Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

ne kadar mütevazı cici bir ev....
mutluluğunuzu daim olsun...
sağlıklı mutlu bereketli bir hayat olsun....

çok güzel döşemişsin canım :) nice büyük evlere taş çıkartır :) güle güle otur mutlulukla

Küçük ya da büyük olması önemli değil...
Evin çok sade ve ferah, çok hoşuma gitti...
Güle güle otur canım...

evini görünce içim açıldı..masal diyarında şirin bir hanımın evine gitmiş gibi hissettim...gerçekten çok farklı,sevimli,sıcak ve masal tadında bi ev olmuş..

sana bu mesajı ozelden gondermeye çalıstım fakat "özel mesaj kutun dolu olduğu için" gönderemedim. eskı mesajlarını silmen gerekıyormuşş..

sevgili balperisi
ailemden çok fazla kişi yurt dısında yasadıgı ıcın evını gorur gormez, sankı onların evıymıs gıbı hasretle ve gulumseyerek ızledım fotoğraflarıı..çok şeker, cici ve özenle seçilerek düzenlenmiş bir ev..içinde sağlık ve mutlulukla oturmanı diliyorum.

bayıldım tam istediğim gibi bi ev rahat içinde oturunca huzur dolucaksın insanı sakinleştiren bi havası var güle güle otur cnm eğer ilerde evimi yenilersem böle yaparım kesin

Arkadaslar cok tesekkur ederim tatli yorumlariniz icin
Cok ince ve samimi yorumlarda bulunmussunuz.Tesekkur ederim, insallah daha cicileri daha tatlilari sizlerin olsun.

Simdi geciktigim sorulari cevaplayayim
Yatak odam ve salonum ikea dan, memnunum fakat tasinirken dikkat etmemize ragmen yatak odasi takiminda ufak tefek asinmalar oldu, diger turlu cok memnunum, beyaz olmasi cok hosuma gidiyor, cok ic acici ve aydinlik gosteriyor, tavsiye ederim

Pembe kelebekleride burda bi marketten almistim.

Yastiklara gelince tamamen uydurma urundur.Kafadan yaptigim icin tarif edemeyebilrim ama netten modellerine bir bakin, yardimci olabilir.

Hepinizi cok opuyorum

datlum hayalimdeki eve sahipsin güle güle ağız tadıyla otur inşallah banada böyle bir ev nasip etsin Rabbim dua edin:106:

küçük ama çok huzurlu bi evinz var,, bebeğinzde yoldaymşş bir ömür mutluluklar hepinize,,

Evinizi tek kelimeyle ifade etmek gerekseydi.Ben kendi adıma çok ŞİRİN derdim.Güle güle oturun.Nacizane fikrim ise perdeleriniz konusunda söylemeden edemedim. Bu tarz perdeleri (yani boruya geçirilen) pencerenin hemen üstünden asarsanız ki önceki evinizdede öyle yapmışsınız , evinizin boyunu olduğundan daha kısa gösterirsiniz. Bahçe fotolarınız olmasa çatı katı veya yarı bodrum bir daire sanılıyor ilk bakışta çünkü odanız olduğundan (yükseklik olarak) daha kısa algılanıyor.
Bunun dışında çiçeklerinize ve dataylarınızla bence çok zevkli bir hanımsınız.Allah ağzınızın tadını bozmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…