- 19 Mart 2023
- 598
- 1.140
- 43
- 26
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
kişilik bozuklugu oldugunu söylemişti geçen açtıgı konuda.Kendini niye yumrukladın. Bence senin sıkıntıların var normal tepkiler vermiyorsum. O yüzden ailen hakkında bişey demek istemiyorum çünkü eksik veya veya yanlış anlatıyorsun bence
Hmm doğrudur yani anlattığı şeyler enteresan. hiç bir sağlıklı birey bu şekilde tepkiler vermezkişilik bozuklugu oldugunu söylemişti geçen açtıgı konuda.
ailecek sorunlular maalesef
kendisi annesini şuurunu yitirecek kadar döven, ama babası arabayı denize sürdü canima kast etti diye bayıla bilen bir arkadaşımız.Hmm doğrudur yani anlattığı şeyler enteresan. hiç bir sağlıklı birey bu şekilde tepkiler vermez
bu konuda anne babada sorunlu, konu sahibesi kendide ayrıca sorunlu evde gayet anne baba çocuk hep birlikte bir birlerini şuuru kapanana kadar dövebiliyolar.Bu sitede de anne baba ne yaparsa normal gören bir grup var. Anne baba da insan ve gayet kötü olanları veya sorunlu olanları var. Adam denize sürmüş, kaltak demiş çoğu kişi bunu görmezden gelmiş.
Bir başka konuda görmüştüm, kızın annesi kızı hortumla dövüyordu, sinir hastasıydı. Bazı üyeler ama canım anneler sinirlenir bazen öyle diyordu. Bilmiyorum kendi aileleri daha beter olduğu için mi veya çocuklarına mi böyle davranıyorlar ama böyle davranışları normal gören insanın da psikolojik sağlığı iyi değildir.
Siz nasıl algiliyorsaniz öyleSizinkiler gibi mi? .d
Ay allahım umarım yalandır annesini dövdüğü. Çok üzüldüm. Umarım yakınları müdahale edip tedavi görmelerini sağlarkendisi annesini şuurunu yitirecek kadar döven, ama babası arabayı denize sürdü canima kast etti diye bayıla bilen bir arkadaşımız.
bu kadar aileye olan hırs kin sebebide kendisini dışladıklarını eziklediklerini düşünüyor.
kendi anlattigina göre yalan degil, baya dövüyor annesini ufacik bir atışmada.Ay allahım umarım yalandır annesini dövdüğü. Çok üzüldüm. Umarım yakınları müdahale edip tedavi görmelerini sağlar
Bu nasıl mümkün olabilir yaben o ara yüzümü yumruklamışım
Ruh hastası. Keşke ihbar edeceğimiz polis harici bir birim olsa bu tarz durumlarıkendi anlattigina göre yalan degil, baya dövüyor annesini ufacik bir atışmada.
ha kendisini bu duruma ne getirdi neler yaşadı bilemem ama tedavi olması şart.
ailesi yapabilir onu ancak diye biliyorum.Ruh hastası. Keşke ihbar edeceğimiz polis harici bir birim olsa bu tarz durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?