- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Tanısa seveceğinden Emin’imTanışana
Kadar bekle canım tanıyınca hala böle yaparsa bi çaresine bakarsın
Normal bi durum mu.Kız babası işte
Yorumunuz içiin teşekkür ederim.. demekki normalmiş sağolun :)Normal bence kız babası sonuçta, oley be kızım evleniyor diyecek hali yok:) zamanla aşılır. Ne mutlu ki başında boyle kapris yapan baban var
Süper ya inş bizimde böyle olur :)))Kiskanmis zaar
Gelsinler eger severse o an sever sevmezse yapacak birsey yok.
Benim babam asla gelmesinler hic istemiyorum razi degilim dedi geldiler nisanlimla kanka gibi oldular simdi hic belli olmaz yani
Sanırım zor sınav erkek arkadasım ve benim olacak :)Bir babanın en zor sınavı
Kolay gelsin arkadaşına
Teşekkür ederim :)Klasik kız babası, kıyamam yaa
Çok normal, paniğe kapılmayın. Babanız ne yapacağını bilemiyor sadece.
23 yasındayım:) erkek arkadasım 30 :) teşekkür ederim normal demekki bende çok geriliyordumYaş kaç?
Bir babanın, kızının erkek arkadaşıyla tanışması pek kolay bir durum değildir...
Kızım büyümüşte,gelin mi olacak düşünceleri geziyor kafasında adamın...
23 yasındayım:) erkek arkadasım 30 :) teşekkür ederim normal demekki bende çok geriliyordum
Çorabından kullandığı parfüme kadar istemiyorsa kusur olabilir dikkat!!!!Sanırım zor sınav erkek arkadasım ve benim olacak :)
Ben evin en küçüğüyüm. Birde hep Naz’ı bana geçiyor. Bir şey alır gelir pişir yap hep bana der :) akşamları muhakkak kahvesini çayını yaparım. Hasta olsa çocuk gibi nazlatırım.. evi sen dolduruyorsun der hep bana. Sanırım şokla beraber üzüntü yaşıyor suan. İnş zorluk çıkarmazOnun minik prensesi büyümüş ve evlenip yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Kız babaları genel olarak böyle durumlarda durgunlasir. Çok gözüme sokmadan biraz daha sakin davranmaya çalışıyorum canım. Zamanla bu fikre alışacak ve inşallah erkek arkadaşını da severse korkuları azalır merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?