- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
-
Hanımlarımız ne kadar naif bu akşam.
Kocasının ailesi rahatsızlansa, ameliyat olsa karısını sürüye sürüye götürür hizmet ettirir bu erkek milleti.
Ama kadının ailesi rahatsızlanınca paşaların rahatı bozuluyor, hemen anasına kaçıyor.
Ne güzel evlilik
Ya şu manzara sevdasi var ya:)Hasta ziyaretinin makbulü kısa olanı.
Yeni ameliyat olmuş babanızın yanında eşiniz kös kös oturup ne yapacak?
1 gün öncesi, ameliyat günü, 1 gün sonrası tamamdır. Geri kalan günler ayak altında dolaşmak ve o gerginlikte kalabalıktan başka bir şey yapamaz
Adamın tavrı irrite edici zaten.Dert ettiğim herşeyin asıl bana zarar verdiğini öğrendiğimden bu yana naifim, çok fazla takmayanım, rahatım.... adına ne derseniz deyin. Adam "ben gelmem, ben mi ameliyat edeceğim, ne işim var" vs vs dememiş.
Ha şuda var, ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla, bana verilen kadarını alır herkes.
Bence aynen bunları söyle ama şimdi söyle iş işten geçmeden. Ki ben de aynısını yapardım.Ya peki bunu ona nasıl söyleyeceğim. Şimdi tamam sen kalırsın ben gideyim diyecek. Hayır kendimi de biliyorum ben bunu hayatta unutmam suratına vururum kavga edene kadar ve derim yani o zaman ilerde kendi ailene birşey olduğunda gider kendin bakarsın ben annem babamın yanına kaçarım diye ağır da konuşurum. Ve gerçekten ne yaptıysa aynısını yaparım, bu konuda kin tutarım kesinlikle kim olursa olsun. Mevzuyu kavga etmeden çözmek istiyorum ama ne diyeceğimi de bilmiyorum gerçekten.
Adamın tavrı irrite edici zaten.
Karısının yanında plan pazarlık yapmadan 2-3 gün kalmalıydı. Baktı ki kendisine ihtiyaç yok o zaman söylemeliydi annesine gideceğini.
:))Yani o agir konusurum dediginiz söz de de bir sey yokki.Ya peki bunu ona nasıl söyleyeceğim. Şimdi tamam sen kalırsın ben gideyim diyecek. Hayır kendimi de biliyorum ben bunu hayatta unutmam suratına vururum kavga edene kadar ve derim yani o zaman ilerde kendi ailene birşey olduğunda gider kendin bakarsın ben annem babamın yanına kaçarım diye ağır da konuşurum. Ve gerçekten ne yaptıysa aynısını yaparım, bu konuda kin tutarım kesinlikle kim olursa olsun. Mevzuyu kavga etmeden çözmek istiyorum ama ne diyeceğimi de bilmiyorum gerçekten.
Ya şu manzara sevdasi var ya:)
Resim tam olsun,gelen giden "ay masallah Zülfikar beyin damadi basindan ayrilmadi,pire gibi cocuk,vay be, esine ve ailesine coook deger veriyor belli"densin:))
İste bu kadar.Benim de oyle.
Desinler için yaşayamam kimse kusura bakmasın.
Benim ailem istemez mesela.
Babam iki ameliyat oldu, hic eşimden böyle bir beklenti olduğunu sezmedim.
Geldi geçmiş olsun dedi gitti.
Bir şey lazım olunca aradım yaptı.
Manevi destek ne demek anlamadım.
Tövbe yarabbi sanki cenaze de ben ağlarken bana sarılsın.
Çünkü ergenlik geciyor,duruluyorlar ve mantikli dusunmeye basliyorlar.Yok canım valla evlenmeden önce bu kadar değildi ben anlamıyorum evlenince yerin dibine soktukları aileyi başlarının üzerine koyuyorlar gerçekten çok ilginç...
Hanımlarımız ne kadar naif bu akşam.
Kocasının ailesi rahatsızlansa, ameliyat olsa karısını sürüye sürüye götürür hizmet ettirir bu erkek milleti.
Ama kadının ailesi rahatsızlanınca paşaların rahatı bozuluyor, hemen anasına kaçıyor.
Ne güzel evlilik.
Evet insan rahat olmalı ama bu konuda değil.Açık sözlüymüş damat bey demek ki, içten pazarlıklı olup hesap kitap yapması daha kötü olurdu bence. Yaşınız kaç bilmiyorum ama insan belli bir yaştan ve yaşanmışlıklardan sonra "öyle olmalı, böyle düşünmeli, niye empati kuramadı" ları önemsemiyor. O ben değil, ama başka konularda benden daha üstün meziyetlerde olabilir vs vs. diye bakıyorsun. Hem sen rahat oluyorsun, hem çevrendekileri bıt bıt yemiyorsun. Ben hevesle beklediğim 4 onluklara adım atmak üzereyim, nasıl güzelmiş bu yaşlar. Eskiden taktıklarım şimdi tırı vırı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?