Balık etli olmak ?

Bnce bozma fiziğin çok güzel yarın öbür gün evlenip çoluk çocuk oldu mu bizim gibi olursun balık etli
Yok bizzat benim ya poz hilesi aşağıdan çekim telefonu ters çevirseniz bile fark etiyor ve tek bacak önde fotolarda boylu çıkıyor

Ben de 170 im ve sizinle aynı kilodayim ( hamilelikten dolayı bir iki kilo aldım ama normalde aynıyız ) bence almayın yaa, bilmiyorum bana bu boya bu kilo çok ideal geliyor ben mi zayıflığı seviyorum bilmiyorum ama
Yok ben de alma taraftarı değilim hep bu kiloda sabitledim kendimi. Bir ara 55 olduğumda minik bir göbek fark edip o 3 kiloyu hemen geri verdim.
Yaa hayırlı olsun hamileliğiniz. Çok şanslısınız bence zayıf hamile kalmak büyük avantaj. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ben de 170 im ve sizinle aynı kilodayim ( hamilelikten dolayı bir iki kilo aldım ama normalde aynıyız ) bence almayın yaa, bilmiyorum bana bu boya bu kilo çok ideal geliyor ben mi zayıflığı seviyorum bilmiyorum ama
Çocuksuz halim buydu çocuklara karıştım kilolar aldı başını baldirlar basenler kalçalar bir daha asla dönemedim 55 kg ya

attim bebisim

ben bi de bronzlasma onerisi istiyorum
Bakıyorum hemen sassycim + inan o öneriyi veren varsa bende talibim çünkü benim bronzluğum denizden çıkmamaktan kaynaklı yazın eve gelmiyoruz o derce kahvaltı yapıp çıkıyoruz gün batana dek bende şimdi kışım bunu korumanın peşindeyim solaryum istiyorum ama daha önce hiç gitmedim bilmiyorum olur mu olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…