Bacaklarına bak dedi

Hersey cok güzel olucak takmayin kafaniza ben ilk günler aman allahim okula gidesiye hep böyle mi olucak hayatim diyordum HAHAHA ya bu lohusalik cokkk kötü esinizle acik acik hislerinizi anlatin ki o farkindadir

Ama çok kıl yoktu işte konu birazda o alırken bile zorlandım o bana kendine bakmıyorsun demeye getirdi bence. Hiç alışık değil şu hallerime hiç çok garipsiyor bence buradan vurdu bence pufff

Yaaa ne mutlu size ne güzel sallanmaması ya bizimde unutsa iyi olacak hasta olunca tüm düzeni gitti yavrumun ya ne güzel uyurdu. İnşallah bizde rahatlarız bir gün. Onu üzmeye kıyamadım nasıl mutluysa uyusun gün gelir kendi kendine de uyur

Kadınların doğum yapınca kendilerini salması bence de doğru değil.

Ama sizinki kendini salmak değil ki...İnsanlık hali diyoruz biz buna.

Şu da var ki eşinizin art niyetli olduğunu sanmıyorum.Bence sadece şaşırmış olabilir.

Mesela her gün eşiniz bebekle ilgilensin siz bu arada kişisel bakiminizi yapın. Zaten zamanla düzene girecektir.

Yavaş yavaş kesmeye calis. Önce çok direniyor tabi. Baya bir sürmüştü uyuması. Hala öyle hemen uyumuyor. Biraz sakinleştirip oyalamam gerekiyor. Ama bence senin bebeğin daha çok küçük. Altı aydan önce bana erken geliyor.

Genelde bende kucağa almıyorum ama benimkisi aşırı ağlıyor yanı nasıl şey bilmem bağır bağır hal oluyor yavrum ya da ben fazla üstüne düşüyorum o da olabilir. Böyle olmasa belki kendime daha zaman ayırırım ama olmuyor

Ya art niyet yoktur dimi ben nelee nelee düşündüm ya hep düşünüyorum Zaten artık ben öyle mi böyle mi diye pufff. Biraz daha dikkat etmeliyim eski beni yakalayamasam da biraz daha iyiye gitsem iyi olacak mutsuzum böyle

Kocaları böyle mükemmellige alıştırmayalim bize de yazık. Onlar Habeş maymunu gibi gezerken biz bir şey demiyoruz ama. Peh... Benim oğlan çok hareketlidir epilasyon bana lüks alırım tabi ama işte sürekli pruzsuz bacaklarla gezemiyorum. Bu aralar biraz salmisim kendimi tuyler almış başını gitmiş sortla geziyorum. Neyse bir gün fırsat yarattım aldım. Eşim geldi nasıl fark var mı dedim yoo dedi. Fark etmemiş. Bacaklarına bakmıyorum ki dedi üzülsem mi sevinsem micok takmayiniz fırsatınız olunca bakımın alasini yaparsınız rahat olun.

Yaaa toparlanmalıyım bu durum ağır geldi bana da zaten takılıyordum bu konuya iyice etkiledi beni bu durum ne güzel kendine bakabilmek. Eşimden gizli saklı duymakta üzücü geldi tanı ima etti ya da bişi yaptı bunu söyleyerek ama ben düzelmeliyim artık böyle olamaz

Ilk cocuga gecis 3 cocuga gecisten zor bence:) bu sekilde hepsi birbirini buyutuyo gibi :)) ilk cocukta bi soka giriyosun ama sonra sen bile inanamiycaksin kendine, inan bu gunler gececek :) sana garanti veriyorum:))
Yaaa şuanki aklımda hiç hayal edemiyorum ama bakalım kızım belli tek çocuk bile kalabilir zaman gösterecek ama dediğiniz gibi tecrübede ediyor olabilir insan belli bunkadar akıl yorulmaz 2,3 e

Bence siz kendinize karşı beklentinizi karşılayamadığınız için eşinizin söylediği ufacık bir lafı büyüymüşünüz. Bebeğiniz ne kadarlık, çok küçükse tabiiki bu durum normal, eğer 6 ayı geçtiyse yavaş yavaş toparlayıp standart düzeninize dönebilirsiniz bence. Bunu hemen yapmak zor tabii ama aşama aşama yapabilirsiniz gibi.

Ne çok takılıyorsun eşin o senin hayat arkadaşın en iyi halini de en kötü en pasaklı halini de görebilir ki sen taze annesin, evlenince insan daha iyi anlıyor hayatta tek utanmadığım çekinmediğim insan eşim, neden surekli mükemmel görünmeliyim düşüncesine kapılıyorsun

Ağlayacak birsey yok
Benim eşim gecenlerde bana burbunda kıl çıkmış karıcım dedi

Bende neler düşündümmmm

Eşim hamilelikte malesef en pis hallerimi gördü zaten ben göremiyom diye yardım etti hiç de takmaz böyle şeylere yalnız eşinde de ne göz varmış arkadaş bacağındaki yeni çıkan kılı ne ara gördü boşver erkekler evlenince samimiyeti abartıyolar askerlik arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyolar

Çok basit, vereceksin bebeği mamayı bezi eşinin eline gideceksin 2-3 saat kuaföre bitti gitti, bunun için ağlama

Canım üzme kendini ya bana da eşim geçen sabah bıyıkların çıkmış aşkım dedi, evet ben de silkelenip kendime geldim biraz, o işten gelmeden gittim bıyıklarımı kaşımı aldırdım. Hızına yetişemiyorum artık şu bıyıkların.

Esiniz ev isinde ve bebek ile yardim ediyor mu?
Eşim ev işi yapar ben ellemiyorum evlendikten belli bşr süre sonra her işi yapmaya başladı yalnızca bebekte yardım etmiyor yanı emzirdipim için karnını duyuramaz ki normalde de tıkanmasından ağlamasından korkuyor. İşten geçince kucağında biraz tutuyor işte

Olmayan bir şeyi söylememiş ki. Bu kendine bakmama durumunu zaten sizde biliyorsunuz. Ama neden bunu “nasıl söyler bana bunu nasıl ima eder” olayına getirdiniz?

Annelikten haz almak için kendi ruhunuzu tatmin etmelisiniz. Bebekler muhakkak uyuyorlar. 1 uykuyu kendine ayırmak zor değil. Zamanla sizde en hızlı bakım yapma şekillerini bulacaksınız.

Kocanızın hiç suçu yok ama. Adam nr yapsın bütün hayatı zaten değişmiş, üstelik sizin gibi hormonlarıda oynamıyor. Olayı algılayamıyor. Karısı da değişiyor, şaşırıyor. Üzerine gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…