- 29 Aralık 2020
- 329
- 93
- 33
- 28
Anne olduktan Sonra bebegini kokladıktan Sonra bi bakalim Hala bukadar israrci mi oluyorsun .. Baba babadir eyvallah, ama evlat da evlattirKızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
babası teknık olarak hem calıs hem cocuga bak dıyemez kı zatenBabanız hem illa gel çalış diyip hem çocuğa bakmanızı bekliyorsa bakıcı parası da versin bi zahmet. Asgari ücrete çalışıp hem bakıcı parası verip hem babanızın gönlünü mü hoş edeceksiniz hem de ihtiyacınız yokken.
kocam bakıcıya ızın vermıyor demesıne ınanmıyorum ben, bır sure oturur sen bakarsın demıstır buyuk ıhtımal kocası...Cevap verecek birşeyiniz yok çünkü.
Kocanız sıcak bakmıyor diye bakıcı tutamıyorsanız, bu konuda söz hakkınız yoksa, babamla bebeğimin arasında kaldım diye anlamsız çıkarimlar yapmayın.
Sizi bir seçim yapmaya zorlayan varsa o da çalışmami istemiyor diye rahat rahat yazdığınız kocanız.
Bakıcıya sıcak bakmayan koca 2 yaşında kreşe de sıcak bakmaz.Ömrü billah evde orurup çocuk bakmayacaksınız alt tarafı iki sene mola vereceksiniz. Sonrası kreş yaşı zaten abartmayın isterseniz.
Zamanında babasına damatlara çalışıyorsun denilmiş.2kiz kardeşmis konu sahibi .babası teknık olarak hem calıs hem cocuga bakamaz zaten
yuksek ıhtımal babası sen cocuguna bak dıyordur
konu sahıbı benım yerıme eleman alır sonra ıstesemde ıse donemem korkusundan cocugunu bırılerıne emanet etmeye calısıyor...
madem calısmaya ıhtıyacı yokmus esıde calısmana gerek yok dıyormus cok basıt aslında...
babama kıyamıyorum dıyor ya nesıne kıyamıyor babasının sıze soyledı mı ?; kac oldu soruyorum bana soylemedı ...
Su konu sahiplerine gicik oluyorum bazenCevap verecek birşeyiniz yok çünkü.
Kocanız sıcak bakmıyor diye bakıcı tutamıyorsanız, bu konuda söz hakkınız yoksa, babamla bebeğimin arasında kaldım diye anlamsız çıkarimlar yapmayın.
Sizi bir seçim yapmaya zorlayan varsa o da çalışmami istemiyor diye rahat rahat yazdığınız kocanız.
Valla çocuğum konusunda tek söz hakkı olan eşim asla olamaz. Ondan bu kafaları da anlamıyorum. Bunlar ortak karardır hatta annenin daha çok söz hakkı vardırBakıcıya sıcak bakmayan koca 2 yaşında kreşe de sıcak bakmaz.
Ben çözümü yukarıda sunmustum çocuk yapmayacakti madem oyle.Su konu sahiplerine gicik oluyorum bazencevap vermicekmis vahvah hic bir cozum onerisine acik degil, zaten bir cozumu yok..gecinmek
Icin parayada ihtiyaci yokmus
Madem otur cocuguna bak o zaman.. ay eltisi skintidanmis kendisine miras kalacakmisnasil hesaplar bunlar bee
cok sacma degıl mıZamanında babasına damatlara çalışıyorsun denilmiş.2kiz kardeşmis konu sahibi .
illa gel çalış dedi. ben o istediği için burdayım yoksa eşimin durumu çok iyi evde kocabank yaşarım yani.
Sizi bebek doğduktan sonra çalışma yada çalışmama kararı vermeye zorlayan kişi kim oluyor bu durumda?Eşim çok inatçı asla kabul etmiyor . Zaten istemiyordu çalışma mı hiç .
Bence de öyle ama kocam çalışmamı zaten istemiyor, çocuğa bakıcı baksın istemiyor diye gayet rahat yazınca kendisinin bir söz hakki olduğunu düşünmedin ben.Valla çocuğum konusunda tek söz hakkı olan eşim asla olamaz. Ondan bu kafaları da anlamıyorum. Bunlar ortak karardır hatta annenin daha çok söz hakkı vardır
Kaza kursunuymusBen çözümü yukarıda sunmustum çocuk yapmayacakti madem oyle.
N nscckts dediği gibi dert miras ile ilgili kardeşin daha çok söz hakkı olma korkusu olabilir. Yok babamı yalnız bırakmak istemiyorum falan hikaye.Su konu sahiplerine gicik oluyorum bazencevap vermicekmis vahvah hic bir cozum onerisine acik degil, zaten bir cozumu yok..gecinmek
Icin parayada ihtiyaci yokmus
Madem otur cocuguna bak o zaman.. ay eltisi skintidanmis kendisine miras kalacakmisnasil hesaplar bunlar bee
Çocuklarımı çok seviyorum eminim torunlarımı da çok seveceğim.Ayrıca insanların fikirleri değişebilir. Belki anneniz torun bakmak isteyebilir. Sormadan ortada fol yok yumurta yokken yapılan yoruma göre karar vermeyin.
Ben şimdi çocuk bakarken zorlanıyorum ve ortamlarda 'büyük konuşmak istemem ama ileride torun falan bakamam hiç uğraşamam o yaşta' diyorum. Belki de fikrim değişecek. Ya da buna bir şekilde mecbur kalacağım kimbilir..
Esnek çalışma saati ayarlarsanız anneniz seve seve bakar belki..
bırde maksımum 2 yasına kadar otursun cocuguna baksın sonra yıne babasına yardım edecekse etsın calısmaya basladıgında babası ıstemıyorum gıt demeyecek kı...
Aslında uzun vadede eltinin hayat güvencesi tehlikede değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?