Başlıkla içerik çok farklı..Üstelik tavrınız ve uslubunuz çok çocukça.
İki kişi haricinde herkesi kaliteli ilan etmişsiniz, sizden bu tescili alacağıma almamayı yeğlerim.
Üstelik alay ediyor dediğiniz kişilerin yazdıkları diğerleriyle aynı sadece bu kadar büyütmemeniz gerektiğine dair mizahi olarak yaklaşmışlar.Bence sizin verdiğiniz cvp.lar daha kalitesiz.
''Beni bakire olduğum için terk etti, belki birlikte olsaydım terkedilmezdim '' düşüncesi şuan ne vahim durumda olduğunuzu özetliyor.
Sizi arasa ona vereceğiniz cevap şu olmalı '' bekle biraz beni, biraz tecrübe ! kazanıp geleceğim. ''
Sizi bu duruma düşürmesine izin vermeyin..Terk etmesi gereken biri varsa sizsiniz anlayabiliyor musunuz ?
Ama siz dönmesini bekliyorsunuz !!
İki kişi haricinde herkesi kaliteli ilan etmişsiniz, sizden bu tescili alacağıma almamayı yeğlerim.
Üstelik alay ediyor dediğiniz kişilerin yazdıkları diğerleriyle aynı sadece bu kadar büyütmemeniz gerektiğine dair mizahi olarak yaklaşmışlar.Bence sizin verdiğiniz cvp.lar daha kalitesiz.
''Beni bakire olduğum için terk etti, belki birlikte olsaydım terkedilmezdim '' düşüncesi şuan ne vahim durumda olduğunuzu özetliyor.
Sizi arasa ona vereceğiniz cevap şu olmalı '' bekle biraz beni, biraz tecrübe ! kazanıp geleceğim. ''
Sizi bu duruma düşürmesine izin vermeyin..Terk etmesi gereken biri varsa sizsiniz anlayabiliyor musunuz ?
erkek arkadaşım bakire olduğum için beni terk etti bunun başıma geliceğini hiç düşünmedim başlarda ilgiliydi ama sonrasında gerçeği öğrenince ilgiszileşmeye başladı ben ne yapıcağım şimdi ilk erkek arkadaşımdı onu çok seviyorum çok üzülüyorum bu duruma ama aylardan beri beni aramıyor ......
her konu her insanda aynı tepkileri hisssettirecek değil. aynı olayı yaşayanların bazıları içinde bulunduğu durumu önemsemez hafife alır 2 gün içinde unutur belki; bazılarının duyguları ise aynı olayı daha da yoğun yaşatır insana, çabuk atlatamaz üzülür elinde olmadan üzülür çünkü o karşıdaki insan gibi vurdumduymaz değildir ve masumca yaklaşmıştır ona ve karşılığı da bu tarz olaylar olunca 2 kat üzülür..
burda testlerden geçmiyorsun derdinin büyüklüğü küçüklüğü önemli yada önemsizliğine göre.. kaldıki bu suyun 100 derece de kaynaması gibi sabit bir fikirde değilki! sanki dert kategorisinin belli başlı maddeleri varda gerisi insana dert olamazmış gibi. kız sevmiş belli o kişinin çıkarcı olduğunu bile bile içinden atamıyor hislerini.. zamanla atlatacak ama olay tazeyse içini acıtacak bir süre daha.. boşuna söylenmemiş herşeyin ilacı ZAMANDIR diye.. bu siteye derdini açıp rahatlatıcı sözler duymak istemiş belli. çevresindekilere, ailesine de anlatamaz böyle konuları..( tıpkı buraya birçok üyenin öyle düşünüpte farklı sıkıntılarını açması gibi).. bu durumu güzel, telkin edici sözlerle daha çabuk atlatacak.. ki böyle durumlarda en önemli olan şey de teselli ve güzel sözler söylemektir üzülen kişiye, onun duygularını yumuşatmaktır.. ama felaket cellatları herzamanki gibi iş başında. kızla resmen alay etmiş birkaç kişi ve kız buna rağmen gayet yerinde ve hoş sözlerle karşılık vermiş onlara.. ve verdiği olumlu tepkiye bile alaycı yaklaşılmış.. ne bekliyordurdunuz karşılık olarak küfretmesini mi? beğenmiyorsanız konuya cevap yazmayın arkadaşım! alnınıza silah dayayıpta illa yorum yazacaksınız demiyor kimse.. eğer amaç kafa bulmaksa gidin bazı sosyal sitelere. orda böyle geyikler gırla. derdi olan insanlar, fikir almak isteyenlerin çoğu buraya sıkıntılarını açamıyor bile böyle davrananlardan dolayı.. kadın derdinin, sıkıntısının acısını bırakıp burdaki olumsuz sözlere, hakaretlere, alaylara takıyor kafasını.. yazıktır günahtır.. bu dünyanın sonuda var. yüzünü bile görmediğiniz insanlara bu alaycılık, ezip gürlemek niye?
