- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Evlat olsa sevilmez. Birde saçları koparıyor sıpa
Bu kadar olumsuz yorumuma rağmen istersen bulabileceğin bir yere gidip dene. Ama uygulamayı kendin yap.
kızlar dayanamadım ve bulduğum bir yerde iyonlu olan son modelini denedim. anladığım kadarıyla saç tipine göre değişiklik gösteriyor. benim saç tipime uygun geldi. eve geldim internetten baya uygun fiyatlı sipariş verdim. kendi başıma ilk uygulamam da iyiydi baya. yalnız maşa kadar sıkı olmuyor bende zaten öyle düğün saçı gibi sevmem ben doğal bir su dalgası gibi duruyor. daha kalıcı olması için belki de arkasından bir sprey sıkılsa daha iyi olur. ama ben sevdim kendi adıma. yalnız denemeden almamak gerek gerçekten.
Gayet güzel ve profesyonel görünüyor, ellerine sağlık. Bu arada saç renginde çok güzelEki Görüntüle 1462663 Eki Görüntüle 1462664
bunlardan biri sık yapınca ama daha elle dağıtılmamış hali. diğeri de hafif su dalgası olarak yapmış halim yine kendi saçımda. sprey falan sıkmadım. kendi haliyle duruyor.
çok teşekkür ederim çok incesinGayet güzel ve profesyonel görünüyor, ellerine sağlık. Bu arada saç renginde çok güzel
Ahahahah NazlıEdam, benimki elimden,saçla alakalı her şey gelir ama ben beceremedim yahuUzun zaman su aleti inceledim durdum. Sonunda esım farkedip bir güzellik yapmış almış. Gecen hafta elime ulaştı. Ferah ta parası varmış yani :)
Kendisinden çok memnun kaldım. Ben çok el becerisi olan bir tip degilimdir diğer masalarla beceremiyorum. Bununla denedim anam ne kolaymış. Artık vazgeçilmezim oldu. Ben memnun kaldım tavsiye olunur efenim
Özelden at ben kapatıp geri atayım sana...Yüzümü kapatmayı beceremiyorum olsa koycam resim size. Bakalım siz begenicekmiydiniz
Ahahahah NazlıEdam, benimki elimden,saçla alakalı her şey gelir ama ben beceremedim yahu
Saçlarımı yoldu sıpa Güle
güle kullan, eşin ne iyi yapmış
Senin sayende bakımlı belime erisen saclarım var ki benimmne takip ederdim seni ya ders çalışır birde bize keratin bakımını anlatır dururdun hey gidi günler heyyy. Sonra ben hamile kalınca bakamamıştım bir daha. Subat analarında gebelik gunü sayıyordum
Telefondan atabilirsem tabi ki atarım kuzum olmadı yarın bilgisayar dan atarım.
Hala mi ders oyyyy kuzum allah yardimcin olsun.bende dogurup bakiyorum uyumuyor geceleri kizim dis cikartiyo anami aglati yaw. Telden olmadi gunduz bilgisayardan atarim muhakkak.Eh işte, boynuz kulağı geçmiş gördün mü
Ben hçıkartıyoralışıyorum desem inanır mısın
Bu arada bebişin hayırlı olsun, allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
At kuzum, ben gerekli işlemi yaparım hatta sanada öğretirim.
Bu sefer Doktora canımHala mi ders oyyyy kuzum allah yardimcin olsun.bende dogurup bakiyorum uyumuyor geceleri kizim dis cikartiyo anami aglati yaw. Telden olmadi gunduz bilgisayardan atarim muhakkak.
bakalim guzel olmus mu. Dzlestirip yapinca daha hos druyor. Ayni anda ikisini yapmayip bir gun arayla yapiyorumogrenmisim dimj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?