Balık etli olmak ?

ben de solaryum istiyorum olur yaa ama çok az az gitmen lazım, düzenli gidenlerin yüzü gerçekten çabuk yaşlanıyor inan.
balık etlilil gayet güzeldir
balık etli dediğin zayıflasa bile hep bi etlidir, genelde ince kemikliler balık etli olur. mesela scarlett johanson- pinyata (daha 2 gün önce filmini izledim) vücutsal olarak bu kadınlar bir kristen steward a tabi ki taş çıkartır bence
ama işte o da yapısal. ben tam balık etli bir kadınım ama 50-53 kiloyu aştım mı saçma sapan bir vücut oluyor, sistematik biçimde hep aynı kiloda kalman lazım ki maalesef pek mümkün değil. çünkü balık etli yapıda gevşek bir etin de oluyor genelde. normalde 4 kilo alınca milletin geldiği bedene sen 2 kiloda geliyorsun mesela

ben yag kullanmiyorum hic ya full krem. bi de zaten direkt kizaririm, en bronz halim galiba ImTheDevil e attigim fotodaki gibi. o da hemen geciyor.

bir de yag deneyeyim bakalim cok tesekkur
Yağlar yakıyor ama maalesef şey yapabilirsin 2 gün krem ile sonra yavas yavaş akşam günesinde yaga gecersin

Valla istiyorum az şöyle etli olayım ya belki gögüsten de az alırım derdim olmayan memem
Yıllardır kanayan yaram Fit olmanın baş belası olmayan memeler.. 75 ölçüm. 75 göğüs mü olur ya o kadar sinir oluyorum ki. Yıllardır destekleye destekleye bir hal oldum. Yaz sıcağında o destekli sütyen azabı. Keşke benim de memem olsa diye ağlardım lisede üniversitede oda arkadaşlarımın hep iri göğüsleri vardı nasıl imrenirdim..

Ben de bu zayıflıktan isteksiz olarak bu hale geldim . Çok çok memnun olmasam da kendimi seviyorum. Arada bir eski halime dönmenin hayallerini kursam da 38 kilo verebilecek gücün içimde olduğunu sanmıyorum. Kilonun da boyu ne kadar kısa gösterdiğini görebilirsiniz burada .

Solaryum dediğimiz şey süreklilik istiyor mu peki

Sorma ya benim bikinim bile çift destekli

Ben seni beğendim gögüsler az toparlansa efsane benim gözümde

Sorma ya benim bikinim bile çift destekli
Hahaha aynen benim bikinilerim de yoksa o dümdüz görüntü beni ağlatıyor. Annem evlenince büyür dedi cahil gibi inandım. 5 senedir bir gram değişme yok. Umudum bebek olursa onda büyüyor diyorlar. Umur fakirin ekmeği

ben yag kullanmiyorum hic ya full krem. bi de zaten direkt kizaririm, en bronz halim galiba ImTheDevil e attigim fotodaki gibi. o da hemen geciyor.

bir de yag deneyeyim bakalim cok tesekkur
Aslında fake tan daha iyi olmaz mı, güneşlenmek çok çok zararlı çünkü. En masumu cilt lekesinden en tehlikelisi cilt kanserine kadar zararları var. Bu yağlar da direkt güneş ışınlarını çekiyor.

Çocuksuz halim buydu çocuklara karıştım kilolar aldı başını baldirlar basenler kalçalar bir daha asla dönemedim 55 kg ya
Korkutma gözümü kız valla herkesten önce annem beni laflarıyla yer yer dayımın eşi var, kadın doğum kilolarını veremedi. Görümce olarak bile annem sürekli laf sokuyor

Hamilelikte büyüyor 75 dolgulu kullanıyordum ben de, dumduz meme yani ama şimdi baya büyüdüler. Söylemesi ayıp ben de eşim de bayram ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…