle yapardim yani.. Allahim sana kolaylik versin, azalsin dertlerin umarim, genceciksin, bitecek hepsi bir gun unutma :KK200:

kartınıza el koyup size dayak atmaya kalkarsa arayın polisi paramı gasp edip bana şiddet uyguladı diyin gidin darp raporunuzu da alın sonra evden ayrılın zaten adamı sevmiyorsunuz babalık vasfı yokmuş üzerinizde.

Is yerine gelip rezillik cikarabilecek adam tuttugun eve de gelir komsuna ev sahibine rezil eder. Cozum evden kacmak degil ki. Tabiki kartini verme. Babanin huylari da cidden cok kotuymus.. ekstreni sen alma. Babana da zaten veremezler. Konusmaktan anlarsa yarin guzel dille anlat. Evet bu zamana kadar biraz fazla harcadim ama bunda sonra daha cok birikim yapmaya calisacagim, gencim yeni yeni birikim yapmayi ogreniyorum falan de. Bu sekilde biraz olsun rahat birakmaz mi?

Yarın bi gün ben evlenecem dediğinde kendisinin birikimi olmadığı için sana biriktir diye baskı yapıyor bence kötülüğünü istediğinden değil. Evet bu kadar müdahale etmemesi gerekir ama baba sonuçta. O adam o adam diye bahsetmen yanlış bence

O adam deme diyenleri hayretler içinde okuyorum. Eşlerinden dayak yeseler kocacım benim iyiliğimi düşünür hep diyecekler bence. Düz mantık bunu gerektirir çünkü.

Konu sahibi senin artık korkmak için bir şeyin kalmamış. Alma ekstre, kartını da verme. Bu yediğin ilk dayak değil, dik dur en fazla bi kere daha döver. Darp raporu al polise git. Kurtul o evden. Kendin için bir şey yapmış ol.

Anneni de bu kadar düşünmene gerek yok. Kendi seçimi, senin dayak yeme sebebin o da. Sessiz, pısırık davranıp seni o adamın evinde tutan o.

Back
X