Babanlardan borç al deyip duran kocam!

O kadar çok ev varsa siz neden kiradasınız

Babası size de alsın

Olmuyorsa da kiraya yardım etsin

Krediyi evi terk etmeden olaylardan önce çekmiştim. Bende salaklık aslında ne diye böyle bir adama kredi çektim! Ailesi deseniz evet beş para etmezler! Oğluna ye iç gez toz kızını görmeye de gitme diyen bir aile... Oplunun şiddeti karşısında bana söven beddua eden bir aile! Eşim deseniz hepsine izin veren baş kahraman! Nasıl bir şeyin içine düştüysem bir türlü başedemiyorum...

Bencillik Edip sizin dogumunuza bile karışıyor ama şarap gibi saç ekimi gibi lukslerinden vazgecmiyor, onun için kimseden borç almayın ben aldım yine başa döndük üç ay dolmadan sonuclarina sadece ben değil o da katlanacak nasıl olsa oturup izlicem

O kadar çok ev varsa siz neden kiradasınız

Babası size de alsın

Olmuyorsa da kiraya yardım etsin
İlk bir yıl sabredin demişti bana buradaki evi satıp oradan alın demişti ama bunlar ancak sözde kaldı. Neymiş satılmıyormuş alıcı yokmuş falan...

Allah size de sabır versin. Şimdiye kadar para idaresi bende olsaydı bu hallere düşmezdik ama başından beri karıştırmadı beni. Hesaplar ortada gelir belli gider belli al kontrol et deyip durdu. Kredi kartından harcamalar mail ekstresine geliyor oradan kontrol edebilirmişim. Bir ara baktım ama gereksiz harcamalar az da olsa vardı. Sonra içmeye başlayınca ipin ucu kaçtı sanıyorum.

kurtulmuşken geri dönmekle hata ettin
sen gelmeseydin bak nasıl bakıyorlardı oğullarına
yani kocan olacak[ adam demek istemediğim] kişilik benden sana zırnık çalışmaz diyor sen ve kızın saç telim kadar önemli değil diyor
daha nasıl beş para etmezliğini belirtsin

Son düzenleme:
Amin, Allah sizi de bizi de bir düze çıkarsın çok zor bir durum . Bana kalsa karistirsa dinlese biz de böyle olmazdik işte...

Paraya ihtiyaciniz varsa kendi ailesinden istesin...

sakın canım sakın ailenden borç alma, neden boynunu bükesin yaa
çok meraklıysa kendi ailesindenalsınborç
duygu sömürüsü yap utanırım falangibi
saç bakım ürünlerini satsın deli ,madem para lasım, sinir oldum yaaa

Ya sana ayıp olacak biraz ama ben o adamdan tiksindim. Bak ciddi diyorum tiksindim resmen doğacak çocuğunu düşünmeyip saçının derdine düştüğü için. Erkeğim ben diye dolaşıyordur Allah bilir. Yani öyle koca olmaz öyle baba olmaz. Ama bak iyi evlat olmuş ona bişey diyemeyiz. Umarım çok fazla da yanında tutmazsın bu karakterdeki kişiyi etrafında. Düzelmede yokmuş anlaşılan.

Bu kadar pahalı iken ickiye para dayanır mi? Zaten içtikçe bağımlı olur, daha cok icer. Bir memur maaşı aylık ickiye yetmez.

Kirayı odemeyip 1000 TL lik saç bakım ürünü mu almış? Ben olsam adamın saçını başını yolmustum herhalde,böyle bir rahatlik kimsede görülmemiştir. Siz ailenizden sakın para fln istemeyin para bulunca da ustunuzdeki krediyi kapatın bir an önce. Mecbur kalınca kendi ailesinden istesin siz hamile halinizle bunlara stres yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…