bakanmı baba biyolojik olanmı baba...

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye

Öz babamı hiç görmedim,
Üveyden de allah için gram iyilik görmedim,
İkisinin de canları cehenneme yani.
Biyolojik baba olayı kanunlar önünde maalesef hak sahibi.
Büyüten adam da Allah katında ve kızın gönlünde cennetlere sahip.
Çocuğa söyleme olayını uzmana danışmak en mantıklısı ve sağlıklısı.

Öz babamı hiç görmedim,
Üveyden de allah için gram iyilik görmedim,
İkisinin de canları cehenneme yani.
Biyolojik baba olayı kanunlar önünde maalesef hak sahibi.
Büyüten adam da Allah katında ve kızın gönlünde cennetlere sahip.
Çocuğa söyleme olayını uzmana danışmak en mantıklısı ve sağlıklısı.
dışardan bakan bir insan babanın üvey olduğunu asla anlamaz çünkü çocuğu çok seviyor ve çok ilgili. çocuk onun ellerine doğdu.

arkadaşlar,

bir çocuk düşünün 5 yaşında kız çocuğu gerçek babasını hiç bilmiyor. annesi ona hamileyken ayrılmış ve ikinci eşi ile evlenmiş. çocuk üvey babasını gerçek babası zannediyor. üvey babada çocuğu gerçekten öz kızı gibi seviyor. gerçek baba sadece çocuğuna uzaktan bakmakla yetiniyor. sosyal medyadan annenin attığı fotolardan takip ediyor. maddi manevi çocuğun yanında değil ve hiç olmadı.
sizce bu gerçek çocuğa söylenmelimi söylenmezse vebal olurmu. biyolojik babalığın önemi varmı.
biyolojik baba asla kızının karşısına çıkmayacağını ama uzaktan izleyeceğini söylemiş anneye
5 yaşa söylemek çok gereksiz bence
Hatta çok da zararlı

Back
X