Saç Şekillendiriciler BaByliss Curl Secret

kızlar ben denedim metrocityde mükemmel bişey kesinlikle tavsiye ederim fiyatı pahalı ama pratik. Benim saçlarım uzun kalçalarıma kadar öyle bir yaptı ki akşama kadar özellikle dışarıda gezdim ne kadar tutacak diye 6 saat kadar sprey falan olmadan hemde tuttu....

ben bir teknoloji mağazasında görmüştüm. tanıtımı yapılıyordu. saçıma da yaptırdım. gayet pratik ve kalıcı. şekli bozulmadı uzun süre. bence o paraya değer.

Aldım kızlar, yorumlarımı burada da paylaşırım merak edenler için...

KilicBaligi arkadaşım, denedin mi ürünü? Nasıl memnun musun? Ben de az önce konu açtım yeni, meğer burası varmış Yorum yazar mısın rica etsem? Çok merak ediyorum. Ona göre almak istiyorum.

Maalesef ben aldığım gibi iade ettim canım.Normal maşa gibi hoş dalgalar elde edemedim ya çok salaş oldu ya çok sıkı ve çirkin bir görüntü oluştu. Ben tavsiye etmem, bunun yerine kaliteli bir maşa al eğer ihtiyacın varsa...

Yalnız benim saçlarım pırasa kadar düzdür diye eklemek isterim :)

Ben kuafore yaptiriyorum bunu fakat bana kendin yapma tehlikeli olabilir demisti

kızlar internette videolarını izledim çok istenilen sonucu vermedi gibi? siz ne düşünüyorsunuz??? kafam karıştı benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…