Bağnaz bir düşüncemi?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?

Birileri birileriyle sevisiyor diye tü kaka.
Siz sevismediginiz için ama başka günahlar işliyor da olmanıza rağmen ( ki bu kaçınılmaz) tü kaka değilsiniz.

Öyle mi ?

Beni ilgilendirmez. Şayet kız kardesim yanıma gelip böyle biri var ne yapayım diye sorsa kafasına indiririm. Kimse kimsenin hayatı hakkında ağzını dahi açamaz.

Ki var da kız kardesimin is yerinden samimi oldukları, ailecek çok severiz gelirler giderler. Bizleri ilgilendirmez.
Sizide ilgilendirmesin.

Birileri birileriyle sevisiyor diye tü kaka.
Siz sevismediginiz için ama başka günahlar işliyor da olmanıza rağmen ( ki bu kaçınılmaz) tü kaka değilsiniz.

Öyle mi ?
Farkındaysanız tü kaka dememişim günah kısmı hele hele haşa ben kimimde yargılayayım günah vs değil diye, yani sorumu alıp nereye çekmişsiniz çok değişik:)

Milletimiz herkesin seks hayati ile ilgilenmekten ne zaman vazgececek acaba. Kac senelik is hayatim vardi kim kiminle yatmis kim ne yapmis bilmiyordum. Ilgilenmiyordum da.herkes isine baksin. Is yerinde arkaslik diye zaten birsey yok
Toplumumuz öyle değil maalesef iş ortamını biliyosunuzdur az çok yoksa kimene tabiki

Her insanın kendi tercihi. En azından kimseyi aldatmıyor, kendince tarzı bu. Buna yorum yapmak bize düşmez. Size de düşmez.

kişinin yaşadıklarına yorum yapmıyorum beni ilgilendirmez ama toplum öyle değil işte toplum baskısından bu düşüncem tamamen ama tabiki buna boyun eğmekte doğru değil bilemiyorum kafam karışık

Kızkardeşi izin karakteri oturmuştur bence iş yerinde de onu kollamayin ne karar verebileceğini bilir bence arkadaşlarına karışmayın
Ayrıca insanlar sevgilileriyle birlikte olabilirler tek gecelik de olabilir nasıl biz suanki hayatımızı kararlarımızı seçme ozgurlugune sahipsek herkes istediği şekilde hayatını devam ettirebilir

Şöyle ki kardeşimi arkadaşı kendi anlattığı için biliyorum ben de ondan bundan değil zaten kardeşimde başkasıyla bu tarz dedikodular yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…