- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
İnşallah uzun sürmez de alışırBenim babam nişan olana kadar sanki böyle bi olay yokmuş gibi ölü taklidi yaptı adeta merak etme normal kız babaları bu fikre bile alışmalatı uzun sürüyor :)
Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.
Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.
Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...
Kesinlikle öyledir çoluk çocuğa karısınca birde zaman su gibi geçer :) gerçi şimdi de öyleydi ama nedense cuma gününe gelmedi bir türlü zaman :)çok teşekkür ederim:))❤ zaten en uzun evre evlenene kadar olan.ondan sonra zaman kavramını kaybediyosunuz.
hangi ara evlendim , düğünum oldu zaman geçti moduna giriyorsun.
sonra hangi ara bu çocuk dogdu büyüdü diye devam ediyor:)
bu günleri en güzel tadını çıkararak yaşamaya bakın.
babaciginizi sık sık opun sarilin.
onu ne kadr sevdiğinizi hatırlatın.
herşey gönlünüzce olsun .
umarım yolunda gider herşey mutluluklar dilerim şimdiden.
ufacık bir tavsiye
sevgilinizle( esinizle) aranızdaki ufak sorunları mümkün mertebe babanıza hissettirmeyin. o derin düşüncelerin altında sizin için endişeleri yatıyor.
Çok haklısınız siz atlatmışsınız sonu güzel olmuş maşallah Allah bozmasın :) kesinlikle babalar değerli , onlarda değer verdiği için çok zor oluyor onlara da.. demekki temizlik ikram konusunda olabiliyormuş böyle şeyler , bende babamı tuhaf buluyordum. Paylaşamıyorlar hazmedemiyorlar sanırım uzun bir süre. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de şimdiden o kısımları düşünüyorum ne yaparım diye ama. Hem ağlayıp hem gidicez sanırımSabret canım. Inan ben çok badire atlattim. Tanisma öncesi ve sonra Tanişmadan tut dugune kadar her sey olayliydi ama çok şukur şu an babamla eşimin arasi gayet iyi elhamdulillah Rabbim bozmasin. İşini sorun etti, hastalik bulmaya calisti, uzak memleket dedi. Ailesinde pürüzler buldu. Gelecekleri zaman temizlik yapardim evde terör estirirdi dedigin gibi cok eli bol biri misafirlerine karşi ama onlara kıl olurdu hep. Sabret babana karşi anlayisli ol sen. Çok zor bi baba icin avladini birime emanet etmek benim babam dini nikah sirasinda hickira hickira ağladi ya karsimda o an daha önce yaptığı hersey, soyledigi sözler hepsini o an anladim geç anladim. Kizardim babama ama evlence bosuna kizmışım dedim. Emin ol sen babani cok sevdigin için soyledigi sozler agrına gidiyor. Ben oyleydim. Babani da anlamaya calis. Sakındıgı kızıni bi erkeğe emanet etmeyi düsünmek bu duruma alişmak zor onlar icin.
Kesinlikle öyledir çoluk çocuğa karısınca birde zaman su gibi geçer :) gerçi şimdi de öyleydi ama nedense cuma gününe gelmedi bir türlü zaman :)
O ufacık tavsiye çok değerli, aldım hemen kulağıma küpe yaptım :)
Mutluluklar dileğiniz içinde çok teşekkür ederim. Sizde hep mutlu olun inşallah :)
Çok haklısınız siz atlatmışsınız sonu güzel olmuş maşallah Allah bozmasın :) kesinlikle babalar değerli , onlarda değer verdiği için çok zor oluyor onlara da.. demekki temizlik ikram konusunda olabiliyormuş böyle şeyler , bende babamı tuhaf buluyordum. Paylaşamıyorlar hazmedemiyorlar sanırım uzun bir süre. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de şimdiden o kısımları düşünüyorum ne yaparım diye ama. Hem ağlayıp hem gidicez sanırım
İnşallah. Çok teşekkür ederim :) öyle yapacağım artık :)Sen hiç bir zmaan erkek arkadasina babanla ilgili olumsuz hiç bir sey yansitma. Ilerde babanla ilgili olumsuz konusursa sen üzülürsü cunku. InşAllah sende cabuk ve sakin atlatirsin herseyi hakkinda hayirlisi olsun. Babana heyecanini belli etme
Ah inşallah öyle olur olumsuz demesin de sessiz kalsın bende razıyım :) babamda didikliyor sürekli açık arar gibiTam 1 yıl önce aynı muhabbet gecti aramızda babamla.. söylediğimde hic bişey demedi tamam dedi, annem anlatırken duydum babama iyi cocuk va gibisinden babam yine hiç bişey demiyor duymazdan geliyor sanki.. 2 gün sonra tanıstırdım nasıl sevdi anlatamamfakat hala sessiz anlayamıyorum, erkek arkadasım ev alacak, yatırım altın yapıyor, babama bisey sordugumda adam cevap vermiyo verse de 2 kelime. Sessiz kalsın bakalım ben halimden memnunum sende takma o tanıştığı gün sevecek emin ol
Yaa çok güzel olmuş sonu :) inşallah bizimde öyle olur.. alısamıyorlar başta demekki :)Benim babamında bırak tanışma faslını nişanımda suratı beş karıştıevlendiğim gün düğün bitti vedalaşıyoruz artık bir baktık babam yok aradılar cvp yok önden çıkmış gitmiş kapıda sigara içiyomuş annem söyledi sonra evliliğimin ilk 1 senesi inanırmısın sadece ben aradım napıyosun falan die bi hasta falan olduğumu annemden duyarsa aradı şimdi hergün arıyor torunlarımı getir diyor eşimlede kanka oldular oğlum der başka bişi demez korkma düzelir cnm onuda düşün gözünden sakındığı evladı uçup gidecek yuvadan alışması için zaman ver evladın olunca anlarsın babanı
Benim de evleneceğimi düşünmüyordu hiç :) sanırım hala sokla beraber gergin o yüzden :) inşallah babam da çok sever :)Ahaha kiyamam yAababam evlenene kadar esimin yuzune bakmadi tokalasirken etrafa bakiyordu kiz kardesim daha once evlendi ona boyle yapmadi benim evlenecegimi hic dusunmemisti feminizm damarim var cunku .Ama simdi cook seviyor esimde hala gulerek anlatir etrafa
Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.
Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.
Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı
Ayy kıyamam aynı benim durumum banada derdi senin yerin bende başka kızoBen evin en küçüğüyüm. Birde hep Naz’ı bana geçiyor. Bir şey alır gelir pişir yap hep bana der :) akşamları muhakkak kahvesini çayını yaparım. Hasta olsa çocuk gibi nazlatırım.. evi sen dolduruyorsun der hep bana. Sanırım şokla beraber üzüntü yaşıyor suan. İnş zorluk çıkarmaz
Kızını emanet edecek kolaymı kimdir neyin nesidir die merak ediyor onun yerinede koy kendini.Erkek arkadaşını tanısın iyi biri olduğuna kanaat getirsin gör bak sen kıskanacaksın onlarıAh inşallah öyle olur olumsuz demesin de sessiz kalsın bende razıyım :) babamda didikliyor sürekli açık arar gibi
ayyyaynı benim babammmArkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?