Hayır canım yanıltmaz rahat olCok sagolun kızlar yarın gıdıp hemen kan verıcem. Idrar testı yanıltmaz degıl mi :)
Gozun aydn cnm ilk denemenmi ?Cok sagol canım suan cok saskınım.ilk defa cıft cızgıyı gördum :)
Gozun aydn cnm ilk denemenmi ?
Gözüm aydınTesekkur ederım canım. Yok 10 yıllık evlıyım bu 4. Denemem .hep ımkansız gelıyordu o yüzden şaşkınım çokkk
Gözün aydınGözüm aydın
Ay cnm ya Allah bilir umudunu yitrmissindir illaki 4 deneme az degil Allah sabrinin mukafatini versm insallah ArkadasimTesekkur ederım canım. Yok 10 yıllık evlıyım bu 4. Denemem .hep ımkansız gelıyordu o yüzden şaşkınım çokkk
Gözün aydın
Gözüm aydın canım ya Rabbim senin de hepimizin de yüzünü güldürsün inşaAllah çok sevindim hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın merak etmeAmınnn canımmm . Yıllar gectı ama nasıl gectı bırde bana sor.çok şükür rabbı.e ınsallah yarın kandada ıyı bır deger görürüm
Ayy kıyamam yaa. Peki bahçecide ilk denemen miTesekkur ederım canım. Yok 10 yıllık evlıyım bu 4. Denemem .hep ımkansız gelıyordu o yüzden şaşkınım çokkk
Ayy kıyamam yaa. Peki bahçecide ilk denemen mi
Daha önce nerde yapmıştın. Bnmde bu 2. Denemem ama bahçecide ilk denememEvet canım ilk denemem...
Daha önce nerde yapmıştın. Bnmde bu 2. Denemem ama bahçecide ilk denemem
Doktorin kimdi cnmBahcecı her konuda daha profosyoneldi sürecte bunu pozıtıf aldıgım icın soylemiyorum canım.
Guvenc karlıkaya.Doktorin kimdi cnm
Hmm avrupa subesinde sanirim o. Benimkide cem celik altunizadede insallah bnada nasip olur sevinmekGuvenc karlıkaya.
Hmm avrupa subesinde sanirim o. Benimkide cem celik altunizadede insallah bnada nasip olur sevinmek
Carsamba sabah 11 de Allah izin vrrse ama cok agrim vae bugun adet olmusum gibi yada olcakmisim gibi kasiklarim belim adim atarken bile zor atiom yani bi degisik oldumİnsallah canımm. Sende dıkkat et kendıne opu ne zaman. Ben de yarın kan tahlılını gormeden emin rahatlamıyıcam gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?