- 20 Eylül 2014
- 1.937
- 2.665
- 333
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Oluyo ya, ayni bunlar hepAyy oluyor demek ki bu konuda yalnız olmadığım beni mutlu etti suan :) bende diyorum ne tuhaf babam temizliğe ikrama laf edilir mi ama demekki olabiliyormuş :)
Süper valla bende o gün bi bakayım dalga geçeriö sonra. :) İnş gergin bi ortam olmazOluyo ya, ayni bunlar hep
Erkek arkadasina cok sert bakacak buyuk ihtimal. Ben kapinin arkasindan guluyordum babamin bakislarina
benim babam da öyle işte o yüzden bu hali beni üzüyor bilhassa gelecek misafire çok özen gösterir ama ne ikramı ne cayı ver bir kahve çikolata gitsinler diyor :)))Eşim hala söyler durur "Tanışmaya geldiğimdeki baban ve şimdiki baban sanki aynı adam değil" diyeO zaman çok korkmuş babamdan ki babam çok sakin ve anlayışlı bir insandır ama ilk tanışmada ağırlığını belli edecek ya bakışlar hep sertti
Ortami yumusaticak aileden biri yokmu? Benim amcam vardi. Babam hic konusmadi nedeyseSüper valla bende o gün bi bakayım dalga geçeriö sonra. :) İnş gergin bi ortam olmaz
Bizden kimse olmayacak sanırım çünkü biz gurbetteyiz burada hiç akrabamız yokOrtami yumusaticak aileden biri yokmu? Benim amcam vardi. Babam hic konusmadi nedeyse
Ilk kizi misiniz?Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.
Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.
Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...
İlk değil son kızıyım :) ablam da geride ben varım diye teselli bulmuş.. bide ablamla bağı böyle değildiIlk kizi misiniz?
Himm genelde ilkte babalar tecrubesizlkkten sikintilanirlar da demekki o yogun duygulari ilk sizde yasiyor.İlk değil son kızıyım :) ablam da geride ben varım diye teselli bulmuş.. bide ablamla bağı böyle değildi
Amca da baba yarısı muhakkak zor olmustur. Kız vermek gerçekten zor bende düşünüyorum sevinç hüzün bir arada :) masallah Allah bağışlasın çocuklarınızı bende o bölüme geçerim inş :)kiskandim sizi
ne güzel duygusunu dışarı belli eden bir babanız var.içinde neler yaşıyor o şimdi:)
benim amcam çok düşkündür kızlarına
ben nasıl vereceğim kizlarimi derken bile gözleri dolar. benide kızı gibi sever
ben evlenirkende düğün günü bile gergindi.şimdi anlıyorum onu
2 çocuk annesi olarak
Baban üzülmüş. Çünkü sen onun hala küçük kızısın. Büyümüş olduğuna inanmak istemiyor.Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.
Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.
Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...
O yüzden sanırım of of napcam bilmiyorumHimm genelde ilkte babalar tecrubesizlkkten sikintilanirlar da demekki o yogun duygulari ilk sizde yasiyor.
Güzel bir yorum teşekkür ederim inş çabucak alışırBaban üzülmüş. Çünkü sen onun hala küçük kızısın. Büyümüş olduğuna inanmak istemiyor.
Alışı alışır merak etme.Güzel bir yorum teşekkür ederim inş çabucak alışır
çok teşekkür ederim:))❤ zaten en uzun evre evlenene kadar olan.ondan sonra zaman kavramını kaybediyosunuz.Amca da baba yarısı muhakkak zor olmustur. Kız vermek gerçekten zor bende düşünüyorum sevinç hüzün bir arada :) masallah Allah bağışlasın çocuklarınızı bende o bölüme geçerim inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?