- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Bizde tam tersi annemle değil babamla paylaşırdım. Her herşeyi anlatırdım annem cok eleştiri yapar bir insandır babam ise arkamda dururdu.. Allah var yani hatta evlenirken bir annenin kızım mutfağın banyon temiz olsun diye nasihatlerde bulundu ama hayatımda 2 kez tabiri caizse kazık attı..1.başka bir kadından evlat sahibi olması ki kadın annemin arkadaşı sayılırdı...Mesela hayatta basima gelen hicbir şeyi paylaşamadım çünkü muhakkak konunun içinden muhakkak benim hatalı suçlu olduğumu çıkarır ve sadece eleştirir...paylaştığına lanet ettirir ....zamanla küçükken genç kızken odamdan çıkmayan bir evlat olmuştum paylaşım iletişim 0 idi ...ve güya modern baba dışardan baksan okumuş
Canim sana birşey deyim. Biz 5 kardeşiz en küçük bendim ve ben babaya en düşkünüm. Diğerleri babamdan korkardı ama ben hiç korkmazdım incitmekten korkardim. Babamda hepimize bağırırdı hatta bi laf söylerdi herkez baka kalirdi. Büyüğümüz diye ses çıkarmazdık. Ama şunu bilirdik ki düşecek olsak elimizden ilk tutan babamdır. Çünkü babalar sert görünür ama şunu unutma en iyi babalar bilir evlatlarını. Şahsen bizim öyleydi babamdan herşey saklardık. kızar bagrir diye. Halbuki öldükten sonra anladım ki babam herşeyi bilirmiş,hepimizin huyunu çok iyi biliyormuş. Yani sana birşey olsa babanın canı yanar. Sert olmasına bakma sana zarar gelmesinden korkuyordurAllah sabrını versin mekanı cennet olsun...lâkin biz değer bilecek bir zaman geçiremiyoruz ki maalesef anında bir tartışma konusu buluyor devamlı gergin devamlı atarlı devamlı stresli ....babanız arkasında böyle düşünen kendisini deli gibi seven evlat bırakmış ne güzel
O işte içinden gelmeli ben de şiddetde gördüm kötü şeylerde yaşadık ama ne bileyim babam o kıyamıyorumKonduramıyorum işte sirf varoluş sebebimiz diye zoraki sevmeyi nice babalar görüyorum evlatlarıyla şen şakrak hadi o tarz diyelim bazıları var sert suratsız ama benimki kadar kızının ruhunda yaralar açan...afedersiniz ağzına ettikten sonra odasında sessizce ağlayan o çocuğu kızın 1kere gönlünü alma gereği bile duymayan ...yaşım ilerledikçe daha da dokunuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?