- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
He iyi o zaman gel sarılalımYok kız övdüm bende senin gibiyim
Bibi ben görmedim istiremOoo vicutlar geliyye simdi bende aticimşaka şaka zaten beni görmeyen kaldı mı ki
Yok bizzat benim yapoz hilesi aşağıdan çekim telefonu ters çevirseniz bile fark etiyor ve tek bacak önde fotolarda boylu çıkıyor
Yok bizzat benim yapoz hilesi aşağıdan çekim telefonu ters çevirseniz bile fark etiyor ve tek bacak önde fotolarda boylu çıkıyor
Teşekkür ederimVücudunuz gayet güzel ve sağlıklı görünüyor. Kilo almak değil korumaya çalışmalısınız naçizanePaylaştığınız fotoğraflarla kıyaslayın ve aradaki farkı görün bence
Yok ben de alma taraftarı değilim hep bu kiloda sabitledim kendimi. Bir ara 55 olduğumda minik bir göbek fark edip o 3 kiloyu hemen geri verdim.Ben de 170 im ve sizinle aynı kilodayim ( hamilelikten dolayı bir iki kilo aldım ama normalde aynıyız) bence almayın yaa, bilmiyorum bana bu boya bu kilo çok ideal geliyor ben mi zayıflığı seviyorum bilmiyorum ama
Sassy senden asla güzel olamaz ama istiyoruuuuum at seni merak ediyorumaa delirdin mi dream body ayol bu
ben de sana ornek olsun diye kendimi atiyorum ahsjshsjah bu benden kat kat guzel
Bana verBenim derdim de çok olan mememkilo veriyim de belki onlarda küçülür diyorum
Ayyy inşşşBnce bozma fiziğin çok güzelyarın öbür gün evlenip çoluk çocuk oldu mu bizim gibi olursun balık etli
Verebilsem keşke valla taşıyamıyom yaBana ver
attim bebisimSassy senden asla güzel olamaz ama istiyoruuuuum at seni merak ediyorum
Hahahhaha 1.50 ler bu fikri sevdiBen de kisayim hemen denedim hahaha
Teşekkür ederimImTheDevil gayet fit ve seksi duruyorsun canım Squata devam et. Kendi ağırlığında, esnek bantlarla egzersiz yap.
Çocuksuz halim buyduBen de 170 im ve sizinle aynı kilodayim ( hamilelikten dolayı bir iki kilo aldım ama normalde aynıyız) bence almayın yaa, bilmiyorum bana bu boya bu kilo çok ideal geliyor ben mi zayıflığı seviyorum bilmiyorum ama
Buraya atsanaattim bebisim
ben bi de bronzlasma onerisi istiyorum
Kepçe kulak falan varsa atHerkes kusurlarını mı atıyor ne olayımız?
Bakıyorum hemen sassycim + inan o öneriyi veren varsa bende talibim çünkü benim bronzluğum denizden çıkmamaktan kaynaklı yazın eve gelmiyoruz o derce kahvaltı yapıp çıkıyoruz gün batana dek bende şimdi kışım bunu korumanın peşindeyim solaryum istiyorum ama daha önce hiç gitmedim bilmiyorum olur mu olmaz mıattim bebisim
ben bi de bronzlasma onerisi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?