Bakire olduğum için terk edildim...

flört ederken anlıyor erkekler tabi
ne var ki tecürebli bir erkek anlar senin hareketlerinden bile çıkarır ne olduğunu zaten

Arkadaşım nasıl anlar yahu?

Nasıl davranır bakire kızlar

arkadaşım lütfen rica ediyorum benim topiğimden uzaklaş ayıp denen birşey var ya burda biz bayanlar bibimize destek oluyoruz sen farklı amaçlarla kullanıyorsun bu siteyi galiba

Ben tam anlamadım, o yüzden soruyorum lütfen yanlış anlama. Erkek arkadaşın seni bakire olduğun için mi, bakire olmadığın için mi terk etti?

ne bileyim anladı işte o daha önce anlamış bana sordu bende evet dedim oda anlamıştım zaten dedi böyle oldu yani

Olay su; adam seninle yatmayı planlıyordu bakire olduğunu öğrenince 2.80 uzadı sen de hala özlüyorum diyorsun.

Bence önce bir kurşun döktür sonra da bi fakire sadaka ver Ucuz yırtmısım diye

Bir kere işte , cinsellik verebilseydim bağlanırdı belki tarzı tehlikeli düşüncelerden uzak dur ...
Yok öyle bir şey.
Ben de bakireyim diye terkedildim üzülme :) Tabi ben açık açık bu sebepten terkedilmedim ama öyleydi.
İnsan ister istemez üzülüyor.Engel olamıyor insan kendine, her ne kadar üzüldüğün kişinin buna değmediğini bilsen de.
Ama geçecektir ...

Ya niye şaşırıyorsunuz arkadaşlar ?? Bazı kadınlar bakire olduğu için bazıları bakire olmadığı için terkedilir ... Erkekler böyle varlıklar işte.

Son düzenleme:
bence üzülmek yerine dua et.
annem beni kadir gecesinde mi doğurdu acaba diye.
çünkü çok büyük bir felaketin eşiğinden dönmüş ve kullanılıp bir kenara atılmaktan kurtulmuşsun....

niyeti ciddi olan adam zaten bunu duyduğu için ardına bakmadan kaçıp gitmezdi

Anladım şimdi, bakire olduğu için terk etmiş. Canım benim, kıyamam sana. Sen ona değer vermişsin o ise esas amacının cinsellik oldupunu göstermiş. Bence sen terk edildiğin için üzülmekten çok o kişiye değer verdiğin için üzülüyorsun. Bir de şöyle düşün, ona güvenip onunla beraber olsaydın hem güvenin yıkılacaktı hem de öyle bir insanla beraber olduğun için kendine kızacaktın. Gerçekten verilmiş sadakan varmış... Önemli olan bakire olup olmaman değil, yaşadığın şeyden utanç duymaman. Sonuçta bu senin hayatın ve senin tercihin, kimsenin seni bu konuda yargılamaya hakkı yok

Pardon ama aklini basina devsir... Ne hala arkasindan uzuluyorsun???

Amaci belliymis deyer mi? seni lekelese daha mi iyi olucakti?

Bos ver, verilmis sadakan varmis!

arkadasim kac yasindasin?
ilk erkek arkadasin oldugu icin daha anlamli bakiyorsun olaya
ama sende biliyorsunki boyle adamlara guvenilmez!
ileri donuk dusunseydi yada saygi duysaydi
bu sekil yapmazdi
sen ayda uc ayda bir arayan adamdan ne hayir gelir?

simdi sen onun aramalarina cevap verirsen
tekrar baslarsan sana saygisi olurmu saniyorsun?
severmi seni?
'ki zaten sevmiyor..
ilk olmasi onemli degil bakire olup olmamanda onemli degil
onemli olan sana kadinligina kizligina yasamis yasanmamisligina
saygi duyup yurekten sevecek birisinin olmasi

yok ilk erkek arkadasim ben ondan raziyim diyorsan
yarin bir gun sizlanma kotu seyler yasayacak olursan..
terkedilmek, kandirilmak aranmamak gibi..

bu arada empati yoksunu asalayici yorumlar yazan
ve anadolumun insaninin sivesiyle dalga gecenlere cevap bile vermen gerekmez
sen seni bil yeter kendini bilmezler her yerde !

anadolu insanının ta gendisiyim demiş miydim ? insan kendisiyle alay eder mi ? ilginç

O erkek arkadaşın canı cehenneme! Böyleler için üzülmek boşuna vakit kaybı

evt üzülüyorum birlikte olsam belki bağlanırdı bana diye düşünüyorum saçma saçma şeyler aklıma geliyor seviyorum başkası onun gibi olamıyacak gibi geliyor bana

işte tam da bunu hissetmen için aramadı seni,demir tavında dövülür hesabı,teklifin senden gelmesini bekliyor,ileride sorumluluk almamak için...ben mi zorladım,sen istedin diyecek...

titre ve kendine gelbu adam sağlam pabuç değil..aynen başkası onun gibi(adi) olamaz,çok daha iyileri çıkacak karşına...

böyle bi adamı nasıl hala sevebiliyorsunuz anlamış değilim... insanın midesi kaldırmaz yahuu..

Adamın nıyeti baska kızım sen onu göremeyecek kadar kör mü oldun askından?
Evlilik niyeti tasıyorsa hic bi erkek bılmıyorum ki bakıre bi kız istemesin? Ama yine iyiymis bak senınkı hic değilse temızsın diye dokunmamıs sana bastan bıtırmıs olayı..

evt kızlar konuştuk zaten öylesine aramış nasılsın iyimisin diye barışma falan yok yani hala aynı lafları söyledi benle ilgilenen ve tavsiye veren bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ,iki tane alaycı dışında hepniz çok kalitesiniz .

aynen canım bazı insanlar gerçekten tuhaf burdada çıkıyolar karşmıza siteden atılmaları gerek aslında boş yere sinir bozuyolar bende artık cevap vermiyorum onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…