- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.642
- 798
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Hahaha aynen benim bikinilerim deyoksa o dümdüz görüntü beni ağlatıyor. Annem evlenince büyür dedi cahil gibi inandım. 5 senedir bir gram değişme yok. Umudum bebek olursa onda büyüyor diyorlar. Umur fakirin ekmeği
Biz niye görmüyoruz yahahahsajsh ay gunumu guzellestirdin resmen ne hos iltifat ediyorsuncok tesekkur ederim utandim
kullaniyorum bazen yani mesela yaz basinda falan rengim daha hic kirilmamisken mini elbise giyecegimde falan bacaklara oyle fake tan tarzi seyler kullaniyorum, azicik da kollara.Aslında fake tan daha iyi olmaz mı, güneşlenmek çok çok zararlı çünkü. En masumu cilt lekesinden en tehlikelisi cilt kanserine kadar zararları var. Bu yağlar da direkt güneş ışınlarını çekiyor.
Onu demeyeydin iyiydiBüyüyo kocaman oluyo.
Emzirme bitince o şimdi beğenmediğin memeleri arıyorsun ama
olmaz utanirim benBiz niye görmüyoruz ya
Her hafta ya da 10 günde bir evde bunlarla bronzlaşan tanıdıklarım varkullaniyorum bazen yani mesela yaz basinda falan rengim daha hic kirilmamisken mini elbise giyecegimde falan bacaklara oyle fake tan tarzi seyler kullaniyorum, azicik da kollara.
ama maalesef ben kisin da oyle kalmak istiyorum yani vucudum daha puruzsuz daha siki geliyor gozume
Zayif miŞişman mı bunlar
Ah inşallah benim de öyle olur Allah nasip ederse, biz de bayram ederizHamilelikte büyüyor75 dolgulu kullanıyordum ben de, dumduz meme yani ama şimdi baya büyüdüler. Söylemesi ayıp ben de eşim de bayram ettik
43 kilo insan nasıl 10 kilo eksik olması gerek 33 kilo aaa ceset ayolbence boy kilo oranınız cok iyi. Aslında 10 kilo eksik olması gerek, hatta minik bir fazlalık bile var yani.
Ama balık etli konusuna gelicek olursak onu en iyi şöyle anlarız yani, genel vücuda bakılırsa kalçanız dolgun mudur bacaklar filan bunu en iyi siz bilirsiniz.
Ama balık etli olucam dye de fazla kilo almayın verilmiyor sonrakilo almaktan kolay ne var
Şişmanda değil şişmanlığı çok iyi bilirim hayatım şişman olarak geçti öyle olsaydım hiç sikayetçi olmazdımZayif mi
Aynen ne zayıf ne şişmanlar, tam balık etli işteŞişmanda değil şişmanlığı çok iyi bilirim hayatım şişman olarak geçti öyle olsaydım hiç sikayetçi olmazdım
Ben kendiminkini aramam emin olunBüyüyo kocaman oluyo.
Emzirme bitince o şimdi beğenmediğin memeleri arıyorsun ama
Evet evet anlıyorum malesef. Üniversitede yurtta kaldım, oda arkadaşlarımdan en düz bendim valla, onlar bile dalga geçiyorlardi artikAh inşallah benim de öyle olur Allah nasip ederse, biz de bayram ederizSiz de beni anlarsınız o düzlük insanı bitiriyor hep destek tam destek oluyor insan bir ömür
Malesef canım ben koruyamadim formumu 2dogumdan sonra kaldı kilolar okadar diyet de yaptım anlamadım yani kilolar yapıştı vücuduma kas yaptı yağ yaptı gitmedi bırakmadılar beniKorkutma gözümü kızvalla herkesten önce annem beni laflarıyla yer yer dayımın eşi var, kadın doğum kilolarını veremedi. Görümce olarak bile annem sürekli laf sokuyor
Korkutma gözümü kızvalla herkesten önce annem beni laflarıyla yer yer dayımın eşi var, kadın doğum kilolarını veremedi. Görümce olarak bile annem sürekli laf sokuyor
senin eksikligini hissettik yolla hemen bi hot mama fotosuFotolar atıldı kaçırdım mı ya
Ben kendiminkini aramam emin olunO derece sevimsizlik. Tatilde şişman amcaların benden büyük memesini görünce ağlardım zavallı annem teselli etcem diye ölürdü
Ama benim eşim de ince uzun yavrumMalesef canım ben koruyamadim formumu 2dogumdan sonra kaldı kilolar okadar diyet de yaptım anlamadım yani kilolar yapıştı vücuduma kas yaptı yağ yaptı gitmedi bırakmadılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?