Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Amınnn canımmm . Yıllar gectı ama nasıl gectı bırde bana sor.çok şükür rabbı.e ınsallah yarın kandada ıyı bır deger görürüm

Amınnn canımmm . Yıllar gectı ama nasıl gectı bırde bana sor.çok şükür rabbı.e ınsallah yarın kandada ıyı bır deger görürüm
Gözüm aydın canım ya Rabbim senin de hepimizin de yüzünü güldürsün inşaAllah çok sevindim hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın merak etme

Bahcecı her konuda daha profosyoneldi sürecte bunu pozıtıf aldıgım icın soylemiyorum canım.

Yine dort bir yanimi hamile haberleri cevirdi kzlar benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu aksam bi haber daha isyan etmiyorum asla kiskanmiyorumda ama gozlerim doluyor yakinimdakilerden gorunce herkezde zateb farkinda konusuyorlar arkamizdan bunu dusundukce dahada uzuluyorum insallah Allah tek seferde hayirli sonucu verir zorluklarimizi gorur sabir acı ama meyvesi tatli olur insallah. Tedbir bizden takdir Allahdan Rabbim ol derse olur ne olmadiki Rabbim neler yaratmiyorki dusunince insanin akli hayali duruyor insallah hayirla ol desin hepimizn duasini hamileler saglikla dogursun bekleyenler hayirli haberlerle sevinsin Rabbim hepimizin yuzune baksin guldursun karanliklarimizi aydinlatsn eksik yanlarimizi tamamlasin. Neye ihtiyacimiz oldugunu o bizden iyi bilir hayirlisiyla ihtiyavimiz olani bize versn.... aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…