Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

Dağ ve çınar nedir ki babam karşısında!
Sırdaşim ilk aşkım hem en çok zitlastigim hem hayranlık duyup torna tesviye ustası olmak isteği uyandıran adam
Kelebegim derken bütün kelebekleri avcuma dolduran adam
Dünyanın en iyi ressami en güçlü adamı herseyin üstesinden geliriz yapamam diye birşey yok diyen adam
Yeterki okuyun ceketimi satarim gerekirse diyen,16 yaşımdayken annene anlatamadiklarini bile bana anlatabilirsin diye kanat geren kızım kopegi sevse oğlum derim diyen hala kalbimin büyük yarısının sahibi babam can suyumdur
RAB'BİM ömrüne bereket Hayır katın! Amiiiin

Hep sarılmak ve sevilmek istedim
Babamdan bende çoğu zaman ,nefret Çogu zaman sevgi duyuyorum.
Her işine ben koştururum aklınıza gelebilecek herşey birşey olduğunda halledemediginde beni arar.
Ama sevgi görmemiş bilmiyor sevmeyi
Sarıldım bikere sadece elini omzuma koydu hemen uzaklaştı babamla sarıldığımız bilmem babamın yanağını heralde çok küçükken opmuşumdur hatırlamıyorum
Ama beni bu yasa gettirdi aç ve açıkta bırakmadı beni çok sevdiğini biliyorum
Çok şeyler yaptı benim için
Mesala ben üniversiteye giderken hüngür hüngür ağlamış annem demişti
Neyse bendede durumlar böyle.
Eşime diyorum çocuğumuzu büyüsede hep sev şuan sevdiğin gibi büyüncede sev buyudu sevgiye ihtiyacı yok deme diyorum oda tamam diyor..
Çünkü kızlarin hayatında ki ilk erkek babaları
Babalar şekillendiriyor kızların eş seçimlerini çoğu zaman..
Annelerde farkındaysanız deli gibi oğulcu kaynanalar dan anlayabiliriz bu durumu
Erkek çocukları anneci....

Canim babam benim. Kiymetlim.
Rabbim ayagina tas degdirmesin. Rabbim acisini gostermesin.

1 oglum var. Babamin ismini koydum. Insallah babam gibi bir adam olur.

Çocuklarıyla muhabbet edebilen onların dertlerini dinleyen güzel vakit geçirebilen..çocuğun babasının yanında huzurlu sakin olabildiği dağ gibi arkasında olan babalara hastayım ben de evet

Sadece özenmekle kalacağım ne yazık ki bilmem ki hayat zor İşte

Iyiki benim babam. Dünyaya gelirken seçme hakkı verseler yine aynı babayı isterim. Son nefesine kadar evlatlarını düşünmüş bir insandı. Öyle bir ölümü vardiki sanki melekti. Çınar ağacın, canımın ötesi. Canı ver babanı senin yanina vercez deseler bir dk düşünmem alın derim. Burnumda tutuyo, kokusu. Bes dk geç kalsa deli olurdum bu adam nerde diye. Bir yere gitse gelmeden uyumazdım beklerdim bekarken. Evlenince her hafta yanındaydım. Babam değil arkadaşımdı. Birşey olduğunda babam var bana birşey olmaz derdim. Kendime güvenin kat ve kat yükseklerdeydi. Ölünce kolum kanadım kırıldı,paramparça oldum. O bir kere öldü ben hergun ölüyorum. Bu sene onsuz ilk babalar günümdü koşup yanina gittim. Kalk baba ben geldim dedim ama ne ses vardı nede seda. Sadece hıçkıra hıçkıra ağladım sensizim diye. Çingene kızın, deli kizin sensiz olamiyo diye sadece ağladım. Babam benim canim,hayatım,kıymetlim,herşeyimi. Babanızın kıymetini bilin ve onunla oldukça zaman geçirin derim.

Bir kere başımı okşadığını bilmem ama hayattaki en büyük sevgisi ve gururu benimdir, bunu bilirim.
Kendince gördüğü babalığı yaptı, manevi hiçbir zaman yanımda olmadı çünkü bilmedi.
Tahtımı yapmakla meşgulken, bahtımda neler olduğuyla ilgilenmedi.
Ama bilseydi başım darda, değil ilk koşan darımı yıkan olurdu.
Ben babama benzerim, ondan bu kavgalarımız.
Çünkü en çok ona hasretim.

