Babam yüzünden sinir krizi geçirdim

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Yemin ederim bitmiyor sıkıntılarım bugün bizi dışarı çıkarmak istedi çıktık yemek konusu açıldı anlaşamadık annemle hafif sesli konuştuk hemen annene bağırma dedi aslında bağırmadığımı sesli konuştuğumu söyledim o arada arabadayız birden seni denize atarım dedi ve denize sürmeye başladı arabayı ben o ara yüzümü yumruklamışım gel bir de ben vuruyum kltk dedi çok kötü oldum bayılmışım arabayı denizin dibine getirdi geri sürdü çok korktum çok kötüyüm parmağım kanamış yüzüm mor çizik içinde artık yaşamamın hiçbir sebebi yok intihar etmeyi düşünüyorum

Annenle de sıkıntıların vardı senin zaten babaannemin bir lafı vardır okta yayda da der acaba sende cok saygılı bir çocuk degilmisin de anne baban abini cok severken sana böyle cephe almışlar bazen kendini de tartman gerekiyor

Eksik veya yanlış anlattığım bir şey yok olay böyle babam nedensiz yere benden nefret eden birisi beni görünce domuz görmüş gibi oluyor kaç kere canıma kast etmeye çalıştı

Uydurma hikayeler yazıyorsunuz hep

Burda normal olan hiç bir şey yok ki.

Keşke herkes baba olmasa.Benim babamda öyleydi eskiden istanbul is buldum ayrildim evden simdi o kadar degil.Boyle sacmalamasinin sebebide işsiz oldugum icinmis, boyle davranmazsa ben is falan bulamayacakmisim zora gelmem lazimmis.Simdi bi bankada çalışıyorum isim var ama piskolojim b.k gibi anksiyetem var,duygusal acligimdan dolayi asiri kilo aldim, kndimi yanliz kimsesiz ve degersiz hissediyorum.Ama sorsan benim ne derdim varmis der işinde gücünde rahatliktan kilo aliyor der, piskoloja gitmek istesem bosa para veriyosun tokiye gir demelere basliyor .Burda is bana düşüyor ama gercekten kendimi tükenmiş hissediyorum hala o evde kalsam bnde intihar ederdim sanirim.Ama sen etme kendi ayaklarının üzerinde kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…