Bakire olduğum için terk edildim...

seni kullanmayı düşünen birine daha fazla üzülme canım. kurtulduğun için sevin.
böyle erkeklerin köküne

tebrik

Demek ki Seninle Gününü Gün Edecekti..
Eee Sende Bakire Olunca Evdeki Hesap Çarşıya Uymadı..

Hadi Yine İyisin..
Verilmiş Sadakan Varmış..

çok haklısınız katılıyorum şurda mantıklı düşünen çok az kişi var gerçekten

çok afedersiniz ama : YUH..yani yuh gerçekten nasıl birşey bu insan sevdiğinn temiz ve saf olmasını ister.. çünkü gerçekten seven sevdiğinin ilk onun olmasını ister.. eğer tersi varsa daha önce yapan yapmış ben de işimi göreyim diye düşünür kişi..

nasıl bi zamanda yaşıyoruzz biz artık..anlamayamıyorum başlıkla konuda farklı okuyunca anladım ama sen boşunaa üzülmee..
böle bişi mantıklı geliyomu sana bu adam seni kullanmak istiyo apaçık :s

Başlığınızda tam tersi bakire olmadığım için terk edildim yazıyor. Hangisinde yazım yanlışı yaptınız acaba?

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım haklısın anneme bile açamıyorum tabi bu konuyu sadece paylaşmak istemiştim burda böyle tepkiler alıcağımı düşünmemiştim zaten ilk olarak bir konu açıyorum bu sitede bilmiyorum beni anlayan bayanların olduğunu bilmek güzel sevindirici,evet onu çok sevdim ne yapalım bu böyle ilk erkek arkadaşımdı aynı değeri görmediğim için de üüzüldüm çok ama işte dediğim gibi bazen arıyor merak ediyormuş örneğin dün tam bu konuyu burda açmışken beni aradı şaka gibi.tam olarak çıkmıyor hayatımdan tam unuttum bitti diyorum bir yerden çıkıyor aklımı karıştırıyor yine aynı şeylleri oluyor bende bıktım artık.

canım insanların duygularıyla zaaflarıyla dalga geçen insanların kaliteli davranışlar sergiledğini söyleyemem ayrıcada sizde bu klasmandansanız size de birşey diyemem.,herkesin kendi tercihi,ayrıca bu benim acım benim üüzntüm vahim ya da değil bazı insanlar daha hassas oluyor lütfen bilmeden yorum yapmayın saçma buluyorsanız yazmak zorunda değilsiniz başka topiklere gidersiniz anlatabildim mi ayrıca da beni anlayan benim üzüntümü paylaşan tüm hanımlar da kaliteli,duyarlı ve kendiyle barışık insanlar okey başklarının dertleriyle alay eden bundan zevk alan hayatında hiç görmediği birine böyle basitçe yorumlar yapan insanlara saygı duymuyorum bu kadar basit yinede yorumun için teşekkür ederim .

neden eleştiriye açık olmayan insanlar burda konu açıyo hiç anlamıyorum
burda binlerce bayan var, yorumların ve uslüpların farklı olmasından daha doğal ne olabilir??
ayrıca konu sahibi arkadaşım, herkes burda sana yardımcı olmaya çalışmış,
kendince doğru bulduğu uslüp ve fikirlerle..
klavye başından, hiç tanımadığın insanlara "kalitesiz" demek ne kadar doğru??
hem madem insanların kalitesini oradan çözebiliyosun,
erkek arkadaşının kalitesini nasıl anlayamıyosun da burada insanlardan yardım isteyip sonrada agresifleşiyosun??
seni bakire değilsin diye terkeden bi adam ne kadar kaliteli???
yapmayın lütfen biraz saygı ve hoşgörü...

