Saç Şekillendiriciler BaByliss Curl Secret

maşa öneriniz var mı peki?

Burada satılan markaların maşasını denemedim hiç, bu yüzden pek bilgim yok. Benim kullandığım ürünler Enzo Milano markasına ait fakat ülkemizde bulunmuyor ne yazık ki.İstersen saç maşası başlıklarında bir sor, muhakkak kızların kullanıp memnun kaldıkları modeller vardır.

süper bir şeymiş bu. çok kolay hemde..
oky bunu biliyorum ama almadım acaba buda sadece videolarda olduğu gibi olmayanlardan mı diye kaç aydır düşünüyorum
ama benim gibi beceriksizler için süper olur .. kalıcı mı birde o sorun

oky bunu biliyorum ama almadım acaba buda sadece videolarda olduğu gibi olmayanlardan mı diye kaç aydır düşünüyorum
ama benim gibi beceriksizler için süper olur .. kalıcı mı birde o sorun

Vallahi kuzum büyük hevesle sipariş ettim, elim ulaştı, denedim sonra paket yapıp geri yolladım. Ben yolladıysam anla... Dalgalarda bir meymenet olmadığı yetmezmiş gibi saçlara zarar veriyor hiç gerek yok.

Vallahi kuzum büyük hevesle sipariş ettim, elim ulaştı, denedim sonra paket yapıp geri yolladım. Ben yolladıysam anla... Dalgalarda bir meymenet olmadığı yetmezmiş gibi saçlara zarar veriyor hiç gerek yok.

aa zaten bu fiyata da yazık yaa sağol canım kardeşim de alalım diye tutturıyorrdu bu bizim saçımızı da dalgalandırmaz

aa zaten bu fiyata da yazık yaa sağol canım kardeşim de alalım diye tutturıyorrdu bu bizim saçımızı da dalgalandırmaz
Yok canım zaten inat edip iyice bekletince düğün saçı gibi yapıyor, yok bekletmeyip dedikleri sürede saçı salınca da 5 dakika sonra düşüyor ve saçak saçak oluyor.

Yok canım zaten inat edip iyice bekletince düğün saçı gibi yapıyor, yok bekletmeyip dedikleri sürede saçı salınca da 5 dakika sonra düşüyor ve saçak saçak oluyor.
evet videosunda ince bukleli yaptığı sekil çok çirkin geldi düğüne giden hatun saçı aynen . kalsın çok sevindim öğrendiğime

Bugün aldım kızlar muhteşem bir şey ya acayip pratik benim gibi üşengeçler için süper bi şey yıllarca kullanacağıma inandığım için parayı Çok sıkıntı etmedim

kullanıcıların videolarını izledim, pek istenen havayı vermio gibi duruyo ama saçına göre de değişir sanırım. bir de zaten düşününce (en azından kendi saçım için) yıka ve çık halinden daha güzel yapacağı kesin...

kızlar başka kullanan varsa yazsa keşke. anladığım kadarıyla saç tipine göre değişiklik gösteriyor etkisi bir de ince tutamlar halinde yapmak gerek. internette neredeyse bütğn videoları izledim. sonunda dayanamayıp alacağım galiba...

Düğün maşası tabir ettiğimiz incecik maşayı seviyorsan al tabii ama ben tavsiye etmem...

bazı modellerde öyle durmuyordu işte. herhalde çok ince telli saçlarda güzel olmuyor. sizin saç tipiniz nasıl? denediniz mi?
Canım ben satın aldım, denedim iade ettim. Saölarım ince telli, annemin saçları normal ikimizin saçlarıda korkunç oldu... Belki omuz hizasındaki saçlar için fena olmaz ama daha uzun saçlarda hayır, şekilsiz dalgalar oluyor ben hiç sevmedim...

anladım o zaman bana da olmayabilir.vsaçlarım uzun ve orta kalınlıkta. tüh çok sevmiştim halbuki

anladım o zaman bana da olmayabilir.vsaçlarım uzun ve orta kalınlıkta. tüh çok sevmiştim halbuki

Evlat olsa sevilmez. Birde saçları koparıyor sıpa

Bu kadar olumsuz yorumuma rağmen istersen bulabileceğin bir yere gidip dene. Ama uygulamayı kendin yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…