Kadinlarimiz asla ögrenmez. Birbirine destek olmak nedir diye. Hali ile ezilmeye mahkumdur. "En namisli benim, en temiz benim" maçlarina hala devam.
Bu konu, konu sahibin kardesi erkek olmus olsaydi açilmazdi dimi? Gayet normal görülür erkeklerde sex. Yapmazlarsa erkekliginden süphe duyulur. "Erkek muhabetidir" kaç kadin ile beraber olduklari,..
Ancak burda kaç kadin, bir tanimadiklari kadinin üzerinde varsayimlarda bulunuyorlar. Özel hayatini elestiriyorlar. "Öyle biri ile arkadas olmazdim." Nasil bagnaz bir düsünce. Biri burda "vuuu kiz namaz kiliyor" ve millet "öyle biri ile arkadas olmazdim" dese ne olurdu? Yanlis degilmi insanlarin hayat tarzilari ile yargilamak?
Bide en komikleri, hayatlarinda tek bir kisi bu sekilde "tanidiklarinda", o kisi sanki sablonmus gibi, herkesin o sekilde oldugunu savunmalari. Yani bir kisi hem dedikoducu, hem farkli insanlar ile beraber olabilir. Farkli insanlar ile beraber olmasi, onu dedikoducu yapmaz. Bu kadar mantik bile yok bazi üyelerdi.
Yazik ya, gerçekten. Ondan sonra "toplum baskisi" deniliyor. Sanki bu toplumun parçasi degilmissiniz gibi.