Yaptir bakalım çok ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum kendini çok hirpalamadan sakın kalmaya çalış.cogalmadikca panik yok ok?
en son ne zaman yaptırdın son testi artma olması gerek canımSebiss A anneveoglusu aybalam00 kan verdim birazdan alırım kızlar sonucu artması gerekiyor dimi
Kübra hoca da endişelenme olabilir dedi artarsa ararsın dedi
Cuma bahçeci de yaptırdık canım 184.4 çıkmıştı bu değerden fazla olmalı dimien son ne zaman yaptırdın son testi artma olması gerek canım
oyyy maşallah maşallah korkma herşey yolunda bu cuma keseyi görürsün inşallah sağlıklaA anneveoglusu
Sebiss aybalam00 kızlar aldım sonucumu çok şükür
866.22 çıktı
Bi sorun yoktur dimi artık
A anneveoglusu
866.22 çıktı
İnş cnm sonuçta emanet ama şu anki değerinde bir sorun yok görünüyor bi sakin ol kendine dikkat et bol dua et emi cnmA anneveoglusu
866.22 çıktı
Ahh bnm simdiden manyaga bağlamış anne adayim çok tatlısın yerim seniEki Görüntüle 2137396 Eki Görüntüle 2137396Sebiss
aybalam00 A anneveoglusu
kızlar çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla hepimizin de kucağına almayı nasip etsin dayanamayıp idrar testi de yaptım
Sağol canımmmm ya inşaAllah sürekli artar yaAhh bnm simdiden manyaga bağlamış anne adayim çok tatlısın yerim seniiçin rahatladimi koskocaman hamilesin
Canım benim de çok ağrım olmuştu normalden fazla yumurta oluştuğu için oluyormuş o ağrıKizlar birsey sorcam. Doktordan geldikden sonra agrim var kasiklarimda ultrosandan olmus olabilirmi yoksa yumurtam kndi catlarmi 20 di sag tarafdaki korduk bi an ztn az yumurtam var insallah catlamamisdir
Bende 7 tane yumurta var cnm yani cok yok insallah ilacdan falandirCanım benim de çok ağrım olmuştu normalden fazla yumurta oluştuğu için oluyormuş o ağrı
Olabilir canım benimde 12 taneydiBende 7 tane yumurta var cnm yani cok yok insallah ilacdan falandir
Gözün aydın olsun cnm ins saglila ilerler gebeliğin kucağına alirsin
Gözün aydın olsun cnm ins saglila ilerler gebeliğin kucağına alirsin
Gözünüz aydın olsun canım sağlıkla ilerlesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?