Bağnaz bir düşüncemi?

meze yapmak mı ne değişik bi tabir
Meze yapmak deyim olarak , şu anda yapılan bu bir kadının cinsellik yaşaması üzerine etiketlemeler, arkadaşlık yapilmamasi gereken kişi olarak görülmesi. Size anlatılmayan özeli sizin bilmeniz vs vs çok çirkin şeyler .

Baktım ama öyle bir deyim göremedim. Kimseyi etiketlediğimi düşünmüyorum. Bağnazca düşünüyorsun diyebilirsiniz tamam ama diğerlerini kabul etmiyorum. O düşüncede toplum baskısından maalesef. Sizin düşünceniz çok çirkin meze vs belki arkadaşına bunu anlatsa hiç umurunda olmayacak hiç takılmayacak bilemeyiz

Bağnaz bir düşünce değil.
Benim de birden fazla kişiyle yatmış arkadaşlarım var ama milletin ağzına sakız olacak gecelik ilişki yaşayan tipler değiller. Ben de başkalarının hakkında öyle konuştuğu bir kızla arkadaş olmak istemezdim. Daha önce oldum, bana karşı farklı dedim ama başım yandı.
Allah ben de dahil olmak üzere herkese hidayet versin.

nasıl başınız yandı merak ettim ?

nasıl başınız yandı merak ettim ?
Ben “Özel hayatından bana ne, arkadaşlığı iyi” diye takılıyordum. Konuşma arasında meslektaşlarımdan biri için “Beni beğeniyor, kendisi de çok hoş ama birbirimiz için uyumlu değiliz” dedim. Bana türlü şeyler söyledi yok boşver parasını ye vs. Sonra bir gün bunu benim yakın arkadaşım “Herkesin ağzındasın biraz daha dikkatli ol yoksa ailen duyacak.” diye uyarınca, “Sen dön de kendi arkadaşına bak x’le takılıyor.” diye iftira attı. Kendi ailesi duymasın diye gündemi değiştirdi. …den aşağı Kasımpaşa umrumda değil ama o zaman onunla çok uğraşmıştım. Evimde ağırladım, işten geldi yemeğini hazırladım, hiçbirini haketmemiş. Özel konularını anlatınca ona yardımcı olmaya çalışır kendimce doğruyu göstermek isterdim. Yani bence arkadaş olacaksa bile asla kendiyle ilgili bir kelime dahi söylemesin.
Hee dediğim gibi 5-6 kişiyle yatmış bir arkadaşım daha var kimsenin ağzında pelesenk değil, çünkü hepsi 6-7 aylık ilişki sonucu olmuştu. Önüne gelenle yatıp kalkmadığı için saygım sonsuz. Bence ince çizgiyi bilmek lazım.

Sır saklamak da bir erdemdir.
Tek çocuk değilim, kardeşimle ilişkim gayet iyidir, annemle de öyle. Ama arkadaşımın hayatını naklen yayın yapmıyorum. Günlük sohbetimiz arkadaşımın cinsel hayatı üzerine olmuyor.
Beni kessen söylemem, herhangi bir şeyimle kolay kolay övünmem ama mükemmel sır saklarım. Bu da bir meziyet tabi. Kimisinin de ağzında bakla ıslanmaz. Aile içinde diye özel hayat falan da olmayacak galiba bazılarına göre. Herkesin kendine göre sırrı veya sakladığı başkalarının sırrı olabilir. Ne çok açık kitap varmış forumda. Bir kara kutu benim galiba. Kimsenin bilmediği şeylerim var yani.

özelden yazıver bana

Ne mutlu meziyetlerinizle mutluluklar size :)

Konu acmani istiyorum canı gönülden seninde kitabını görmek isterim

özelden yazıver bana

Konu acmani istiyorum canı gönülden seninde kitabını görmek isterim
Milletin sırrını açık mı edeyim yani?
Ergenliğimden bu yana nedense hep mazbut görülürdüm. Herkes en berbat şeylerini bana anlatırdı. Bu böyle süregeldi.
Daha kimseninkini de yaymış insan değilim ya. Söyleme diye belirtmemiş olsa bile yine de anlatmam.
Onun haricinde aynı anneden doğduk diye kardeşimin her şeyini de bilmem yani. O da benimkini bilmez. Her haltı da bilmeye gerek yok diye düşünüyorum.

maalesef bizim toplum böyle

Askoo boşver sen içinde tutmak iyi değildir dök içini sanada yazık şimdi patlama yaşarsın falan .hem kulaklarınida gitmez ben söylemem asla benden çıkmaz rahat ol.kk de kalacak anlatıklarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…