• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı derdi

Sigara içmiyorum evimde içirmiyorum. Evimde ısrarla cami açıp cam önünde yada balkon kapısını açıp kapı önünde içmek isteyen, içmiyoruz içirmiyoruz dediğim halde bunu teklif eden insanlara sinir oluyorum.
Bebeğimi de sigara içen birine baktırmazdım.
Ama sizin tavrınız ve tarzınız çok itici hiç hoş değil.

Ben haklı oldugunuzu dusunuyorum..
Sonucta yabanci,huyunu suyunu bilmediginiz birine cocugunuzu emanet edeceksiniz..Anne veya kv olsa emin olabilirsiniz belki ,yaninda icmeyecegine yahut sigara ictikten sonra ellerini yikayacagina ama yabanci olunca..

Yorumlara çok şaşırdım tabi ki küçük bir çocuğa bakım veren bir bakıcı sigara kullanmayan biri tercih edilmeli, ama sigara içenle görüşüp bırakacaksın sigarayı diyemeyiz, sigara içmeyen birini araştırırdım yerinizde olsam.

Ne kadar saçma bir karşılaştırmanız var
Saçma sapan düşünceleriniz mevcut😂
Bakıcı ve temizlikçi arasında

Bu arada ççocuğa bakarken sıgara içilmemeli . Cunku kıyafeti ve saçı başı kokutuyor.

Ama sizin bakış acısınız berbat !

Zaten kabul etmemişsiniz bu konuyu açma amacınız nedir?

Son düzenleme:
Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?

Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Bu çok zor bir süreç. Ben kızım doğduğunda küçük bir yerde oturuyorduk. çok zorlanmıştım bu konuda. Bir süre iş yerinde bile baktık kızıma. Ama en sonunda harika bir teyzemiz olmuştu. Kızım bakıcı nedir bilmez. Ben de asla bakıcı kelimesini kullanmam. Tayinimiz çıkınca İstanbul'a taşındık ama biz hala görüşürüz.Onun hakkını nasıl öderiz bilmem. İstanbul'da oğluma hiç bakıcı aramadım. 1,5 yaşında kreşe başladı. Kreşe 6 aylıktan itibaren alıyorlar. 6 aylık başlayanlar da memnundu kreşten.

Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah

Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum

Sigara hayatım boyunca kullanmamış biri olarak yorum yapma hakkı kazandım sanırım. Evet normal. Çocuğunuz uyurken görmeyeceği şekilde içer elini yıkar, dişini fırçalar gelir yanına. En azından dürüst davranmış, gizlice içse ruhunuz duymaz. Sizin sigara içiyorsan temizliğe git demeniz daha anormal. Sigara içen birini bakıcı olarak istemiyorum diyebilirsiniz ama kimin ne iş yapacağına karar verme yetkiniz yok.

Sigara hayatım boyunca kullanmamış biri olarak yorum yapma hakkı kazandım sanırım. Evet normal. Çocuğunuz uyurken görmeyeceği şekilde içer elini yıkar, dişini fırçalar gelir yanına. En azından dürüst davranmış, gizlice içse ruhunuz duymaz. Sizin sigara içiyorsan temizliğe git demeniz daha anormal. Sigara içen birini bakıcı olarak istemiyorum diyebilirsiniz ama kimin ne iş yapacağına karar verme yetkiniz yok.
Sigara içen temizliğe gitsin, bağımlı olan yorum yapmasın! Konu sahibinin o kadar "Sizin hayatınıza ben yön veririm" suretinde tavrı var ki eleştiri tabiki yüksek dozda olur..

Sigara içen temizliğe gitsin, bağımlı olan yorum yapmasın! Konu sahibinin o kadar "Sizin hayatınıza ben yön veririm" suretinde tavrı var ki eleştiri tabiki yüksek dozda olur..

Gerçekten yıldım bu sitede konu açıp eleştiri kabul etmeyenlerden. Şimdi bir de konusuna sınırlama getirenler çıktı. Boşan diyecekler yazmasın, bekarlar yazmasın, sigara içenler yazmasın....

Gerçekten yıldım bu sitede konu açıp eleştiri kabul etmeyenlerden. Şimdi bir de konusuna sınırlama getirenler çıktı. Boşan diyecekler yazmasın, bekarlar yazmasın, sigara içenler yazmasın....
Bu sebepten herkes o cümleye takılıp daha çok üstüne gidiyor.. Halbuki daha üslupluca anlatsalar dertlerini bu kadar eleştiri almak yerine sorunu çözecek yorum almışlardı!!

herkes üstüne gelmiş ama.
herkesin belli bir kriteri var.
sigara varsa direk işe alamayacağını birincil şartının bu olduğunu söyle.

3 aylık çocuk siz gelene kadar 2 kere uyur.. 10 kere aynı işlemi yapmayacak kadın 2 kere içtiğinin önlemini alır zaten..
üst baş değişmeyince içmeyene felaket iğrenç geliyor. kavehane gibi kokuyor. kaldı ki bebek. maalesef tene bile işliyor o koku.

üst baş değişmeyince içmeyene felaket iğrenç geliyor. kavehane gibi kokuyor. kaldı ki bebek. maalesef tene bile işliyor o koku.
Saat başı sigara içen de olur o dediğiniz. 2 kişi tanıyorum çevremde biri kadın biri erkek ve eşleri sigara içtiğini bilmiyor..Aylarca yıllarca hiç mi fark etmedi eşin diyorum ikisine de hayır diyorlar.. Evet bebeklerin koku duyusu daha keskin ama küllük gibi olmak çok içen de olur diye düşünüyorum..
Konu zaten bu değildi de bu seçenekti.. İstediğini seçebilir ama yermeden, bu işi yapmasın demek çözüm değil!!

Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?

Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Öncelikle uslubunuz çok yanlış onu belirteyim. Sonra yanınızda çalışacak (herhangi bir iş olabilir) birinin sigara içmemesini tercih edebilirsiniz bu en doğal hakkınız. İlan gibi birşey verdiyseniz sigara içmeyen diye belirtirseniz başvurularınız da ona göre olacaktır.

Emin olun siz yokken bebek uyanikken de içer. Sakın ola almyn ben Eve yardımcı abla gelince ilk şartım sigara konusuydu. Bebeğime dokunmasa bile evde sigara içen balkonda dahi olsa istemem.
Bebeğiniz kaç aylık 2 yassa kreşe vermek daha mantkli

Emin olun siz yokken bebek uyanikken de içer. Sakın ola almyn ben Eve yardımcı abla gelince ilk şartım sigara konusuydu. Bebeğime dokunmasa bile evde sigara içen balkonda dahi olsa istemem.
Yok daha çok küçük aynen almam da buradaki tepki ilginç 😀

Aynen bence de içer

Back
X