Babanlardan borç al deyip duran kocam!

Bir kere babasinizdan para alirsaniz sonu gelmez. Kendiniz cok sıkıştiginizda gizliden isteyin ama onun haricinde esinize asla yansitmayin derim ben.

Basedersinde istemiyorsun... ben olsam bu adama ne yaparim gerekirse isten cikarim kredi falan da odemem nasil oder nasil gecinir dusunsun.. ve tabi bosanirim.. ama sen bunlari yapmak istemiyorsun.. hosuna gidiyor herhde sirtina hancer yemek... kusura bakma yani... yjva falan da deme ben yuva goremiyorum ortada... birilerini sirtimda tasiyacagma isten cikar ac gezerim daha iyi

Maas kartini da al adamdan.. o odemeyip senden bekliyor sende aynini yap.. isterse haciz gelsin umursamA.. sen umursarsan adam daha cok biner sirtina.. anladigi dilden konus

Birde benim merak ettigim krediyi osemezsen esinden mi alir banka boyle oluyorsa bunu yap bence...
Hiç bilmiyorum ama en son hacize kadar gider herhalde olay. Ama kredi notum kötü olur bir daha bankalar kredi vermez. Maaş kartımı da aldım baya oldu. Nasılsa maaş yatmıyor ya hiç istemiyor tabi.

Ailenizin parasından haberdar ise o kötü olmuş. Borç alamayacağınızı söyleyin. Konuyu kapatın sen al babana git muhabbetlerine girmeyin . O düşünsün. Ne yapması gerektiğini.

Saçlarını yol,bakım setine ihtiyacı olmaz artık,ailenden borç iste diyen koca,çok itici

Çok kötü olmuş.
Eşimle ailem arasında alacak borç ilişkisine asla meydan vermiyorum,lafı bile edilemez,böyle bir düzen kurdum,iyi ki yapmışım böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…