Babanlardan borç al deyip duran kocam!

Aynen dediğiniz gibi...
Krediyi araba alacaktı satıp kapatacaktı o yüzden çekmiştim. Banka kredisi yüksek olduğu için kurumun vakfından çekip banka kredisine yatıracaktık. Kurum vakfından çektiğim 6 bin kredi kartı borçları kiraya gitti. Şimdi 9 bin yatacak en azından onu gidip banka kredisinin bir kısmını kapatsam diyorum. Eşim muhtemelen o parayla kirayı yatırırız diye düşünüyor kredileri de Ocak’ta ÖTV indiriminden sonra arabayı satıp kapatırım diye düşünüyor. Ama işte krediyi kapatmadığım için beni çalışmaya mecbur edebilir.

Saçına bakım ürünleri mi 1000 tl? kirayı ödeyemiyorken? En saygı duymadığım insan türü... Utanmadan bir de babandan borç iste mi diyor? Ay şiştim. Sakın babanızdan ya da herhangi birinden borç falan istemeyin, böyle hesabını bilmeyen insanlardan ifrit oluyorum ya. Diyemediniz mi senin neyine 1000 tl lik saç kürü diye

Sakın babanızdan para istemeyin. Bırak kendi bulsun buluştursun. Bana hiç güven vermedi.

Allahim böyle adamlar evlerden ırak.

Tek memur maaşıyla kirada oturmamıza rağmen evimizi gül gibi geçindiren ve istediğim şeyleri de alan eşim için gidip şükür namazlarına durayim

1 yıl da gidiyor olsa
1 000 TL bir erkek bakımı için şu yokluğunuzda fazla harcama
babamda yok deyin
buarada bu adama babanızın bankadaki parasını söylediniz galiba büyük bir hata yapmışsınız
neyse bankada ki parayı biliyorsa da babam amcasına vermiş borç şuan parası yok köyde eve katacakmış öyle anlaşmışlar deyin
benim ailem yoklukta da yardım etti senin varlıkta vermeyen ailenden alalım deyin
ayrıca siz isteyin onun ailesinden kv nize resmen yokluk çekiyor, bebek küçük işten çıkamıyorum dönemiyorum bende evimde çocuğuma bakıyorum paramız yok çalışacaksın diye bağırıyor oğlun, yoklukta benide darlıyor
benim evladımın torunun ne günahı var, banka kredisini ne yapacağız belli değil bana küçüçük bebeyle çalış diyor harcamalarına dikkat edemiyorsan ek işe gir ben miyim evin reisi eve yetmeyen sensin
diye dert yan bakalım ne yapacaklar

Ailesinin okadar şeyi varken sizin babanızın emekli ikramiyesine mi göz dikti?

Kayınpederinizi arayın siz isteyin ondan

Ayrıca size ev verilmişte neden kardeşi oturuyo?
Neden boşuna kira ödüyosunuz çıkartın kardeşini çıkmıyosa satın

Nolursa olsun babandan para isteme. Geri gelmeyeceği cok acik. Senin yarin kadar kafaya taksa bi tomar para dökmezdi sac bakim urunlerine. Sen de biraz umursama bakalim. Tas kemirecek değilsiniz elbet bi çare bulacak

of ya nedir bunların maddi sömürmesi ya..isteme babandan para falan sana güvenerek mi evlendi..ben yıllarca sömrüldüm eşim denecek adam tarafından boşanıyoruz hala para istiyor..sana artık 1 lira bile yok dedim...

Katiliyorum ...

Sıkıntıyı sadece sen çekiyorsun.kayınbirader elti halinden memnun. eşin zaten sorumsuz.
1 liranızı dahi heba etmeyin bu adama.çok yazık edersiniz kendinize.Kirayı ödeyemiyorsa kardeşinden kira alsın.yapmıyorsa sizde onun için hiçbirşey yapmayın.

Daha önce kv ile görüştüğümüz zamanlarda dert yandım babasına söyleyim dükkanın kirasını verelim demişti ama öylece kaldı. Şu an zaten görüşmüyorum hiçbiriyle. Arkamdan beddua okuyan bir aileden ne bekleyebilirim ki.... Babam emekli olduğu için emekli parasını n’aptı deyip durdu mecburen bankada dedim. Annemlerden borç almaya yüzünün olmaması lazım! Ama işte isteyebiliyor. Haciz gelir diye de aklınca beni korkutuyor. Gelirse gelsin napıyorsan yap dedim ben de.

Bir de hemen her gece bir iki şişe şarap içiyor! Bu adam evlendiğimiz günden beri maaş kartımı da aldı. Bireysel emekliliğinde para biriktirdi. Sıkışınca araba almak için bozdurdu. Ben özel hastanede doğum yapacağım diye etmediğini bırakmadı sürekli devlet iyi diye söylendi. Ben tutturdum özelde olacak diye nitekim öyle de yaptım. O ara gitti saç ektirdi kendine. Güya durum kötü ama!... Hayır biliyorsun böyle olacağını bu ne sorumsuzluk! İnsan öncelik sıralamasını bilmez mi? Bugün çok hastaydım ancak girip cevaplayabiliyorum hanımlar. Hepiniz de sağolun.

daha bir konun öncesi bu adam senden boşanma planları yapmıyor muydu
daha seni dövmesine kulağını patlatmasına gelmedim bile
bunlar oyun yapıyor ailecek
sakın çekme kredi alma bir yerd2n borç
üzerine kalacak hepsi

O ev artık kardeşininmiş. Ben anlamadım bunların işini. Kim oturuyorsa onun oluyor miras paylaşılana kadar sanırım. Anladığım babası bütün mallar üzerinde söz hakkına sahip. Eşim kendi kazanıp aldığı ev bile olsa durum bu sanırım. Bana evlenmeden önce evim var demişti sonra kardeşi bizden önce evlendi oraya oturdu sonra artık onun birşey diyemem dedi.

Bu kadar güvenmiyorsunuz neden döndünüz ki inş durumunuz kimseden borç almadan düzelir
Döndükten sonra ailesiyle telefon konuşmasını dinledim. Eşimin babası ve eşim boşanma durumunda gayet beni ortada bırakmaya yönelik planlar içinde konuşmuş. Sorsanız sinirden öfkedenmiş!.. Önceki konularımda var konuşma ayrıntısı. O yüzden artık zerre güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…