Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

maşallah.........çok güzel zevkle döşenmiş...evin çok ferah,sade aynı zamanda şık........rabbim ağız tadıyla oturtmak nasip etsin....

çok tatlı bir ev, mutlulukla sağlıkla oturun. sanırım Türkiye'de değil burası

çok güzel bir evin var allah mutluluğunu daim etsin, rabbim herkese istediği evi hayırlısı ile nasip etsin insallah

Evin küçük ama çok ferah çok sevimli ayy sıcacık ne güzel.

burada bir çok ev resmine bakıyoruz bazıları çok büyük evler olmasına rağmen bu kadar uyumlu ,huzur verici görünmüyor.evde kullanılan renklere bayıldım.çok şirin olmuş

çok şiriiiiin diğer sayfaları pek okuyamadım,eviniz nerede acaba,istanbul olmasa gerek...hatta diğer arkadaşların da dediği gibi yabancı filmlerde izlediğimiz evlere benziyor,sanırım yurtdışındasınız

Son düzenleme:

Kizlar cok mutlu oldum evimin begenilen bir ev olmasina
Cok cok tesekkur ederim,daha guzelleri daha tatlilari sizlerin olsun.
Evet yurtdisinda evim Los Angeles'a yakin bi sehirde oturuyorum.Evli ogrenci evi diyelim
Agustosun ilk haftasida minik melegimiz aramiza katilacak insallah,resmini eklemedigim bir kucuk odam daha var orasida melegimizin odasi olacak insallah.Pembeli bi kucuk hanim odasi hazirliyorum.Bitince resimlerini eklerim.
Hepinizi cok opuyorum

:84: ayyy ben de los angelesta yaşamak istiyordum ama biraz geç kaldım sanırım,orada çalışma şansım yok,burada bi düzen kurduktan sonra oraya taşınma şansım da yok

cok hos,huzur verici ve sevimli bir eviniz var...basit seylerle harikalar yaratmissiniz,insanin b oyle bir evde yasayasi geliyoo,kucuk kizinizla birlikte mutluluklar

maşallah evine bayıldım valla yaa süper bi evin var rabbim mutlu huzurlu yaşamanızı nasip etsin inş.

İç mimar mısınız? Eviniz muh-te-şem! Evimi döşerken ilham alacağım insanların başında geliyorsunuz. BAYILDIM! Çocuğunuzun odasnı da görmek isterim Allah güle güle oturmayı nasip etsin, çocuğunuza uzun ömürler versin.

Çok aydınlık insanın içine huzur veriyor, forumdaki diğerlerinden çok çok farklı gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…