- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Kardeşin çalıştığına göre kendi karar verebilir.Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Kızın hayatı sizi ilgilendirmez haddinize düşmez ama maalesef ilgilenmesiniz buraya konu acmazdinizArkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Gelen fikirleri dinlemiyorsunuz kizaten celistigim icin konu actim :) fikir almak icin
Yok canım edilir miSiz kadınları bu kadar edilgen gördükçe daha çok ağlarsınız erkekler şunu yaptı bunu yaptı diye. Cinsel hayatıyla arkadaşlığın alakası nedir? Kadın kadının yurdu olsun ki nefes alsın diye uğraşıyoruz ama nereye kime anlatıyosun. Erkek tek gecelik ilişki yaşayınca böyle aforoz ediliyor mu? Her alanda bu kadar ezilip hala hanım hanımcık görünelim de adım çıkmasın kafasında olmayı onurunuza nasıl yediriyosunuz?
kişinin yaşadıklarına yorum yapmıyorum beni ilgilendirmez ama toplum öyle değil işte toplum baskısından bu düşüncem tamamen ama tabiki buna boyun eğmekte doğru değil bilemiyorum kafam karışık
Kardeşim beni ilgilendirir bence bu kısma katılmıyorum gelip kendi anlattı anlatmasaydı bilmezdim zaten
O bahsettiğiniz nişanlılı konuyu hatırlıyorum da başka bir üyenin kardeşi değil miydi o? Konu sahibinin değil yani, karıştırdınız sanırımKonu sahibinin kardeşi de cinsiyetçi ve etiketci.Konu sahibi nişanlısıyla biseyler yaşadı diye onun telefonunu,social Media hesaplarını annesiyle birlikte takibe alıp konu sahibini sen şu musun diye etiketleyen ve aşağılayan biri.Simdi konu sahibinin böyle bı kardeş için aynı sebeplerin farklı versiyonları için endiselenmesi bana şahsen çok saçma geldi.Turkiyede yaşıyoruz ve evet ne yazık ki hala geçerli saçma sapan toplum normları var.Ben kendi adıma bu normları hayatımdan uzun zaman önce çıkardım.Artik sadece ve başkasına saygı sınırları dahlinde kendi normlarimla yaşıyorum.Konu sahibi bana hiç güven verici,inandırıcı gelmio
Konu sahibinin kardeşi de cinsiyetçi ve etiketci.Konu sahibi nişanlısıyla biseyler yaşadı diye onun telefonunu,social Media hesaplarını annesiyle birlikte takibe alıp konu sahibini sen şu musun diye etiketleyen ve aşağılayan biri.Simdi konu sahibinin böyle bı kardeş için aynı sebeplerin farklı versiyonları için endiselenmesi bana şahsen çok saçma geldi.Turkiyede yaşıyoruz ve evet ne yazık ki hala geçerli saçma sapan toplum normları var.Ben kendi adıma bu normları hayatımdan uzun zaman önce çıkardım.Artik sadece ve başkasına saygı sınırları dahlinde kendi normlarimla yaşıyorum.Konu sahibi bana hiç güven verici,inandırıcı gelmio
Gelen fikirleri dinlemiyorsunuz ki
Kardeşim de istediğini yaşayabilir o bu tarz tek gecelik şeyleri yaşama taraftarı değil neden endişeleniyim yada isterse yaşar yaşıyorsa zaten arkasında durur. maalesef elalemin düşündüğü umurumda sizin olmaz mı? Kulağınıza gelse canınız sıkılmaz mıydıBen kardeşiniz için endişeleniyorsunuz sandım. Tek derdiniz başkalarının ne düşündüğü mü? Bu daha kötü. Hayatınızı elalem ne der diye yönetmeniz çok sağlıksız.
Yani yorumlar gerçekten çok komik yetişkin ego durumuyla cevap vermek çok mu zor acaba bi arastirin tavsiye ederim ben cinsellikten turendigibj biliyoruma ama sizin bunu bilmediginizden neredeyae emin gibiyimBu düşünceyle devam ederseniz kadının namusu iki bacak arasında olmaya devam eder. Sizene elalemin özel hayatından? Ayrıca herkesin kendi tercihi, cinsellikten türediniz haberiniz olsun.
Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Aynen böyle hissediyorum çünküBu da çok ilginç bir yorum.
Siz de o bahsettiğiniz bağnaz toplumun bir üyesisiniz, farkındasınız değil mi?
Öyle bir yazmışsınız ki çok açık görüşlüsünüz ama toplum sizi mecbur bırakmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?