BABAM VE BEBEĞİM ARASINDAYIM

Anne olduktan Sonra bebegini kokladıktan Sonra bi bakalim Hala bukadar israrci mi oluyorsun .. Baba babadir eyvallah, ama evlat da evlattir

babası teknık olarak hem calıs hem cocuga bak dıyemez kı zaten
yuksek ıhtımal babası sen cocuguna bak dıyordur
konu sahıbı benım yerıme eleman alır sonra ıstesemde ıse donemem korkusundan cocugunu bırılerıne emanet etmeye calısıyor...
madem calısmaya ıhtıyacı yokmus esıde calısmana gerek yok dıyormus cok basıt aslında...
babama kıyamıyorum dıyor ya nesıne kıyamıyor babasının sıze soyledı mı ?; kac oldu soruyorum bana soylemedı ...

kocam bakıcıya ızın vermıyor demesıne ınanmıyorum ben, bır sure oturur sen bakarsın demıstır buyuk ıhtımal kocası...
kadının derdı benım yoklugumda bırını ıse alacaklar derdı, kardesımle bırlıkte calısıyoruz kardesım sen yokken sorumlulugum ıkı kat arttı ben daha cok calıstım benım bu ıs yerınde daha cok hakkım var dıyecek bana mal kalacak eltıme degıl dıyen kadın hesabını ınce tutar

Zamanında babasına damatlara çalışıyorsun denilmiş.2kiz kardeşmis konu sahibi .

Su konu sahiplerine gicik oluyorum bazen cevap vermicekmis vahvah hic bir cozum onerisine acik degil, zaten bir cozumu yok..gecinmek
Icin parayada ihtiyaci yokmus
Madem otur cocuguna bak o zaman.. ay eltisi skintidanmis kendisine miras kalacakmisnasil hesaplar bunlar bee

Ben çözümü yukarıda sunmustum çocuk yapmayacakti madem oyle.

Zamanında babasına damatlara çalışıyorsun denilmiş.2kiz kardeşmis konu sahibi .
cok sacma degıl mı

babamın ımaalathanesı var
benım babam damadına mı calısıyor sımdı babamın epey ısınıde yaptım ustelık para almadan hayrına babam oldugu ıcın ...
ne gelınıne ne damadına calısmıyor kı
adam kendısıne aılesıne calısıyor degıl mı
hangı aklı eksık damatlarına mı calısıyorsun demıs cok sasırdım o dıyenlerı hayatlarından uzak tutsa konu sahıbı daha dogru olacakmıs
konu sahıbının sıgortası yatıyor maası verılıyor orada degıl baska yerde calıssa ne fark eder kı ... ne guzel aıle sırketı ıste

illa gel çalış dedi. ben o istediği için burdayım yoksa eşimin durumu çok iyi evde kocabank yaşarım yani.

Kocabank ne enteresan bi söylem, doğmamış çocuğa don biçmeyin, bebek doğunca bakarsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle.

Eşim çok inatçı asla kabul etmiyor . Zaten istemiyordu çalışma mı hiç .
Sizi bebek doğduktan sonra çalışma yada çalışmama kararı vermeye zorlayan kişi kim oluyor bu durumda?
Anneler bakarsa çalışırsın, bakmazlarsa evinde oturursun seçeneği sunan kişi eşiniz değil mi?
Siz bence enerjinizi bu konuda fikrinizi dahi sormayan eşinize harcayın.
Ancak o şekilde çözebilirsiniz bu problemi.
Kendi iş yerinizmiş ne güzel, bakıcı ve bebek için bir alan ayarlayıp her gün bir kaç saat işinizin başında durabilirsiniz.
Evden çalışmanız gereken zamanlarda da bakıcı yanınızda olur.
Bu haliyle hem çalışır, hem sürekli bebeğinizle birlikte olabilirsiniz.

Valla çocuğum konusunda tek söz hakkı olan eşim asla olamaz. Ondan bu kafaları da anlamıyorum. Bunlar ortak karardır hatta annenin daha çok söz hakkı vardır
Bence de öyle ama kocam çalışmamı zaten istemiyor, çocuğa bakıcı baksın istemiyor diye gayet rahat yazınca kendisinin bir söz hakki olduğunu düşünmedin ben.

N nscckts dediği gibi dert miras ile ilgili kardeşin daha çok söz hakkı olma korkusu olabilir. Yok babamı yalnız bırakmak istemiyorum falan hikaye.
Öyle olsa ikinci kelimesi miras olmazdı.

Çocuklarımı çok seviyorum eminim torunlarımı da çok seveceğim.
Ama tam rahata erecek, kendi isteklerimi yaşayacağım yaşlarda tam zamanlı torun bakma fikri bana da çok zor geliyor.
İhtiyaç halinde destek olurum, gerekirse planımı da iptal ederim.
Ama yeniden doğum yapmış gibi tam zamanlı bebek bakamam.

N nscckts dediği gibi dert miras ile ilgili kardeşin daha çok siz hakkı olma korkusu olabilir. Yok babamı yalnız bırakmak istemiyorum falan hikaye.
bırde maksımum 2 yasına kadar otursun cocuguna baksın sonra yıne babasına yardım edecekse etsın calısmaya basladıgında babası ıstemıyorum gıt demeyecek kı...

konu sahıbı ne sanslı farkında degıl eltım bankacı kadıncagız 3. ayında bebegınden ayrılıp calısmak zorunda kaldı bebegıne hasret kaldı kayınvalıdem aman kucagına alma alısmasın sen yokken bız yıpranırız dedı ezıyet ettıler resmen eltıme
kendı ısı babası yabancı degıl , baska bır yerde calıssa bu kadar rahat bıle edemezdı. 2 yasına kadar bakar sonra cocuk krese baslar okula elbet baslayacak sımdı 6 aylıklar bıle krese gıdıyor ne varkı bunda... gıder calısır

ama aynen dedıgım gıbı konu sahıbının endısesı baska
kocasının agzıyla konusmasın kendı dusuncelerını kocası soyluyormus gıbı dıkte edıyor kocamla aram acılacak babaaaa bak cocuguma bakmadıgınız ıcın ısımden olacam babaaa ühüü dıye ıstedıgını yaptırmaya calısıyor

eltıme kalacak mal yok bana var dedıgı an puanını verdım zaten

N nscckts dediği gibi dert miras ile ilgili kardeşin daha çok söz hakkı olma korkusu olabilir. Yok babamı yalnız bırakmak istemiyorum falan hikaye.
Aslında uzun vadede eltinin hayat güvencesi tehlikede değil mi?
Konu sahibine babadan her şekilde bir şeyler kalacak.
Ama eltinin sigortası ödenmediği için emekli maaşı bile olmayacak.
Bu hikayede ki babaanne ben olsam eltinin bebeğine bakmayı kabul eder, konu sahibinin bu konuda desteğe daha az ihtiyacı olduğunu düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…