Kızım insanlarin elestirisini kaldiramayacaksan konu acmayacaksinla baslayip cok sey yazilabilirde mübarek günde senin cocukluğuna veriyorum. Sadece daha önceden açılan konulardan yola çıkarak böyle hissediyorum dedim. Ben sana beddua edecek bişey yazmadım. Hakarette etmedim. Seni Allah 'a havale ediyorum. Ben orucluyumBen beddua etmedim zaten etmiyorumda İnşallah yaşayıp anlarsınız dedim. Fake olduğunu düşünüyorsa yazmasın.
Kızı gibi görse niye sürekli arasın diye düşünmeye başladım kendi kızını aramaz baskasının kızından ona ne ki
gercektenmi merak ettimBizde burda konu açıkta aldığı cevapları değerlendirip kitap yazanları gördük
haydaa artık dizi gibi olacak konu senaryo üaerine senaryol oldu yada esamayıda onlara evladlık vermişlerdi de zamanında baba vicdan yapıyor çanta vs bahanebıraz sacmalayabılırım kabul edıyorum amaa sen bu esmayla kardes olmayasın sakın
ondan olmasın bu ilgi
O kadar da olmaz heraldebıraz sacmalayabılırım kabul edıyorum amaa sen bu esmayla kardes olmayasın sakın
ondan olmasın bu ilgi
Bende sacmalayabılırım dedım ama koca adamın genc bır kıza ılgısınden bahsedılebılınıyorsa kızı olma olasılıgıda bahsedılebılınırhaydaa artık dizi gibi olacak konu senaryo üaerine senaryol oldu yada esamayıda onlara evladlık vermişlerdi de zamanında baba vicdan yapıyor çanta vs bahane
yani baban utanmadan elalemin kızına aramalar tel de konuşurken utanmıyorda sen baba bu nedir yaptıkların demek içinmi utanacaksın konu sahibi?Babana direk söle suratına,baba sen sapıkmısın de.yaptığı aramaları falan yüzüne vur.
Ben babamı küçükken teyzemin kalcasına bakarken görmüştüm.(17_18 yaşlarımda pekte küçük sayılmazdm aslında) babama ; teyzemin kocasıda annemin kalcalarına bakıyo ,senin teyzeme baktığın gibi , senin için problem yoksa devam baba demiştim.kızım saçmalama öle şeymi olur Yanlış görmüşsün demişti bu hikaye ile onu anımsadım.bakmaya devam etti mi? Evet etti..yani baban utanmadan elalemin kızına aramalar tel de konuşurken utanmıyorda sen baba bu nedir yaptıkların demek içinmi utanacaksın konu sahibi?
Ay gerçekten bakıyor mu kötü niyetli yani yuh ben de sonunda bakmadı yazacaksın sandımBen babamı küçükken teyzemin kalcasına bakarken görmüştüm.(17_18 yaşlarımda pekte küçük sayılmazdm aslında) babama ; teyzemin kocasıda annemin kalcalarına bakıyo ,senin teyzeme baktığın gibi , senin için problem yoksa devam baba demiştim.kızım saçmalama öle şeymi olur Yanlış görmüşsün demişti bu hikaye ile onu anımsadım.bakmaya devam etti mi? Evet etti..
Kalçaya bakmanın iyi niyetlisi mi olur canım :) tabi şimdi yaşlandı artık eskide kaldıAy gerçekten bakıyor mu kötü niyetli yani yuh ben de sonunda bakmadı yazacaksın sandım
Kalçaya bakmanın iyi niyetlisi mi olur canım :) tabi şimdi yaşlandı artık eskide kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?