Babamın arkadaşıma ilgisi !

Kızım insanlarin elestirisini kaldiramayacaksan konu acmayacaksinla baslayip cok sey yazilabilirde mübarek günde senin cocukluğuna veriyorum. Sadece daha önceden açılan konulardan yola çıkarak böyle hissediyorum dedim. Ben sana beddua edecek bişey yazmadım. Hakarette etmedim. Seni Allah 'a havale ediyorum. Ben orucluyum

O çanta Esmaya niyet alınıp, sana da dikkat çekmemek için alınmış da olabilir. Esmaya niyet, sana da kısmet.
Ayrıca annesinin birşey yokmuş gibi konuşması da normal. Annesi göz yumuyor olarak degerlendirmeyin bence hanımlar. Şimdi benim de kocam kalkıp kızımın arkadaşına sarksa, ben bunu anlasam bile kızımla paylaşamam hissettiklerimi. Hem kızın psikolojisi için, hemde kızımın gözündeki imajım için hissettiklerimi söylemem kızıma.
Bence Esmayla bir süre görüşmeni kes. Sebep olarak da kıza, kendi kişisel sorunlarım yüzünden seninle hiç ilgisi yok de.
evde de hep beraber oldugunuz bir sırada annenle konuşuyor gibi yap, babanda duysun söylediklerini.
-Anne biliyor musun,Esma artık benimle görüşmek istemiyormuş.
Elbet annen soracak neden diye. O zaman sende şöyle cevap ver.
-''Rahatsız oldugu birşey varmış ama sana söyleyemem dedi.'' de.
Baban ordan mesajı alır zaten. Kızın kendisinsden rahatsız oldugunu düşünür.
Ayrıca burda bazı arkadaşlar demiş, kızın numarası yerine kendi numaranı yaz diye. Onu da yap mutlaka. Bakalım bu konuşmadan sonra Esmayı arayacak mı?

kendi numaranı yazsan ve arasa seni mi aradı yoksa arkadasını aramak mıydı istediği emin olamazsın.. yanlıslıkla seni aramışım kızım der kapatır konuyu. baska bir yakının varsa ya da fazladan hat varsa onunla yap eğer yapacaksan. ama bir işe yaramaz, sadece aradığını bilirsin (-ki halihazırda biliyorsun) neden aradığı ne konuşulduğu tarafların niyetleri gene sır olarak kalır...

Söz konusu aile huzuru ve en önemlisi annen o yüzden arkadasindan vazgecmelisin uzaklasmalisin baban bi daha gormezse zamanla unutur onu bunu yapamamla olmaz evde arkadaşının adını anma babana hatirlatma ona ulaşan bütün yolları kes böyle birşeyi kabullenecek değilsin
Benim annemde kıskançlık hastalığı var cocuklugumdan beri babamı benim arkadaşlarımdan kıskanır o yüzden ben problem çıkmasın diye arkadaşlarımı eve almadım arkadaslarimla iliskilerimi hep dışardan devam ettirdim çünkü annemde haksız degildi babam arkadaşlarımı görse hep espri yapar ve aşırı ilgi gosterirdi bende annemi sakinlestirmek için olur mu öyle şey kızı yaşında anne sacmalama derdim annemde derdi ki sen büyük erkeklere hep abi amca gözüyle saf niyetle bakarsın ama erkekler öyle bakmaz sana kafalarindan başka şeyler geçer dogruymus öyleymis ve ben annemle babamın mutluluğu için arkadaşlarımla hep mesafeli okulda kursta falan görüştüm sende annenin uzulmemesini ve aile mutluluğunu dusunuyosan öyle yaparsin

Çok zor bir durum. Eğer hislerin doğruysa ki bence doğru. Allah ıslah etsin babanı. İnsanın dili bir baba hakkında böyle konuşmaya varmıyor...

Bence kızın profilini, telefon numarasını babandan engelle. İrtibat kuramasın. Eve de gelmesin. İyi bir arkadaşsa neden arkadaşından olasın? Dışarda dikkat çekmeyecek saatlerde görüş. Yapılacak pek birşey yok bence, çünkü baban...

bıraz sacmalayabılırım kabul edıyorum amaa sen bu esmayla kardes olmayasın sakın
ondan olmasın bu ilgi

bıraz sacmalayabılırım kabul edıyorum amaa sen bu esmayla kardes olmayasın sakın
ondan olmasın bu ilgi
haydaa artık dizi gibi olacak konu senaryo üaerine senaryol oldu yada esamayıda onlara evladlık vermişlerdi de zamanında baba vicdan yapıyor çanta vs bahane

haydaa artık dizi gibi olacak konu senaryo üaerine senaryol oldu yada esamayıda onlara evladlık vermişlerdi de zamanında baba vicdan yapıyor çanta vs bahane
Bende sacmalayabılırım dedım ama koca adamın genc bır kıza ılgısınden bahsedılebılınıyorsa kızı olma olasılıgıda bahsedılebılınır
Nebıleyım belkı esmanın annesı adamın gecmıste buyuk hısler besledıgı ımkansız askıdır bundan da ilgisi olabılır

Babana direk söle suratına,baba sen sapıkmısın de.yaptığı aramaları falan yüzüne vur.
yani baban utanmadan elalemin kızına aramalar tel de konuşurken utanmıyorda sen baba bu nedir yaptıkların demek içinmi utanacaksın konu sahibi?

yani baban utanmadan elalemin kızına aramalar tel de konuşurken utanmıyorda sen baba bu nedir yaptıkların demek içinmi utanacaksın konu sahibi?
Ben babamı küçükken teyzemin kalcasına bakarken görmüştüm.(17_18 yaşlarımda pekte küçük sayılmazdm aslında) babama ; teyzemin kocasıda annemin kalcalarına bakıyo ,senin teyzeme baktığın gibi , senin için problem yoksa devam baba demiştim.kızım saçmalama öle şeymi olur Yanlış görmüşsün demişti bu hikaye ile onu anımsadım.bakmaya devam etti mi? Evet etti..

Ay gerçekten bakıyor mu kötü niyetli yani yuh ben de sonunda bakmadı yazacaksın sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…