Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Yeni ayrıldığım erkek arakadaşımla devam etsem ve evlensek bir yıl sonra ben de muhtemelen böyle bir konu açardım. Bunlar basit erkekler. Ancak basit bir erkek bunu yapar eşine. Ses kaydı alın size bunları söylerken . Mahkemede delil olur belki. Suç duyurusunda bulunun bu pislik hakkında. Çok korkacaksınız Emin’im , ben de hala çok korkuyorum. Pişman olacaksınız çünkü yaşanmışlıklar , alışkanlıklar var ama İnan’ın 15 gün sonra geçer. Şu an bir adım atmanız gerek , sadece o cesaret Yok sizde o adımı bir atın gerisi gelecek inşallah İnan’ın. Ne derse desin aileni size inanacaktır, inanmayacak bir aile ise ses kaydı vs dinletirsiniz. Bir şey yapamaz . Benim aileme karşı namusum lekelendi (!) ama yine de bilen fertler bana sahip çıkıyor bir şekilde. Siz evlisiniz kaldı ki anlaşamıyorsunuz. Korkmayın nolur. Ben de çok korktum. Ben de tektim . Ama o adımı at. İnan rahatlayacaksın.

Sen okadar güçlü olki sana ne amcan ne ailen sesini çıkaramasın kendini düşün hayatını kur hep mutlu olursun inşallah

Adımlarımı suan yavas ve sağlam atmaya calışıyorm. Araştırarak.. Vs vs.. Acelem yok bu saatten snra. Sizin ne oldu ki basınıza ne geldi nerak ettim ?

Adımlarımı suan yavas ve sağlam atmaya calışıyorm. Araştırarak.. Vs vs.. Acelem yok bu saatten snra. Sizin ne oldu ki basınıza ne geldi nerak ettim ?
Konumu okuyabilirsiniz ibret olsun diye dün gece açmıştım. Bence acele edin bir miktar yani iki günde yapım demiyorum ama işi uzattıkça insanın adım atamama riski de artıyor, bir şekilde sindiriliyorsunuz. Biz kadınlar olarak çok güçlüyüz aslında ama erkeklere kendimizi yediriyoruz hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…