Birileri birileriyle sevisiyor diye tü kaka.Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Farkındaysanız tü kaka dememişim günah kısmı hele hele haşa ben kimimde yargılayayım günah vs değil diye, yani sorumu alıp nereye çekmişsiniz çok değişik:)Birileri birileriyle sevisiyor diye tü kaka.
Siz sevismediginiz için ama başka günahlar işliyor da olmanıza rağmen ( ki bu kaçınılmaz) tü kaka değilsiniz.
Öyle mi ?
Toplumumuz öyle değil maalesef iş ortamını biliyosunuzdur az çok yoksa kimene tabikiMilletimiz herkesin seks hayati ile ilgilenmekten ne zaman vazgececek acaba. Kac senelik is hayatim vardi kim kiminle yatmis kim ne yapmis bilmiyordum. Ilgilenmiyordum da.herkes isine baksin. Is yerinde arkaslik diye zaten birsey yok
Her insanın kendi tercihi. En azından kimseyi aldatmıyor, kendince tarzı bu. Buna yorum yapmak bize düşmez. Size de düşmez.
Ben kızın hayatıyla ilgilnmiyorum ki banane aynenBanane der giderdim. Ki size ne kızın hayatından siz kimsiniz ?
Dışarıda da görüşüyorlar samimiler baya ben de mesafe koysun istiyorum yoksa banane millettenAdı ustunde is arkadasi
Onun ozeli kimseyi ilgilendirmez
Disarida gorusmez olur biter
Şöyle ki kardeşimi arkadaşı kendi anlattığı için biliyorum ben de ondan bundan değil zaten kardeşimde başkasıyla bu tarz dedikodular yapmazBeni ilgilendirmez. Şayet kız kardesim yanıma gelip böyle biri var ne yapayım diye sorsa kafasına indiririm. Kimse kimsenin hayatı hakkında ağzını dahi açamaz.
Ki var da kız kardesimin is yerinden samimi oldukları, ailecek çok severiz gelirler giderler. Bizleri ilgilendirmez.
Sizide ilgilendirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?