- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yaa inşallah toparlamak istiyorum mesela ağlamadan eyeliner çekmek istiyorum kahküllerşmş kestirip fönlemek istiyorhadi inşallah bu lohusa sonrası beni mahvetti ya eşim bence buna da takılıyordur dur bakım bir ağzını arayayım da aranayım ağlayınca şok oldu zaten benşm kızımızı susturmaya çalışmam gibi susturdu yaaaa dedim gör adama neler yapıyorlar
Ama çok kıl yoktu işte konu birazda o alırken bile zorlandım o bana kendine bakmıyorsun demeye getirdi bence. Hiç alışık değil şu hallerime hiç çok garipsiyor bence buradan vurdu bence pufffYani kıl cıktıysa bunu söylemesi normal degilmi?
Hassas bir dönemdesiniz sanırım..
Ama bence bu olana olumlu yönünden bakın ve kendinizi salmayın artık,yani makyajlar yapın kremler sürün demiyorum ama en azından kıllı dolasmayın
Esinizin yerinde olsam bende uyarırdım cünkü hos olmayan bir görüntü yani..
Yaaa ne mutlu size ne güzel sallanmaması ya bizimde unutsa iyi olacak hasta olunca tüm düzeni gitti yavrumun ya ne güzel uyurdu. İnşallah bizde rahatlarız bir gün. Onu üzmeye kıyamadım nasıl mutluysa uyusun gün gelir kendi kendine de uyurBırak istediği gibi uyusun. Yıpranan yine biz oluyoruz. Ben sallamayi unutturdum şükür. Şimdi yanına yatınca uyuyor, yine sık uyanıyor ama en azından gecenin bir yarısı saatlerce bebek sallamiyorum. İnşallah zamanla kendi yatağında uyumaya da alisacak. Ben şimdi taşınacağım için çok üstüne düşmuyorum. Yeni eve geçince alışma süreci olacak illaki. Şimdi verdiğim emekler boşa çıkabilir. Orda artık elimden geldiğince uğraşacağım.
"Ne kadar çirkin bacakların var" demiş sandım başlığa bakınca.
Yavaş yavaş kesmeye calis. Önce çok direniyor tabi. Baya bir sürmüştü uyuması. Hala öyle hemen uyumuyor. Biraz sakinleştirip oyalamam gerekiyor. Ama bence senin bebeğin daha çok küçük. Altı aydan önce bana erken geliyor.Yaaa ne mutlu size ne güzel sallanmaması ya bizimde unutsa iyi olacak hasta olunca tüm düzeni gitti yavrumun ya ne güzel uyurdu. İnşallah bizde rahatlarız bir gün. Onu üzmeye kıyamadım nasıl mutluysa uyusun gün gelir kendi kendine de uyur
Genelde bende kucağa almıyorum ama benimkisi aşırı ağlıyor yanı nasıl şey bilmem bağır bağır hal oluyor yavrum ya da ben fazla üstüne düşüyorum o da olabilir. Böyle olmasa belki kendime daha zaman ayırırım ama olmuyoraman tatlim buna ne canini sıkiyorsun?
Turk anneler cocuklarina cok duskun. Her hafta esinin izin gununde 2 3 saat bebegi birak kuafore bakima alisverise neye ihtiyacin varsa git. Veya evde agdani vs ne tercih edersen yap.
Kendini ihmal etme. Kocan icin degil kendin icin...
Ben yabanciyim. Mesela bebegim karni ac degilse gazi cikmissa alti temizse kucaga asla almayiz. Aglarsa aglar. Aglar susar.
Cok mu acaba bebege vakit ayiriyorsun?
Logusalik depresyonunu percinler bu. Atamazsin ustunden. Bebegin degerli. Ama kendi hayatini unutma
Ya art niyet yoktur dimi ben nelee nelee düşündüm ya hep düşünüyorum Zaten artık ben öyle mi böyle mi diye pufff. Biraz daha dikkat etmeliyim eski beni yakalayamasam da biraz daha iyiye gitsem iyi olacak mutsuzum böyleKadınların doğum yapınca kendilerini salması bence de doğru değil.
Ama sizinki kendini salmak değil ki...İnsanlık hali diyoruz biz buna.
Şu da var ki eşinizin art niyetli olduğunu sanmıyorum.Bence sadece şaşırmış olabilir.
Yaaa toparlanmalıyım bu durum ağır geldi bana da zaten takılıyordum bu konuya iyice etkiledi beni bu durum ne güzel kendine bakabilmek. Eşimden gizli saklı duymakta üzücü geldi tanı ima etti ya da bişi yaptı bunu söyleyerek ama ben düzelmeliyim artık böyle olamazDogumdan sonraki donemlerde boyle hissetmek normal bence ..ama bence sizde bakin kendinize bir iki makyaj yapın saçınızı değişik şekillerde toplayın ne bileyim yani benimde iki çocuğum var en küçüğü 7 aylik ev hanimiyim ama bakimliyimdir o yüzden üzülme soyle bi silkelen derim canim ❤
Yaaa şuanki aklımda hiç hayal edemiyorum ama bakalım kızım belli tek çocuk bile kalabilirIlk cocuga gecis 3 cocuga gecisten zor bence:) bu sekilde hepsi birbirini buyutuyo gibi :)) ilk cocukta bi soka giriyosun ama sonra sen bile inanamiycaksin kendine, inan bu gunler gececek :) sana garanti veriyorum:))
Ağlayacak birsey yokkızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Çok basit, vereceksin bebeği mamayı bezi eşinin eline gideceksin 2-3 saat kuaföre bitti gitti, bunun için ağlamakızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Eşim ev işi yapar ben ellemiyorum evlendikten belli bşr süre sonra her işi yapmaya başladı yalnızca bebekte yardım etmiyor yanı emzirdipim için karnını duyuramaz ki normalde de tıkanmasından ağlamasından korkuyor. İşten geçince kucağında biraz tutuyor işteEsiniz ev isinde ve bebek ile yardim ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?