babam ve erkek arkadasım

Tesekkür ederim Harika bir fikir :)

Ayni babam gibi, dugunume 1 hafta kala kahvaltida kizimin bugun son pazari demisti o an yuvadan ucacagmi anladim ama esimi oglu gibi sever cok sukur

Bu güzel yorumunuz icin teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde :)

ne zor bi durum ya o zamanları düşündükçe benimde içime bir ok saplanıyo

Klasik kız babası davranışları. Babam bana da ablama da ne kadar tavır almıştı neredeyse küsecekti. Eşim geldi ters ters bakıyor filan :) şimdi hepimiz evliyiz babamda torun seviyor.

Benim babam da böyle yapmıştı. Şu an evliyim. Tanıyınca aşılıyor merak etmeyin:)
Kız babaları kıskanıyor kızlarını :)

Çok normal.. Siz de biraz ardarda söyleyip çağırmışsınız ama.. Babalar bunu hemen hazmedemiyor zaten. Ben de erkek arkadaşımı söylediğimde babam değişik davranmıştı :) Tanışma işini 1 sene kadar sonra yaptık, o zamana kadar zaten kabullenmişti artık, sorun olmadı. kıskanıyorlar kızlarını :)

Ayni benim babam :)
Duydugunda kimseyle konusmadi iki gun odasina kapandi.
Sonra sabahin korunde cikti sorusturmaya gitmis
Yavas yavas alisti ama hala kiskanir
Temizlik yapmamiza, ikramlara ayni tepkileri verdi.
Sonra alisti, o yaptiklarini soyleyip guluyoruz

Bende hemen tanıştırmak istedim ki kurmasın kafasında üzülmesin bi tanısın emin olsun diye ama hazmedememek konusunda haklısınız bakalım neler olucak :)

Ayy oluyor demek ki bu konuda yalnız olmadığım beni mutlu etti suan :) bende diyorum ne tuhaf babam temizliğe ikrama laf edilir mi ama demekki olabiliyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…