Benim babam canım benim her şeyim babam deyince akan sular durur kokusunu herşeyini çok severim özlerim babam başkadır babam yerine kimseyi koyamam Allah başımdan eksik etmesin dağ gibidir o varlığı yeter adımı söylemesi bile başka

Annemin ağır psikolojik sorunlarından dolayı hem anne oldu hem baba oldu bana. Minnoşum benim ya kıyafetlerimi giydirip, saçlarımı taraması hala aklımdadır. Sabrına, mücadelesine hayran olduğum bi insandır. Hala da maddi manevi en büyük gücümdür. Umarım herkes hayatında böyle koşulsuz sevgiyle büyür çünkü bunu verecek tek kişi anne ya da babadır. Manevi olarak yanınızda olmaması eminim sizi yaralamıştır umarım bundan sonraki hayatınızda farklı sevgilerle farklı deneyimleri yaşarsınız. Hiçbiri birbirinin yerini tutmaz ama olsun özünde sevgi olan her şey çok değerli. O yüzden üzülmeyin lütfen..

sanki vursalar ölemem babam var oldukça öyle bir güven. Allah babalarını kaybetmiş olanlara sabırlar versin.

Sadece iş,kredi kartı,şirket durumlarında arayan insan olarak tanımlı kafamda.
Evlendikten sonra dahada düştü üzerime.
Ama ben babamla yıllardır ayrıyım,iş meselesinden dolayı buraya sadece haftada 2 gelirdi evimize sanırım o yüzden çok bağlı değilim. Yine de allah başımızdan eksik etmesin.

Babam beni çok sever ben de onu seviyorum.
Bu apayrı bi mesele.
Ama bu bana karşı beni üzen davranış ve tutumları olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Babam çok fazla kafaya takan ve dır dır eden biri. Geçmişi temcit pilavı gibi önüne sunar kafana kakar. Psikolojik olarak yorar insanı.
Mesela babama x lira lazım desem hemen bulur buluşturur verir. Ama sonra 636272 kere ben sana bunu yapmıştım der.
Zor bi insandır, sürekli alttan almam gerekir. Dövmez sövmez haraket etmez ama mesela surat asar, öyle ki sürekli yaranmaya çalışırsınız iyi davrandıkça, tolerans gösterdikçe daha çok yüklenir daha fazlasını talep eder. Bir birey olduğumu kabul etmez, kendi başıma karar almamı istemez.
Bana her konuda yardım edeceğini biliyorum, ama babam benim hep arkamdadır her ne olursa olsun beni korur kollar diyemem çünkü bunu yapar ama o kadar başınıza kakar ki yapmasaydı keşke dersiniz. Mesela diyelim eşimden ayrılıp babamın evine dönsem beni seve seve tereddütsüz kabul eder ama ömrü boyunca her gün günde 5 vakit ben demiştim, beni dinlemedin, yanlış yaptın vs vs gibi sürekli bunu bana karşı kullanır. Psikolojik çöküntüye uğratır insanı böyle yapa yapa.
zor adam vesselam

Her gece korkuyla uyuyamıyorum ben babamsız nasıl yaşarım diye çok şükür hayatta,sağlığı yerinde ama o korktuğum gün birgün gelecek diye ağlıyorum ben Babam arkamızdaki dağ,akıl verenimiz,çok sevenimiz,herşeyi bilenimiz. Onun olmadığı hayat hayat olmaz gibi geliyor Allah uzun ömürler versin. Geçen gün eşinle konuşurken bana ‘babana birşey olursa ben mahvolurum,o benim gerçek babam gibi. Onun desteği olmadan nasıl yolumu bulurum bilmiyorum ‘dedi. Beraber ağlaştık. Üstelik babamın görevi dolayıslyla ben babama çok hasret bir çocuktum. Çoğu şeyimde yanımızda yoktu. Görevdeydi. Ama manevi gücü yeter. Yanınızda olması gerekmiyor,yanınızda olmak istediğini bilmeniz yeterli. Ayy ağlayacağım gene. Allah herkesin babasına uzun ömür versin. Vefat edenlerin de mekanlarını cennet eylesin inşallah

Benim babam maddi ve manevi hic yanimda olmadi.ve yillardirda sadece para istemek icin beni ariyor.bir ara maddi durumum oldukca veriyordum ama artik para istiyecek diye aramiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…