babam ve erkek arkadasım

Aradaki yaş farkını söylediyseniz onu da sorun etmiş olabilir belki . 7 yaş az da değil gibisinden .
Annemle arasında da 8 yaş var. Eniştemle ablam da 8 yaş. Hep erkekler büyük Aslında bu duruma alışkın sanırım mana arıyor

Annemle arasında da 8 yaş var. Eniştemle ablam da 8 yaş. Hep erkekler büyük Aslında bu duruma alışkın sanırım mana arıyor

Babana o zaman tavırlarının seni üzdüğünü söyle . Babacım bir sorun mu var neden böyle davranıyorsun falan de . Belki basit bir kıskançlık değil de daha ciddi bir durum vardır . Önemsememezlik etme bana kalırsa . Babalar hisseder .

Gözünün bebeği aşka bir erkekle ilgileniyor bir baba için çok zor kıskanıyor sizi su an ilerde alışıp sevecek Allah'ın izni ile...
Başarılar erkek arkadaşınıza

Kızının gelin olup evden ayrılacağı anın yaklaştığını hisseden her baba gibi bi tepki vermiş üzülmeyin.
Benim babam da ikrama ne gerek var demişti o geldi aklıma hatta sonrasında "adamın biri çıkıp karşına oturuyo senden biriciğini istiyo sende bakıp kalıyorsun ne yapcaksın" diye konuşmuştu

Ama hiç tanımıyor. Belki de araştırdı mı bilmiyorum. Aslında istemiyorum da demiyor öyle bir şey olsa acık acık muhakkak söyler. Ama bi durgun sanki mana arıyor gibi kafam karıştı

Çıkarmaz çıkarmaz sen içini ferah tut. Dediğim gibi sadece bu fikre alışması için zamana ihtiyacı var.

Gözünün bebeği aşka bir erkekle ilgileniyor bir baba için çok zor kıskanıyor sizi su an ilerde alışıp sevecek Allah'ın izni ile...
Başarılar erkek arkadaşınıza
İnşallah öyle olur teşekkür ederim. Sanırım beni vermesi biraz zor olucak paylaşamıyorlar galiba

Ama hiç tanımıyor. Belki de araştırdı mı bilmiyorum. Aslında istemiyorum da demiyor öyle bir şey olsa acık acık muhakkak söyler. Ama bi durgun sanki mana arıyor gibi kafam karıştı

Aman canım o zaman kuruntu edip kendini üzme . Bak bunlar güzel zamanların daha buraya gelip kv kp ile başlayan mesajlar yazıcan

(Aman Allah korusun ) :)

Aaa ikram konusunda normal demek ki bende anlam verememiştim neden diye. Hatta anneme abartmasak mı menüyü babam kızarsa felan dedim :) normalde aşırı sever yedirmeyi içirmeyi. Ah babanız ne duygusal konuşmuş gerçekten öyle onlar için çok zor

Aman canım o zaman kuruntu edip kendini üzme . Bak bunlar güzel zamanların daha buraya gelip kv kp ile başlayan mesajlar yazıcan

(Aman Allah korusun ) :)
Çok tatlısınız zaten burda göre göre paranoyak oldum :) güzel zamanları değerlendireyim o halde ben :)

Benim babam 20 yıldır aileyi esimi taniyip sevdigi halde beni istediklerini duydugu zaman benimle 3 4 hafta konusmamisti. Ki ben illa olsun dememistim sen bilirsin rizan varsa olsun demistim. Riza gosterdi verdi ama benimle 3 4 hafta konusmadi yaninda otururken bi bardak su bile benden istemiyodu diger odadan kardesimi cagirip istiyodu. Yani demem o ki baba icin kiz vermek kolay degil takma ilk baslarda kabullenemez kim gelirse gelsin istemez ama zamanla alışıyo anlasiyo

Bir hüzün çöküyor demek ki onları da anlamak lazım çok zor besle büyüt insallah alışır ve de anlaşır teşekkür ederim teselli gibi geldi yorumunuz :)

Babana bir mektup yaz onun fikrinin ve desteğinin senin için ne kadar önemli olduğundan bahset. Herhangi bir insanı damat adayı diye asla onun önüne getirmeyeceğini, bu kişinin senin güvenini kazandığı için babanla tanışmaya layık gordugunu, bu surecte herhangi bir kusuru olursa asla bu aileye damat olamayacagini vs vs uzun uzun anlat. Ancak eğer ki benim güvendiğim gibi biriyse İste o zaman babam olarak desteğini bekliyorum diye de bitir. Belki içi rahat ederse ikiniz için de daha iyi olur.

Bir hüzün çöküyor demek ki onları da anlamak lazım çok zor besle büyüt insallah alışır ve de anlaşır teşekkür ederim teselli gibi geldi yorumunuz :)
Hatta ben kinamda dans etmistim babamla o zaman benim kırgınlığım suskunlugum sana degil seni benden alan zamana demisti. Simdide damadin mi ben mi desem dusunmez damadim der bu yüzden tadini cikar uzme kendini hem sen mutlu oldukca o daha cabuk alisir kabullenir

Kızını isteyerek veren bir babamı varki babanda sorun arıyorsun?
Varsa dahi sorun kızını güle oynaya verendedir babanda değil.
"Kız babası" denen bir olgu var yani. Erkek babası diye bisey yoktur mesela.
Normal seyler bunlar rahat ol.

Evet normal. Ben babama hayatımda biri olduğunu söylediğimde dışarıda yemekteydik. Bırak dalga geçmeyi hadi ben dışarıda bahçede çay içmeye geçiyorum dedi asık bir suratla yemek bitmeden gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…