350 liraFiyati neymis bunun ay çok iyiymiş bu
evet. valla ucuz olsa biraz daha kaçmazda bu fiyata değermi bilemedim şimdi:)Çok güzel ama parası da güzelmiş.
Güzel olacağını bilsem aynen ben de alırdım ama emin olamadım o yüzden de yanaşmadım hoş, artık bu saçları kurutup çıkıyorum o moda geldim.evet. valla ucuz olsa biraz daha kaçmazda bu fiyata değermi bilemedim şimdi:)
Internetten baktim Koçtaş cevahirde varmis aradim hatta deneyebilirsiniz dediler bir dener yazarim sizeevet. valla ucuz olsa biraz daha kaçmazda bu fiyata değermi bilemedim şimdi:)
Maalesef ben aldığım gibi iade ettim canım.Normal maşa gibi hoş dalgalar elde edemedim ya çok salaş oldu ya çok sıkı ve çirkin bir görüntü oluştu. Ben tavsiye etmem, bunun yerine kaliteli bir maşa al eğer ihtiyacın varsa...KilicBaligi arkadaşım, denedin mi ürünü? Nasıl memnun musun? Ben de az önce konu açtım yeni, meğer burası varmış Yorum yazar mısın rica etsem? Çok merak ediyorum. Ona göre almak istiyorum.
Ben sevmedim canım. Alıp deneyip iade ettim. Bence değecek bir ürün değil.kızlar internette videolarını izledim çok istenilen sonucu vermedi gibi? siz ne düşünüyorsunuz??? kafam karıştı benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?