konu sahibi arkadaşım senin durumuna gelince her ne kadar şuan için sana acı verse de bu olay bence de birçok arkadaşın söylediği gibi ucuz kurtulmuşsun.. bu yaşadığın olaydan ders çıkarmalı ve bundan sonraki ilişkinde daha da ölçüp biçmelisin ve belli bir müddet tanımadan da bu kadar teslimiyetçi olmamalısın.. duyguların bakımından söylüyorum bu teslimiyetçiliği.. duygularını kontrol etmeyi öğrenmelisin.. zaten dert, sıkıntı, üzüntü gibi olayları yaşayarak bunu kontrol altına alıyor insanoğlu.. lütfen üzülmemeye çalış. bir müddet sonra sen kendin acın hafifledikçe Allah'a şükredeceksin.. geçmişte acı verse de meğer istemeden ne büyük bir iyilik yapmış bana diyceksin o insan. bu arada sakın geri dönmeyi düşünme.. yoksa kaybeden sen olursun ve üzüntün daha da ağır olur. ve hayatını daha da etkileyecek durumlarla karşı karşıya kalırsın!
Allah'a emanet ol!
canım insanların duygularıyla zaaflarıyla dalga geçen insanların kaliteli davranışlar sergiledğini söyleyemem ayrıcada sizde bu klasmandansanız size de birşey diyemem.,herkesin kendi tercihi,ayrıca bu benim acım benim üüzntüm vahim ya da değil bazı insanlar daha hassas oluyor lütfen bilmeden yorum yapmayın saçma buluyorsanız yazmak zorunda değilsiniz başka topiklere gidersiniz anlatabildim mi ayrıca da beni anlayan benim üzüntümü paylaşan tüm hanımlar da kaliteli,duyarlı ve kendiyle barışık insanlar okey başklarının dertleriyle alay eden bundan zevk alan hayatında hiç görmediği birine böyle basitçe yorumlar yapan insanlara saygı duymuyorum bu kadar basit yinede yorumun için teşekkür ederim .Başlıkla içerik çok farklı..Üstelik tavrınız ve uslubunuz çok çocukça.
neden eleştiriye açık olmayan insanlar burda konu açıyo hiç anlamıyorum
burda binlerce bayan var, yorumların ve uslüpların farklı olmasından daha doğal ne olabilir??
ayrıca konu sahibi arkadaşım, herkes burda sana yardımcı olmaya çalışmış,
kendince doğru bulduğu uslüp ve fikirlerle..
klavye başından, hiç tanımadığın insanlara "kalitesiz" demek ne kadar doğru??
hem madem insanların kalitesini oradan çözebiliyosun,
erkek arkadaşının kalitesini nasıl anlayamıyosun da burada insanlardan yardım isteyip sonrada agresifleşiyosun??
seni bakire değilsin diye terkeden bi adam ne kadar kaliteli???
yapmayın lütfen biraz saygı ve hoşgörü...
alay edip dalga geçmek başka arkadaşım eleştirmek başka tamam mı kalitesiz lik insanların duygularıyla alay etmektir yanlış anlama bu benim hayat felsefem gayet saygılı cevaplıyorum yorumları rahat olabilirsin sen kaliteli insan belli eder kendini zaten eleştirisini bile doğru kelimerlerle yapar bu konu saçma sapan bir yere gitmeye başladı lüftfen konumdan uzaklaşın ya işinize bakın saçma sapan msjlar atmayın rica ediyorum artık bu konuda konuşmak istemiyorum alay edin,eleştirin sanki ortada eleştirlecek bir durum var mış gibi ben bütün doğallığımla bir derdimi paylaşmak istedim fikir almak istedim ,rahatlamak istedim istedğim konuyu paylaşabilirim buna hakkım var tıpkı seninde bu yersiz eleştirleri bana gönderma hakkın olduğu gibi ,ayrıca erkek arkadaşımın kalitesi yada farklı birşeyi için yorum yapmadım ben dikkat edersen sadece herkesin kendi seçimdir bir şey yaşar ya da yaşamaz kimisi saklar kimisi saklamaz ,ama zaten erkekler bu kadar kkolay elde ettikleri için zoru görünce kaçıyor buda bir gerçek.
kalitesizim(!)
Niye ?
Arkadaşa birkaç gerçeği kendi uslubumca şahsına feyyyyk demeden yazdığım için..
kalitesizim (!)
Niye ?
Erkek arkadaşı gibi ç(s)ektirip gitmediğim için.
Hakket niye kalıyorum ki ? Bakire olduğun için yazmıyorum sana kadın !!! yazılamıyorum...yazmicim..
Ya kendimi avutmadan gitmiiim.. kaliteSiz değilsiniz kalite Sizsiniz ! ehahah[/QUO
işte arkadaşlar valla ben birşey yapmıyorum kfürlü konuşan bu kaliteli kadını hepiniz görün .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?