o zaman babanız size anlayış gösterecek.sizde bakıcıya bırakmak istemiorsunuz ki çok haklısınız.bende bırakmam; babanız ve anneniz destek olacak size bakım konusunda.illa gel çalış dedi.yoksa benim eşimin maddi gücü yerindedir yani.
Kızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
Çok bencilsiniz.eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
babanıza sen damatlaramı calısıyorsun dıyen akrabalarınız ne demek ıstıyorKızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
sız ucret almadan babanızın yanında sırf ısı gorulsun dıye mı calısıyorsunuztorununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
inanın çalışmakla çocuk bakmak aynı şey değil. İş hayatı çocuk bakmanın yanında sinek vızıltısı gibi kalır ki ben çalışan bir anne olarak işyerinde dinleniyorum.ay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
ee daha ne ? paranızı alıyorsunuz ha herhangı bır yerde calısırken hamıle kalmıssınız ha kendı ısınızde calısırken ne fark eder? annenız sızın cocugunuzu buyutmek zorunda degıl kı calısan ınsansınız ustelık kendı ısınız ? tutun bakıcı ıste ?her konuda hakkımı fazlasıyla verir. sigorta maaş en üst düzeyde. yönetiyim firmamızda zaten.
Eşiniz asla bakıcı kabul etmiyorsa kendi baksın. Buda bir seçenek.Kızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
Eşim çok inatçı asla kabul etmiyor . Zaten istemiyordu çalışma mı hiç .ee daha ne ? paranızı alıyorsunuz ha herhangı bır yerde calısırken hamıle kalmıssınız ha kendı ısınızde calısırken ne fark eder? annenız sızın cocugunuzu buyutmek zorunda degıl kı calısan ınsansınız ustelık kendı ısınız ? tutun bakıcı ıste ?
ben kendimi düşünesem evde dururum kocamın durumu çok iyi ve asla çalışmamı istemiyor. ben babam kırılmasın diye şirketteyim. o istediği için yoksa gamsız biri olsam kocamın banka hesapları kredi kartları beni bekliyor evde.
o kadar komık kı cok guldumeşimin maddi gücü yerinde çok şükür evi kendi döndürür. hatta çalışmamı istemez evde rahat rahat otur der. ama ben babama kıyamıyorum.
efendım ????eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
neyı kabul etmıyor paşazadenız hanımefendı sızı anlayamıyorum ?Eşim çok inatçı asla kabul etmiyor . Zaten istemiyordu çalışma mı hiç .
şöyle yapın . anane veyababaneyi ikna edin torunlarının başında dursunlar. siz de bir bakıcı tutun. hem yorulmazlar, hem de başlarında büyük olduğu için güven sorunu olmaz içiniz rahat eder böylece eşiniz de rahat olur bence en iyi çözüm buKızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
Babanla kocan inatlasmis bence.. bakici olmuyorsa anneanne babanne olmuyorsa sende calisacaksan, kocan isi birakip cocuga baksin madem.. sende kendini ispat edersinilla gel çalış dedi.yoksa benim eşimin maddi gücü yerindedir yani.
eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Bakıcı istemiyormuş beyefendi.neyı kabul etmıyor paşazadenız hanımefendı sızı anlayamıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?