Son düzenleme:
şimdi bakire misiniz,değil misiniz ben anlamadım

başlık ve içerik farklıda...

hee adamın fantazileri varmış,sizdde gerçekleştiremeyeceğiini anlamış ayrılmış.olay bu...

daha üzülmeyin,görüşmeyinde olsun bitsin

alay edip dalga geçmek başka arkadaşım eleştirmek başka tamam mı kalitesiz lik insanların duygularıyla alay etmektir yanlış anlama bu benim hayat felsefem gayet saygılı cevaplıyorum yorumları rahat olabilirsin sen kaliteli insan belli eder kendini zaten eleştirisini bile doğru kelimerlerle yapar bu konu saçma sapan bir yere gitmeye başladı lüftfen konumdan uzaklaşın ya işinize bakın saçma sapan msjlar atmayın rica ediyorum artık bu konuda konuşmak istemiyorum alay edin,eleştirin sanki ortada eleştirlecek bir durum var mış gibi ben bütün doğallığımla bir derdimi paylaşmak istedim fikir almak istedim ,rahatlamak istedim istedğim konuyu paylaşabilirim buna hakkım var tıpkı seninde bu yersiz eleştirleri bana gönderma hakkın olduğu gibi ,ayrıca erkek arkadaşımın kalitesi yada farklı birşeyi için yorum yapmadım ben dikkat edersen sadece herkesin kendi seçimdir bir şey yaşar ya da yaşamaz kimisi saklar kimisi saklamaz ,ama zaten erkekler bu kadar kkolay elde ettikleri için zoru görünce kaçıyor buda bir gerçek.

sizinle ikili tartışmaya girmicem,
ama şu kadarını söyleyip bırakıyorum;
1. burası herkese açık bi forum isteyen istediği topicte yorum yapar, saygı sınırlarını aşmadığı müddetçe,
2. siz yorumlarınızı saygılı yapıyo olsaydınız, insanlara kalitesiz demezdiniz..
3. bu kadar asabiyeti burdakilere değil, size bu kadar saygısız bi hareketi layık gören erkek arkadaşınıza gösterirseniz yararını görürsünüz sanıyorum..
başkada bişey yazmıyorum bu topicte..

kalitesizim(!)

Niye ?

Arkadaşa birkaç gerçeği kendi uslubumca şahsına feyyyyk demeden yazdığım için..

kalitesizim (!)

Niye ?

Erkek arkadaşı gibi ç(s)ektirip gitmediğim için.

Hakket niye kalıyorum ki ? Bakire olduğun için yazmıyorum sana kadın !!! yazılamıyorum...yazmicim..

Ya kendimi avutmadan gitmiiim.. kaliteSiz değilsiniz kalite Sizsiniz ! ehahah

herkes kaliteli okey ama bazıları daha kaliteli hadi öpüldünüz gidin topiğimden saçma sapan msjlarla burayı işgal etmeyin ayrıca birilerine kaliteli demek diğerlerini kalitesiz yapmıyor üç tane güzel kadından birisi güzel derseniz diğerlerini çirkin yapmaz bu bilmem anlatabildim mi kimsenin kalbini kırmak hakaret etmek benim tarzım değil kırılan arkadaşlar varsa yinede özür diliyorum hepsinden ama benim tarzım insanlar değiller ve muhattab olmak istemiyorum onlarla .

neden üzülüyorsun ,böyle bir şey olduğunda seni allaha dualar etmen gerekirken sen üzülüyorsun,olayı mı kavrayamadın oun anlamadım

ben kendimden örnek vereyim bak;

ben 2009 senesinde 1 ay konuştuğum çocuğu 15 ay boyunca bekledim,askerden geldi,3 ay sonra bu bana anal tekl,f etti düşünebiliyor musun,seninki yine apaçık ortaya söylememiş,bu cümleler hala benim kafamdan silinmiyor biliyor musun?

ne kadar kötü bir durum bu ,sen severken ,hayaller kurarken adam başka şeylerin peşindeymiş,

hala unutmadım bu sözlerini koca 1 sene oldu ,ondan nefret ediyorsun,hatta sana böyle bir teklifte geldi diye kendinde suç arıyorsun,kendini sorguluyorsun ..acaba bende mi bir anormallik var diye,ben hep böyleydim,psikolojim berbattı..

sen dualar et,kurtulmuşsun..ailenin yüzüne nasış bakardın böylebir durumda düşünsene..

küfürlü mü ? neresinde küfür af bıyırın ? göremiyorum...N'olamaz...Yoksa kör mü oldum :26:

Adamın bi amacı falan yokmuş. Seni sevmemiş, sallamamış, bahane aramış ayrılmış işte. Daha ne düşüneceksin bunun üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…